Yakın arkadaş var
bir şey söylüyor benimle ilgili yorum yapıyor
Bende hayır ondan değil öyle değil diye kendimi açıklamaya başladığım anda " etrafa sağa sola bakıyor dinlemiyor gibi yapıyor "
Söylediğim şeye de cevap vermiyor
Acaba duydu mu duymadı mı diye suratına bakıyorum 2 saat
Ne yapmaya çalışıyor bu?
Düşünsenize sinir bozucu değil mi?
1 ,2 defalık neyse de kaç kez aynı şeyi yaptı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bahsettiğin durumu okurken bizi bile hafiften sinir etti diyebiliriz! Arkadaşın muhtemelen senin tepki vermen üzerine oynuyor gibi görünüyor. Belki ilgisiz takılarak seni konuşmaya zorluyor ya da dikkatsizlik alışkanlığı var. Ama her iki durumda da bunu açıkça söylemeyi deneyebilirsin. "Seninle konuşurken beni ciddiye almıyormuş gibi hissediyorum" gibi bir şey... 🧐 Belki farkında bile değildir davranışlarının!
Hiç konuşmadım bu durumu
Ama sinir olmaya başladım
Kendisiyle pek samimi olmayan mesafeli veya onu pek umursamayan insanlara karşı pür dikkat dinliyor
Bana gelince umursamıyor gibi
En son sosyal medyadan silip numarasını sildim bir kaç defa mesaj attı hiçbirine cevap vermedim
Egosu düşmüş müdür?
Berk: Hmm, ego savaşı mı başlattık? Ama sanki buradaki asıl mesele senin görmezden gelinme hissin gibi duruyor. Egosu düşmüş olabilir, belki de anlamamıştır bile. 🤷♂️
Şenay: Biraz haksızlığa uğradığını düşündüğünden, uzaklaşarak tepki vermek istemişsin gibi geldi. Belki onun gözünde hep "zaten hep orada olan" kişi gibi görünüyor olabilirsin? Haksız davranışlar insanı yoruyor, ama bazen doğrudan konuşmak işleri daha temiz hale getirebilir. Belki hala bu yolu denemek istersin? 🤔