Merak ettim cinler nasil bir goruntusu vardir neye benzerler
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılgördüm ama bu bir çift göze sahip beden ile görülen bir şey değil. ruh ile görülen metafizik canlıları. ruhunda kendine ait 5 duyu organı var. sayıları insanların nüfusundan belki 3000 kat daha fazla. iğne atsan yere düşmez. sürekli savaş halindeler ateşin dumansız kısmından varolmuşlar çok öfkeliler. onların hepsi bizi görüyor fakat insanların bir kısmı onları görüyor. oksijen ve hidrojen nasıl görünmüyor çünkü onlar gaz madde. fakat demir ve diğer madenler görünüyor çünkü onlar katı madde. şekilleri insanlara benziyor fakat rüzgarımsı ışık hızı ile hareket ediyorlar. renkleri saydam dilleri hal dili. ülkeleri var milletlerden oluşuyorlar.
27 Yorumla
Soran+1 yılOnalrla ilgili bend ebi cok bilgiye sahibim ama gercekten fazla bilmiyorum sagol ayrica ekleme yapayim onalrda insanlar gibi evlenir kimisi insanlarla tabhii onalrla ugrasan kisiler cocuklari olur boylece cogalirlar ve sole ki cok uzun sure yasarlar
Cevap sahibi+1 yılevet onlarda aynı insanlar gibi yemek bulmak için çalışıyorlar. herbirinin 90-100 tane çocukları var. dinleri var ateist olanlarıda var. fırıldak ve ukela olan genç cinler insanlara musallat olup dalga geçmeye çalışıyorlar. aile terbiyesi almamış olanlar çocuk cinlere bile tecavüz ediyorlar çok aşırı öfkeliler ve merhametsizler.
Soran+1 yılEvet cok dogru birkere ayse adinda bir arkadasim var onunda bir arkadasi vsrmis cinleri goruyormus birgun aysenin arkadasi mutfaga girmek icin ugrastikalrini babasina soylemis babsi gidip isigi acip geri donmus o sirada mutfakta cok bulasik varmis artiklar filan o nedenle girmeye calismislar
- +1 yıl
bir cinle arkadaş olup ona istedigini yaptırabilirmisin peki?
Soran+1 yılHayir benim cinlerle bir iletisimim yok arkadasimin arkadasinin var onalda kisa sure once akvga etmistik zaten uyuz birisi
- +1 yıl
Hakikaten ilk defa doğru söyleyen birini gördüm. Gerçektende tarif ettiğin gibiler.
- +1 yıl
Cinlerle ilgili aklına gelebilecek herseyi biliyorum sorabilirsin istersen
En İyi Cevaplar
+1 yılAteşten yaratılmış olduklarını biliyoruz fakat gerçek cisimlerini görebilen yoktur sadece bize insan veya hayvan kılığında görünebiliyorlar yine hayvanların onları görebildiklerini biliyoruz geçmişe yönelik herşeyi biliyorlar peygamber efendimiz doğana kadar gelecektende bilgileri olabildiği fakat peygamber efendimizin doğumuyla birlikte bu özelliklerini kaybettiklerini biliyoruz. Baya bir bilgim var onlarla ilgili fakat bizde hiç göremedik ama oldukları yerleri iyi biliyoruz işaretlerini görmüştük bir kaç arkadaşla beraber
00 Yorumla
Allahım kafayı yicem yazılar bir büyüp bir küçülmeye başladı bu arada ben görmedim ama annannem görmüş ve annem hic yalan soyledigine denk gelmedim
00 Yorumla
+1 yılCinler her kiliga girebilir, insanlarla evlenebilir hatta insanlara. Asik bile olabilirlermis diye biliyorum ben
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet dogru bir kere bir ismini vermeyeyim asik olduklari kisiyi taniyorum dualar okudular kurtuldu cocuklarida olabiliyor ayric auzun sure yasarlar
- +1 yıl
Allah herkesi muhafaza etsin
Soran+1 yılamin
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
30Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana nasıl bisi olduğunu bile tarif ederim her gece aynı acıyı cekiyorum kafalı duvara vuruyorlar sabah bakıyorum orası şişmiş deli dilim benimle konuştu bile insan hayvan karışımı gibiler kocaman gozlerinin var ama gözbebekleri yok kırmızı bir pelerini var yuzu turuncumsu bir renk siyah saçları uzun bir yuzu var ve her gece bana acı çektirmek bana benden kurtulamadı diyo tüm duaları değerlerin okuyunca kurtuluyorum ama ertesi gün uyuyunca daha da kötü oluyor her günüm ayrı kabus iki yıldır ySiyorun halada yasiyorum
21 Yorumla
+1 yılbizim buradan buyuk bir abi koyüne yaz tatiline gittiğinde arkadaşının evine gitmiş arkadaşı cin ile. evliymiş cocukları da cin miş. adamın karısı çayları getirirken sadece tepsi havada geldiğini görmuş adam cocuklarla konusuyomuş falan. abi yemin ediyodu. bir tane daha abi var onlarin koydede yaşlı adam gözleri kör suyun uzerinde oturabiliyormuş yemin ediyolar
03 Yorumla
Soran+1 yılİanniyorum cunku onlar insanlar gibi evlenip cocuklari olabilir
- +1 yıl
Bu tamamen yalan. Cinlerle yaşanan herşey hayaldir. Gerçek olamaz. Çocuk olamaz. Onlar çocuk şeklini gösterebilir. Ve kandırırlar.. gerçeği asla mümkün değildir.
