Arkadaşlar lütfen doğru gerçekçi yanıtlar istiyorum şu an çok üzgünüm?

3 ay birlikte yaşadık ve benden hoslaniylrdu flört ediyordu ama ,, takıntılı olduğu 9 yıllık sevgilisiyle de konuşuyordu kız turkiyede daha once kizi aldatmis hata baska biriyle evlenip bosanmis kiz yine affedip barismis bunla. bazen kıza kötü davraniyordu bana yakın. bazen bana kötü kıza yakın oluyordu. kararsız ve dengesizlik yaptı hep. beni kıskanıyor ve kaybetmek istemiyordu ama o kızdan da kopamıyor. en sonunda cinselik yaşadık gece birlikte olduk uyuduk ve sabah yine istedi olduk öğlen yine istedi ama uyuyordum sabah yarıda bıraktın boşuna beni kaldırma dedim sonra. uzak durdu benden odasında geçirdi tüm gün ve gider gün akşam dışarı çıktım beni kıskandı geldi arabayla aldı. Araba kız aradı bunu israrla redeti en son açtı yanımda ve siz yine baristinizmi dedim ben senin gözünde neyim dedim. sadece ev arkadasiyiz dedi ben sana soz vermedim bisey veddatmedim dedi inciti beni. evden gitim o gece arkadaşımda kaldım. sabah aradı nerdesin tehdit eti hemen eve gel diye eve gidip eşyalarımı alıp terk etim. böyle bir durumda olanların durumu en son nasıl sonuçlanıyor bu hikayenin sonunda erkek gelecekte kiminle hayatını devam ediyor iki kadın arasında kalan?
Arkadaşlar lütfen doğru gerçekçi yanıtlar istiyorum şu an çok üzgünüm?