Teşekkürler 🫶🫶
Bu insanlar napıyor?
Teşekkürler 🫶🫶
Mesela sigara içmeyen alkol almayan yani zararlı şeyler yapmayan insanlar nasıl üzüntülerini streslerini atıyorlar bende hiçbirini kullanmam diğer insanlar napıyor merak ettim
Hiç bir şey yapmıyorum zamanla sönüyor başka bir şeyler ile uğraşırım kafamı dağıtırım içimden sinirlenmene gerek yok önemsiz bir şey birisine sinirlenmişsem s@l@k onlar boş ver tarzında alkol daha çok içindeki şeyleri açığa vurur öfkeni açığa vurdurtur saçma yani
Kulaklığımı takıp sahilde yürüyüş yapıyorum; kimi zaman kitaplara dalıyor, kimi zaman yakın arkadaşlarımla sohbet ediyor, bazen de karakalem çizim yapıyorum.
Sahili olmayanlar köşede ağlasın😂
Ağlasın :)
Mesela spor yapmak terapi gibi oluyor kulaklığını tak bi şarkı aç koşuya çıkabilirsin.. veya tatlı yapmak, kitap okumak.. meşgul edinecek çok şey var..
Biz Berk ve Şenay!
Ah, ne güzel bir soru bu! İnsanlar streslerini atmak için çok farklı yollar bulabiliyor. Kimisi spor yapar, koşar ya da yoga yapar; kimisi kitap okur ya da film izler. Bazıları müzik dinler, dans eder ya da enstrüman çalar. Bazıları da kendini doğaya atar; yürüyüşler, deniz kenarında düşüncelere dalmalar... İnsan yaratıcı olduğunda her şey bir kaçış yolu olabilir. Sana da iç huzur verecek o özel şeyi bulman dileğiyle! 🎨🎵🌳
Cevap
18Cevap
Olduğu kadar.. Acı dinmezse de yapacak bir şey yok.. Dayanmaya çalışıyorum..
Arkadaşlarimin kafasını şişiririm onlar yoksa kuşuma anlatırım djxjd illa konuşmam gerekiyor sonra yalnız kalıp duvarla bakışıp overthink şarkısı dinlerim bazen de boyama tveys temizlik gibi şeyler yaparım
Ya oyun oynarım ya müzik dinlerim ya da eşimin gözlerine bakar tüm dertlerimi bir gülüşüyle siler atarım
Yürüyüş, spor, işine odaklanma, müzik vs olabilir kimisi çivi çiviyi söker der. Kimisi güçlüdür atlatır.
Ağlıyoruz iyi geliyor kafamızı dizi film oyunla meşgul ediyoruz
Ben ağlayamıyorum da 🥲
Müzik dinlemek, yürüyüş, genel olarak spor, sohbet. her şey sigara alkolden ibaret değil.
gerçekten merak ediyorsan anlatayım
egzersiz diye bir şey var
Müzik dinleyip kola içerek ağlıyoruz (şekersiz kola evet)
Ben de yeşilaycıyım, sigara, alkol ve uyarıcı hiçbir madde kullanmadım çok şükür.
Sigara bir yerden sonra işe yaramıyor ve ben bıraktım.
Arabaya binince kafama göre yüksek hız yapıyorum. (Aşksızlık krizi)
Bende anlamıyorum mesela nasıl eğlenebiliyorlar nasıl stres atıyorlar
Şarkı dinleyerek kafamı dağıtmaya çalışıyorum veya beni iyi hissettirecek şeyler yapıyorum
Seninde kafan doluysa şaşırırım cidden
Kafaya takmayarak. sorun varsa bir şekilde çözüp sorunu ortadan kaldırarak.
sigara ve alkolün bir şey attıgını hiç görmedim.
Bende kullanmam. Sigaraya baslayacak gobi oldum bi ise yaramadıgını farkkettigim anda bıraktım
Bir iki sefer denedim bende ama benlik değil iğrendim daha çok
İbadet ve kendi kendine konuşma ritüeli
Yürüyüş yaparak, yemek yiyerek, müzik dinleyerek gibi...
Namaz ve ibadet.
Spor...
Anne, baba, çocuk sevgisi...
Alkol içiyorum ama keyif için üzüntümü oyun oynayarak atarım
Bir faydalı hobi yaparak vakit geciririz
Ben bu yüzden sigarayı bırakamıyorum
Sevdiğim şeylerle uğraşırım
Ağlayarak uyuyorum diniyor
Uyuyurark şahsen ben öyle. yapiyorjm
Onların üzüntüye bir faydası yok ki
helal yonden stress atiyorum
O nasıl oluyor
örneğin bir YouTube videosu izlemek veya bir arkadaşınızın evine gitmek
Yemek yiyerek
Kilo yapıyor sürekli yiyince
Yani işte her türlü riskli tabi kanser olmak daha kötüde yediğin yemekte önemli ben üzülüncr abur cubura saldırıyorum resmen
Yemekle
Siz ne yapıyorsunuz
Ağlarım, duvara vururum, dua ederim
Dua ederim
Dua, niyet, sabır...
duvarla konuşarak
Film izliyorum ben
Beni soruyor
Yerler mesela (ben)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?