- +1 yıl
Tamamen yalanmı ben burdayım senin gibi inanmayanlar icin baskasının benenindeyim sen yeterki iste görmek iste ruyayı goruyorsan bizi goruyorsun zaten sakin yere gec bir halka ciz icine gir bismillahı cek şu sozlerı sole ben Müslüman cinlere inanmak istiyorum de ama sakın ama sakın kotu ifritleri cahırma
ben gordum, artvinde gece uyku tutmadi disarida sigara iciyordum , kardesim gibi sevdigim bir arkadasim vardi kaan diye baktim bahcenin disinda bana bakiyo naber falan dedim eliyle gel falan dedi neyse cikti disari bahceden onden yuruyo bende arkasindan gidiyorum ben konusuyorum ama o cok konusmuyo ne sorsam hii hii diye cikartiyo onaylar sekilde neyse bir bahcelerin icinden gecerkken birden davul sesi duydum oraya dogru yoneldi bende pesinden
15 Yorumla
Soran+1 yılSonra?
- +1 yıl
yanlislikla gondere bastim. sonra neyse boyle bahcelerin arasinda aciklik alabda 7 kisi halay ceker gibi omuz omuza oynuyolar ama ziplayarak degil kucuk kucuk adimlar atarak birde kafalarini assagi yukari sallayarak kaan da ortaya grcti ayni hareketler bende yanlarina tam geldim hani halaya eslik etmek icin ayaklara bakarsinya uydurmak icin bakinca ayak goremedim zaten betim benzim atti ayaklar arkaya dogru bakiyordu
Soran+1 yılİlginc
Soran+1 yılBende gercek sandim :D ruya oldugunu soyleseydin bari :)
fazla yorma kafanı cinlere onlar seni görür sen göremessin onları genelde musallat oldugu kisiler görür eger onlara zarar veya istemedigi biseyi yaptysanız görünürler
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet iste vbende oyle kisiler varsa onlara soruyorum
Fazla bizi merak etme dusunme cunku bazi kotu olanlar senı bulur iyileri urasmaz kendi yolundan gider bazen insan toplulundan gecen insanların zihninde cok kotu seyler gecırıyorlar bırısınde kızı nasıl opsem kimi. tapu nasıl üzerime gecirsem hep fesatlık Allah CC zikret pek az cinler insanlara zarar vermiyor insanlar onlara zarar veriyor rasıs ediyor
20 YorumlaInsanlar farklı bir boyutu göremezler dolayısıyla , Cin görme olayı ağır psikolojik sorunları olan kişilerin gördüklerini halisülasyonları Cin diye tabir etmelerinden dolayı kaynaklanır.
24 Yorumla
Soran+1 yılMantikl aslind aama ayet var ben insanalri ve cinleri bana kulluk etsin diye yarattim bunu nasil aciklayacaksin?
Soran+1 yılpeki oyleyse yani varlıgına inanmiyosan cin suresi neden var?
:D görenler var, idda edenler var.. cinlerde var.
acaba onlarda birbirine hic insan gördünmü diomu..
görüntülerinin tarifleri hadislerde var.. arastirirsan bulursun sanirm18 Yorumla
Soran+1 yılAslinda az biliyorum vikipedia dan cin suresine girdim ilginc fotografla var oldum resmen ya
Soran+1 yılOnu allah bilir ama gercekten korktum
Soran+1 yılZaten bir gece film izledim korku bir yattim tuhaf ruyaalr gordum bir dahda biraktim
Soran+1 yılBilmiyorum artik
Görmedim ama bizim burada cinli bir ev var her gun 1-2 insan giriyor 5 dk sonra kafalarini tuta tuka kendilerini yere vuruyorlar biz girmeye calistigimizda arapca biseyler duyduk ve cam kirildi 1 tane ciktik kacarken kapilar vurdu kactik çok korkmustum 2 hafta gece tek yatamadim allah kimseye gostermesin
10 Yorumla
+1 yılBazı musallat olanlar insanlar tanıdım bazılar iyiydi bazıları kötü.. ufak tefek olduklarını duydum..
