Tabii ki de eminim ben öyle bir insan değilim ben zaten egoist insan sevmem vefalıyım gerçekten öyleyim öyle bir insan olsa ona bende saygi duyarim hatta şöyle bir djyelum uykusuz bir insana bakıyorum yine ben olayım diyelim sırf bana öyle davranıyor diye saygı duyduğumdan bile ona vefasız davranmam
Böyle haklısın ama ben şuna inanıyorum iki tarafta zaten sevmek sevilmek isterse bir şekilde oluyor ya ama işte ben bulamıyorum ben zaten karşı tarafı severim onu güzel davranırım
Kızlar Ne Diyor
Öyle birini buluncada totonuz kalkıyor yüzüne bakmıyorsunuz
Asla ben öyle biri değilim ben vefalı bir insanım öyle birini bulursam çicek gibi davranırım bana böyle davran bir namı birine tutup da ders yapmam
Emin misin
Tabii ki de eminim ben öyle bir insan değilim ben zaten egoist insan sevmem vefalıyım gerçekten öyleyim öyle bir insan olsa ona bende saygi duyarim hatta şöyle bir djyelum uykusuz bir insana bakıyorum yine ben olayım diyelim sırf bana öyle davranıyor diye saygı duyduğumdan bile ona vefasız davranmam
Hım ama öyle hop diye sevgili bulamazsın ki gönül işleri bunları bu
Böyle haklısın ama ben şuna inanıyorum iki tarafta zaten sevmek sevilmek isterse bir şekilde oluyor ya ama işte ben bulamıyorum ben zaten karşı tarafı severim onu güzel davranırım
Sevince zaten en güzel şekilde davranırsın ama önemli olan karşılıklı olması
Sen oyle birmisin?
Haklisisn krslkli olmak tek tarafli zor
Ben kimseyi aramıyorum sever miyim bilemem
Gizlidn bi ckrmsn rica etsm
Soruyu beğeniyorum ordn bul
T4kp 4tmm
Yazdım
Glmedimi
Yazdımyaaaa
bulursun illa iliski zaten boyle tatli
Bna toxic geldi hep
olsun karamsar olmamalisin bence
Ya güzel diyorsun hoş diyorsun Ama kime iyi davransam kötü davrandım sevilmek istedim ilgi görmek istedim yine olmadı yine olmadı
kotu deneyimler illa olur mukemmel bir hayat olamaz degil mi?
Evet ama hiç mi mola olmayacak hep mi yokuş aşağı bir gün biri gelip demeyecek mi hadi kalk ayağa yardım edeyim
Herhangi bir Türk kadını.
Alakası yok benim karşıma böyle biri çıkmadı