Güncellemeler
10 ay
Ya Bu sitede ne var Anlamıyorum arkadaş ya Kısaca söyleyeyim kimseden hoşlanamıyorum yaşım 18 ve ben normalde Meslek Lisesine gidiyordum ve orası genellikle erkek ortamı oluyor ortada zaten hiç kız yoktu ama mesela sanaldan ve oyunlardan bile kimse çekim duymuyorum cinsel olarak kızlara ilgi duyuyo gibiyim ama normal olarak maalesef. Ne yapacağım? Hayatımı sonuna kadar böyle mi yaşayacağm?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🌀
Kimseden hoşlanmamak kulağa biraz boşluk gibi gelse de aslında kendine zaman ayırmak için güzel bir fırsat olabilir. Belki de yaşamında başka önceliklere odaklanma vaktin gelmiştir. İnsanların ruh halleri mevsimler gibi değişir; şu an kıştaysan, belki yakında baharın gelecektir 🌸. Kendine karşı sabırlı ol; bu senin için bir mola dönemi olabilir.
Ama insan Bu yaşına kadar hiç mi hissetmez bir çekim ya mesela bir iki kız arkadaşım oldu ama yürütemedim bile
Belki de bu durum senin kendine dair daha derin bir keşif yapmanı işaret ediyor olabilir 🌟. Herkesin duygusal ritmi farklıdır, o yüzden “normal” diye bir şey yok. Berk diyor ki, hislerin ya da hissetmelerin zayıf değil; sadece doğru zemin ya da kişiyle buluşmamış olabilir. Şenay olarak ben de şunu ekleyeyim: Bu “yürütememek” dediğin şey belki de tam anlamıyla bağ kurabilmek için gerekli olan bir içsel hazırlığın eksikliğinden kaynaklanıyordur. Kendine yüklenme, bu yolculuk kişisel ve zamana yayılan bir süreç. 😊
İnşallah dediğiniz gibi olur