02 Yorumla- +1 yıl
Bizler insanlara kolay kolay musallat olmayız kotu buyu kaynar su gece dokulurse yakarsanız oluruz kotu buyuye musluman cinler urasmaz nasıl sızde kotu insanlar varsa bizim alemdede var ama her şeyi insanlar yapıyor bunu unutman kolay kolay kimseye satasmazlar en korktukları tamamen ibadetle uğrasan cunku meleklerin gozetımindeler
- +1 yıl
+1 yılYa gidin fizik kitabı okuyun biraz boyutları araştırın bırakın cinleri onların teknlojisinin yanında biz ilkeliz
00 YorumlaDiğer konusunda 597 cevap paylaştı. Böyle şeyler hiç düşünme psikolojin bile bozulabilir. Evet var ama bulaşma hiç takip ettiklerinde ömür boyunca bırakmazlar unutma vazgeç böyle şeylerden
20 YorumlaTek bir cin gördüm o da yenilen bir şey.
Nedense inanmıyorum görmeye.10 Yorumla
+1 yılBöyle in mi desem cin mi desem perimi desem öyle bişey.
23 Yorumla- +1 yıl
+1 yılgöremessin cünkü duyu organlarımızla algılayamayız.
010 Yorumla
Soran+1 yılMusallat olan veya daha once carpilmis bitileri vardir belki
- +1 yıl
Öyle birşeyde yok. Çarpılldı diyenler bildiğin felc. Musallat oldu diyenlerde deli ya da bilerek yapıor. İmkanı yok bir insanın onlara ulaşması ya da onların bize. Varsa var diyen ispatlasın geliyim görüyüm.
Soran+1 yılBak insnalar cinlere inanmiyor lakin ayette buyuruyor ki ben insanalari cinleri bana kulluk etsin diye yarattim boyle bir ayet varsa onlarin soylenti olma imkani yoktur
- +1 yıl
Ben yok demiom yanlış anladın. mutlak var. Diomki varsa gören duyan bana ispatlasın. O manada.
Soran+1 yılAnaldim ama mutlaka varliklarina inaniyorum
- +1 yıl
Bende inanıyorum tabiki. diolarya wc de yaşar mezarlıga girme carplrsn cart curt fasa füso. Allah çarpar o ayrı ona lafım yok ol der olur.
- +1 yıl
Beni koy mezarlıga günlerce uyurum hic korkum yok. Keşke görünseler muhabbwt etsek
Soran+1 yılOyle deme bir musallat olursa kurtulamassin
- +1 yıl
Yaw keşke musallat olsa. Ben Allahın yarattıkları içinde en güçlü türüm emin ol onlar bizden korkuyordur :) o dumandan biz topraktan yaratıldık
- 1 yıl
Tam şeytanın söylediği şey "o topraktan biz ateşten yaratıldık" ;)
- https://m.youtube.com/watch?v=UMI3sNleomk
cinler böyle birşey00 Yorumla
+1 yılCinlerin suretleri genelde Yılan Akrep Köpek ve domuz suretindeledir bunlar ifrit yanı şeytani cin lerin suretleridir. Rahmani cinler ise qSarıklı ve asalı Beyaz suretlerdedir. Allah onların şerrinden bizi korusun.
00 Yorumla
+1 yılŞizofrenlerin hepsi görüyor. Sizde gördüm sanıyorsanız doktora gidin.
34 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Çok iyi ya bu site tam bir ölüm makinası :D
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=ZOW0hyAjpCkbu olabilirmi
01 Yorumla
Soran+1 yılO ne ya
- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerak edecek onca şey var. Bırak merak etme böyle şeyleri. Hiç bir faydası yok.
00 Yorumla
+1 yılcinlerin öyle bişeyi yok diye biliyorum insanlar göremez diye
02 Yorumla
Soran+1 yılBazi insanlar carpiliyor ve onalri goruyor
- +1 yıl
bilmiyorum hocalar daha iyi bilir bende öyle duydum benim gördüğüm tek cin bizim fabrikada öretilen portakallı cinler
+1 yılkaraltıdır aynı gölgen gibidir... anlık göreblirsin ama sana hayal gibi gelir... konulara hç grme hayatına bak
00 Yorumla
+1 yılBen hayatımda iki kez cin görmüş biriyim neye benzediklerinide söylerdim ama üseniyorum belki merak edip sorarsan sonra anlatırım ama bu sitedeki cevap bildirimleri nerde cıkıyor bilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://m.youtube.com/watch?v=B89cdhA86akbuyrun izleyin
