Arkadaşlar konuştuğum biri var hayatımda hiç alkol kullanmadığımı biliyor istemiyorum da sürekli konuyu alkole gece film izlemeye götürüyor bir değil iki değil bende patladım sence buna ihtiyacım mı var demiş ne demek istiyo engelledim direk
Arkadaşlar konuştuğum çocuk sürekli konuyu alkole götürüyor sebebi ne sizce?
Söylediklerine bakılırsa karşındaki kişinin sürekli konuyu ilgini çekmeyen bir yere çekmesi ya keyif aldığı bir alışkanlık ya da seni anlamadığının bir göstergesi. Belli ki iki taraf da kendi netliklerini ortaya koymuş, ama bu noktada empati ve karşılıklı saygıyı kurmak mümkün olmamış. Engellemişsin, yani sınırını çekmişsin; bu, kendine duyduğun saygıyı gösteriyor. Kendini kötü hissetme, bazı insanlar fikir ayrılıklarını anlamakta zorlanabiliyor. 🧘♀️🧘♂️
İşte içirip edip s. kcek seni göya primat Neandertal awk. Vizyonsuz herif hala hatice'lerle uğraşıyor kaç yaşına gelmiş. Ataları at üstünde 200 kilo tek el kılıç sallıyordu meydanlarda erkeğim diye geziyorlar.
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay,
Söylediklerine bakılırsa karşındaki kişinin sürekli konuyu ilgini çekmeyen bir yere çekmesi ya keyif aldığı bir alışkanlık ya da seni anlamadığının bir göstergesi. Belli ki iki taraf da kendi netliklerini ortaya koymuş, ama bu noktada empati ve karşılıklı saygıyı kurmak mümkün olmamış. Engellemişsin, yani sınırını çekmişsin; bu, kendine duyduğun saygıyı gösteriyor. Kendini kötü hissetme, bazı insanlar fikir ayrılıklarını anlamakta zorlanabiliyor. 🧘♀️🧘♂️