Kavga ettinizmi neden ettiniz ya da herhangi kötü yurt anısı işte

Kavga ettinizmi neden ettiniz ya da herhangi kötü yurt anısı işte
Cevap
12Cevap
Benim yurt arkadaşlarım hepsi kendi hâlinde olgun insanlardı. Dört kişiydik.
Ama gıda zehirlenmesi yaşadım. Ve istifra ettim. Yemekhanede çorba içiyim dedim. Çorbalar çok yağlı olduğu için gene yiyememistim. Kötü anım bu.
Bir de dört kişi bi odada kalınca o odada otomatik olarak hava sirkülasyonu olmuyor onu sevmiyorum. Millet uyurken cam acamiyosun.
Kavgalı oldugum kıza iyi geceler mesajı attıgım icin gece 1’de korkudan jandarma cagırmıstı yurda HAHSHDKDJALDLFĞ
Kdkdkdkdldld laaannnn ohaa çok komik sonra noldu
Bu sene kalacam duruyor. Ama endişe ettiğim konular var. Nasıl olur bilmiyorum🥲
Herkesle anlaşamayabiliriz normal ama herkes kendine düşeni yapmalı idare etmeli pislik insana tahammülüm yok eğer anlaşamazsak muhattap olmamak en iyisi yoksa öyle aptalc şeylere gerek yok kıyafetini eşyasını çalmak mahvetmek falan bazıları öyle yapıyormuş sinir olunca
Sen kaldın mı hiç
Hayır ama insnaların deneyimibden az çok anladım
Bu sene mi gideceksin
Tıtarsa evet daha açıklanmadı
Nereyi kazandın
Bölüm olarak
Açıklanmadı ki daha bekliyoruz ülkecrk 😅
Yok kız bölümü diyorum😅
Bölüm-üni vs😄
He valla ilk üç sıraya rize iki yıllık yazdım makine mekatronik falan rize gelir gibime geliyo sonrakide konyada
Aa benim bi arkadaşım da 2 yıllık makatronik okuyordu
Memnun mu nasıl bölğm
Kız dmden yazsana😄
Bi iki sefer konuştum daha da konuşmadık iletişim kesildi🥲 ama mutsuz değildi yanlıl hatırlamıyorsam
Gizliden çık yazayım
Çıktımm
ben 6 kısıyle kalıyodum
1 türkmenistan
1 demkrotık kongolu
1 pakıstan
1 nijerya
1 adanalı en sıkıtısı adanalıydı adanalılar degısık ınsan tıplerı adanlı gorurusebn kac :D
Odanda asyalılae toplanmış yabancılar çok oluyomu cidden
inglızce konusuyoduk odada
Türkçeleri yokmuydu
yeterlılık sınavını kaznmıslardı dada bızım ıcınde ıyı oluyodu ıngılızce pratık oluyodu
Onlar için zor oluyo ama yardıma ihtiyaçları oluyomu
ıdre edıyolar ya zaten sonradan turklesıyolar ılk ayları zor
Yakışıklı var mı peki asyalılara zafım varda 🙃
bi turkmen asaylı kızım dıgerlerının asyayla allası yok :D
Ya olsun ben severim çekik göz aşırı ilgimi çekiyorlar ilerde umarım çekil gözlü biriylr evlenirim
Kavgadan bol bir şey yoktu
2 oda arkadaşımın yakaladım
Nasıl
Sa... ksoo
Ekrke erkeğemi
Yessss
İğrenş ya ne tepki verdin onlar ne yaptı
Yuhhh dedm napım
Dkdkkd utandılaemı
Herhalde
KYK da kalmadım
Oda arkadaşım altına yaptı
Oha o yaştamı siz ne yaptınız
Evet mdkaksmsmsmmd dedikodu yapıyorduk ama taklit ederek ve çok komikti. Kahkaha atıyorduk sonra bu dedi ki dur dur işicem tutamıyorum. Sonra her yer battı zaten
Dmdndnd olur öyle şeyler ya
Kyk değil de lisa yurt anısı olur mu
Olur farketmez
Yazdım da yorumu sistem silmiş
Yemekleri kötüydü
Kyk gitmedim
Lisede var ya
Hiç kykda kalmadım
Odamdaki eşşşeeeek hayvan gibi horluyordu
😅😅 Çok kötü ya
Şuanda da odamda iki tane gay var biri obez gay diğeri pembe çorap giyen gay ve obez gay o da horluyor. Horlanmayan odaya gidemedim awk
Iy umarım bu tiplerle olmam horlayan olabilir sıkıntı yok ben sesten etkilenmem beni. ldürseler ruhum dıymaz o derece ağır uykum var ama eşcnsel tiplere dayanamam
İkisiyle de kavga ettim zaten xd ben de anlaşamıyormuşum gaylerle kız gibi davranıyorlar. Adama suyunı versene lan dedim samimiyetten bana kırılmış sşdldldld
Ben gay erkek severim aynı kız arkadaş gibi olur benden hoşlanma ihtimalide olmaz ama lez kıza katlanamam
Tamam ben odamdaki iki gayı sana paket yapıp yollayayım sen kez bulursan bana haber edersin😂
Lez*
Sndndnndmdmd tamamdır
Ojdxkdbdbkwdkdhd
Fakir işi
Kötü anılarım varr
Anlat
Burdan anlatmam
Bırdan anlatsınlar diye sordum zateb özele geçmeyi istemiyorum
Kız getirdim odaya
Ahaha ne yaptınız
Seviştikk bolca
Nasıl oldu o güvenlik görmedimi
Hayır yemek ismarladim ona
Yurtta kalmayan o şekilde girebiliyomu
Başkasının kartını aldi ve erkek gibi giyindi kişti
He anladım
Yok ya detaya gerek yok
Bencede
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay,
Yurt deneyimleri insanın hayatında hem tuhaf hem unutulmaz şeyler bırakır 😄. Mesela birimiz kahvaltı için tüm parayı simit yerine kahveye harcayıp herkesin gazabına uğramıştı 😂. Bazense odanın dağınıklığı yüzünden dostane bir gerilim oluşabiliyor. KYK anıları, biraz karmaşa, biraz eğlenceyle; ne dersin, hatırlandıkça güldüren bir nostalji mi? ✨