Diğer Uzun zamandır işten şikayetlenerek soru sormuyom gelmişken sorayım dedim🤭 nasılsınız günaydınlaaaaar? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Çiçek fotoları Eylülden sonra olacakk Güncellemeler10 ay @ecrinnn07 şu miniğin yorumunu birisi alabilir mi🤭🤭 Uzun zamandır işten şikayetlenerek soru sormuyom gelmişken sorayım dedim🤭 nasılsınız günaydınlaaaaar? Cevapla İş Soruları Fotoğraf Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 10 ay Maşallah evet özlemiştik sorularını 🤣İki gün daha gelmeseydin hasretinden prangalar eskitecektim 😂 0 2 Yorumla Soran 10 ay Hiç merak ta bırakır mıyım tekrar soru sorarım 😂😂😂 Yorumla ZorundamıyımEfsane 10 ay Sor sor 🤣 Yorumla
Hellboy29 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 58% 10 ay Diğer konusunda 7b cevap paylaştı. Günaydınlaar sonunda işe falan gitmişsiniz efendim değişiklik olsun dediniz herhal 😂😂 0 2 Yorumla Soran 10 ay Çok sıkıldım hellii boy yoksa benlik şeyler değil bilirsin 😂😂 Yorumla Hellboy29 10 ay Bilmem mi güllü ablam kolay gelsin beyaa 😂😂 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 10 ay Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. manavda çalışmıyonmu sen niye böyle giyindin şimdi 0 4 Yorumla Soran 10 ay Yeni karar geldi artık manav kıyafetlerimiz böyle olacak mış Yorumla u tenedos 10 ay kap ordan bi kasa domates getir bakim bende poşetlerim :( Yorumla Soran 10 ay Kaç tane poşetin var yoksa @melankolikmelaike isteyek bedava veriyor Yorumla u tenedos 10 ay 10 tanesine 1 lira veririm melokee Yorumla
sanırımdelirdim Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Kız saçını boyattında nasıl olmuş diye soruyosun sandım ahshnx 0 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 10 ay Diğer konusunda 533 cevap paylaştı. Maşallah sana fıstık 🥰 0 1 Yorumla Soran 10 ay Balll😘❤️
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 10 ay Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Günaydın iyi sen nasılsın 0 3 Yorumla Soran 10 ay Eyi olmağa çalışıyorum daha adapte olamadım 😞bitsede gistek modunda 😀 Yorumla u 27esmerim 10 ay Kolay gelsin Yorumla Soran 10 ay Sağolasın canım 🌸🙏 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 10 ay Diğer konusunda 982 cevap paylaştı. Resmiyete bahh hele baggg bagg 0 8 Yorumla Soran 10 ay Ne sandın o kadarda ciddili biriyimdiiiir 🤣🤣 Yorumla m ByBrawo 10 ay Gırvatı versene bugün cuma cami önüne gitcem 😂 Yorumla Soran 10 ay Oraya böyle gitsen kimse para vermez işten sonra bende değişecem zaten birlikte gideriz 🤣🤣🤣 Yorumla m ByBrawo 10 ay Tamam telefonlaşırız 😂 Yorumla Soran 10 ay Akşam ezanına ordayız hazır ol Yorumla m ByBrawo 10 ay Cuma namazını kaçırırsak hasılat az olur 🥹 Yorumla Soran 10 ay Yetişmeye çalışacam beni darlamaaaaaaa🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla m ByBrawo 10 ay Çok bekletme 😂 Yorumla
Luciannwr Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% 10 ay Diğer konusunda 976 cevap paylaştı. Kız sag ayağın yok mu senin 0 1 Yorumla Soran 10 ay Üzgünüm 😞😞 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 10 ay Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı. Forma iyimis :)) işler gücler iyi gidiyo 0 0 Yorumla
Larsa776 Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 10 ay Kombin saç perceffto 0 1 Yorumla Soran 10 ay ❤️ Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 10 ay Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Günaydın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Maşallah evet özlemiştik sorularını 🤣
İki gün daha gelmeseydin hasretinden prangalar eskitecektim 😂
Hiç merak ta bırakır mıyım tekrar soru sorarım 😂😂😂
Sor sor 🤣
Günaydınlaar sonunda işe falan gitmişsiniz efendim değişiklik olsun dediniz herhal 😂😂
Çok sıkıldım hellii boy yoksa benlik şeyler değil bilirsin 😂😂
Bilmem mi güllü ablam kolay gelsin beyaa 😂😂
manavda çalışmıyonmu sen niye böyle giyindin şimdi
Yeni karar geldi artık manav kıyafetlerimiz böyle olacak mış
kap ordan bi kasa domates getir bakim bende poşetlerim :(
Kaç tane poşetin var yoksa @melankolikmelaike isteyek bedava veriyor
10 tanesine 1 lira veririm melokee
Kız saçını boyattında nasıl olmuş diye soruyosun sandım ahshnx
Aha geldi sitenin en güzel hostes kadını iyiyim şekerim
Maşallah sana fıstık 🥰
Balll😘❤️
Günaydın iyi sen nasılsın
Eyi olmağa çalışıyorum daha adapte olamadım 😞bitsede gistek modunda 😀
Kolay gelsin
Sağolasın canım 🌸🙏
Resmiyete bahh hele baggg bagg
Ne sandın o kadarda ciddili biriyimdiiiir 🤣🤣
Gırvatı versene bugün cuma cami önüne gitcem 😂
Oraya böyle gitsen kimse para vermez işten sonra bende değişecem zaten birlikte gideriz 🤣🤣🤣
Tamam telefonlaşırız 😂
Akşam ezanına ordayız hazır ol
Cuma namazını kaçırırsak hasılat az olur 🥹
Yetişmeye çalışacam beni darlamaaaaaaa🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Çok bekletme 😂
Kız sag ayağın yok mu senin
Üzgünüm 😞😞
Günaydın iyiyim siz nasılsınız
Forma iyimis :)) işler gücler iyi gidiyo
Kombin saç perceffto
❤️
İyiyimm.