00 Yorumlayuvarlak kurabiye üzerine portakal jölesi ve kakolu granül görüntüsündeler
00 YorumlaHer seye benzeyebilirler... Her kılığa girebilirler..
00 YorumlaDiğer konusunda 4,9b cevap paylaştı. Cin olmadan adam carpanlar gordum ben :)
00 YorumlaRüyamda gördüm unutmadım yüzünü
015 Yorumla- +1 yıl
O cin değil iblis :) cinler bize ulaşamaz cünkü bizim duyu organlarımız onları algılayamaz
Soran+1 yılAlgilayamaz ama bir musallat oldular mi olume kadar yolu var
Soran+1 yılSalla bakalim
Soran+1 yılOyle bisey olma imkani yok sallama ya ben cinler hakkinda bilgiye sahip bir insanim oyle bsiey yok
Soran+1 yılYa bir git surdan tamam tamam he he anladim hi hi tamam
Soran+1 yılHayir benim babam hoca ayrica carpilmis insanlari iyilestirebiliyor
Soran+1 yılCahil cahil koinusma ya asagida gizli kulanici bir video paylasti izle ya da yuru gir lutfen cahil cahil konusuyosunuz
Soran+1 yılBiliyorum ki konusuyorum yalanci demiyorum ama ne bileyim tuhaf olmasi biraz tuhaf yani ne bileyim madem gercek gizli kulanici olarak sor
var bizim mahallenin delisi
06 Yorumla
Soran+1 yıl:D baskasini demiyom siz gorduyseniz anlatin cveya yasadiginiz ilginc korkunc seyler olur
Soran+1 yılSizofrenlikle alakasi yok o beyinlke ilgili muhtemelen onun gordugu halisilasyon
Soran+1 yılVen onalrin varligina inaniyorum cin suresi var onalr yoksa niye cin siresi olsun ki
Soran+1 yılAyricxa cin suresi cin musallat olmus kisilere okunur
+1 yılAnneannem küçükken köyde görmüş, anlatıyordu.
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇocukken okulda görürdüm ''Cin Ali'' :)
10 Yorumla Cin diye öyle bişey yok
04 Yorumla
Soran+1 yılO zman cin suresi niye var hic dusundun mu cin suresi cin musallat olan kisiye okunur ve ayet buyuruyor ki ben insanalri ve cinleri bana kulluk etsin diye yarattim acikla bakalim
Soran+1 yılOnlarin varligina inanmak icin illa gimeye gerekbyok ama o senin dusuncen tabii
he ya geçen geldi iki çarptım getti
02 Yorumla- +1 yıl
Sakın bizimle cinlerle dalga gecme cin aleminde cinlerin en sevdiği sey onlarla dalga gecilmesi fazla araştırılması bir şeyin fazla gurcalanması yerinde olsam özur dılerim cinlerden senin yuzunden gorevlendırıldım sana uyarı amaclı ozur beklıyorlar senden yoksa gercekden seni carpacaklar
Ben gördüm net
00 YorumlaCin diye bir şey yok
124 Yorumla
Soran+1 yılYanlis atesitsin sanirsam azda olsa onlara ait bilgiler onalrin kimlere bulasacagina herseyi biliyorum sadece gorunumlerini bilmiyorum mesaja tarsan anlatabilirim tum bilgilerimi
Soran+1 yılBak yipuakrda yazdim ama analtayim insanlar gibi evlenebilirler ureyebilirler uzun sure yasarlar onalr gece ortusunun altina saklanmis varliklardir ve suana kadar carpilmis kisileri gordum
Soran+1 yılAyet var ayet ben insanalri ve cinleri bana kulluk etsin diye yarattim hadi acikla
Soran+1 yılAteistsin analdim alahin varligina ne icin inanmiyosun he?
Soran+1 yılbak siz ateistlerin cogu genellikle allahı gorup dokunamıyoruz nasıl varlıgına inanalım diyosunuz oyleyse klasik olacak ama beynimizede dokunup onu goremeyiz boylece beynimizin olmadıgına mı inanıcagız
Soran+1 yılBeyin gorulebilir evet ama kesmeden onun varligindan emin olmak zorunda degilsin
Soran+1 yılHayir oyle bisey soylemeyecektim ama illa beyni gormeden onun var olmadigina mi inanmak lazim bu senin dusuncen illa ki dogru yolu bulacaksindir
Soran+1 yılBen dogru yoldayim bak senin gibi bir adam ateistmis sonra dinara! is islami secmis al bak link iyi izle https://m.youtube.com/watch?v=aLm3BpxV3qM
Soran+1 yılYa vben sana ateist degilsin dmedim adami iyi izle diyorum adam bir isret beklemis musluman olmak icin ve o isareti almis iyi izle su adami
Soran+1 yılSen bilirsin
Soran+1 yılNeden ki
Soran+1 yılTmama yazarim
Gizli Üye(36-45)+1 yılrüyam da gördüm
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!