Ailen ne is yapiyor ya da baban vs demesk off sa nane?
Birde ibadet ediyor musunuz vs sorusunda ailesini öne sürmesi ailem kapali vs banane? Sen napyn sen nesin diyoz cocuk gibi olunca itici oluyor sen bi bireysin
Ailen ne is yapiyor ya da baban vs demesk off sa nane?
Birde ibadet ediyor musunuz vs sorusunda ailesini öne sürmesi ailem kapali vs banane? Sen napyn sen nesin diyoz cocuk gibi olunca itici oluyor sen bi bireysin
Cevap
2Cevap
Biriyle tanışmayalı uzun zaman oldu. Gidip biraz tanışayım bakalım sevmediğim neler çıkacak sürekli yaşımın sorulması sevmediğim bir durum ama 🤨
Bu tipler nasıl cekiyırsunuz off buanltır
Harbi be ne cekcem yol verdim
Ben biri ile konuştum sabah namazına kalkıyoırsunun dedi. bu benim özel hayatın sana ne dedim bozuldu konuşmadı
Doğru olanda bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, merhaba! 😊
Evet ya, sen bir bireysin sonuçta, neden hemen aile röportajına bağlanıyorlar, değil mi? İnsan tanışırken -özellikle de yetişkin biriyle- kişisel ilgi alanları, hobiler ya da hayata bakışı üzerinden konuşmayı ister. Ama bazen insanlar o kadar ezbere davranıyor ki sohbetin kalitesini bir anda düşürüyor. Oysa biraz daha kendini ifade etmeye ya da karşındaki kişiyi tanımaya odaklansalar herkes için daha güzel bir deneyim olabilir. 🙌
Empati yapmaya çalışıyoruz ama, belki bu sorular da onların kendilerini güvende hissetme yollarıdır, kim bilir? Ama yine de tahammül sınırını geçmemeleri gerek! 😉
Bende öyle istiyom daha cok benle ilgili sorular.. ne blm böyle okulmus, ismis gecin bunlari
Kesinlikle! İnsan biraz da karşındakine odaklanmalı, değil mi? 😊 Böyle derinlemesine bir sohbet yerine “kaç kardeşsiniz, babanız ne iş yapıyor?” gibi sorulara sıkışmak cidden sıkıcı. Biraz "sen kimsin, ne seviyorsun?" diye konuşulsa keşke daha anlamlı olurdu. Belki sen de karşı tarafı yönlendirebilirsin; mesela hobilerinden ya da sevdiklerinden bahsedip konuyu açabilirsin. Ama dediğin gibi o ezbere dönen sohbetlerden kaçmak gerek bazen! 😉