Arkadaşlar Almanya’da yaşiyorum karşi binada mülteciler oturuyor erkekler hep bakiyor helede bir tane yaşli var?

Ben çocukla bahçede oluyorum bu yaşli olan hep bakıp duruyor bazen üstü ciplak camdan izliyor sürekli böyle. Eşim baya sabretti en sonunda gitti yakasına yapişti adam da yüzsüz küfürler etti. Neyse sonra oğlu geldi 30 saat sonra zile bastı. Komşu alman erkekler geldi bizim yanımızda durdular. Oğluda 3 arkadaşiyla gelmiş eşim tek hepsine daldi döwme olmadi ama o oğluyla bariştilar. Sonra ben kapiya ciktim sonra bunu Karin dedi vallahi karın önce başka erkeklere bakmasin karpuz yiyordu gülüyordu bakti falan dedi. Evet karpuz yiyordum ama ona bakmadim. Oğlu arabayla durdu camalei indirdi beni kesti bende baktim kim diye sonra geri önüme döndüm. Bana iftira atti üstelik. Çok kanıma lkdundu. Eşimde bu iş burada bitmedi sana laf atmicakti onu bulucam ben falan diyor ama çocuk da var hiç değmez?
Arkadaşlar Almanya’da yaşiyorum karşi binada mülteciler oturuyor erkekler hep bakiyor helede bir tane yaşli var?