Güncellemeler
9 ay
Cocuk olunca iyice salacak kendini yasli kadin gibi olacak o zaman hepten soğurum eve gelmem diye korkuyorum cocuk istiyor ama daha 35 yasinda baba olan insanlar var
Güncellemeler
9 ay
Bu arada Para için evlenirsen böyle olur diyen biri olmus ama burger kingde çalışıyor bende orada çalışıyordum o zaman müdür değildi ben daha iyi kuruma geçtim sonra yani ucu ucuna geciniyoruz aldığı maasi kiraya ve faturalara gidiyor benimkini de zaten 25 bin gitmiş eşya almis bir sürü bize ay sonuna kadar 12 bin kaliyor kalmıyor anca geciniyoruz.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evli olduğunuza emin misin?
Evet evliyiz ya 23 yaşındaydım kendisi 37 yaşındaydı o zaman evlendik ama hazır değilim diyorum o istiyor ki evde dizinin dibinde olayım ne isterse onu yapayım boşanmak istesem onu hiç kabul etmez o zaman benim öteki yüzümü görürsün diyor
Neden evlendin silah zoruyla mı😂 ben olsam seni aldatırım bilerek jdjdjd
Evlendigim zaman seviyordum o zaman cocuk beklentim var falan da dememişti son 1 2 senedir cikti cocuk görünce duygulanmalar neredesin sen saat kaç oldu gibi şeyler kendini de birakti soğan yemeye başladı öyle opuyor falan hala seviyorum ama baya diyor dizimin dibinde olacaksin cocuguna bakacaksın bana bakacaksın bende sana saçımı süpürge edicem gibisinden beklentim böyle değildi ama
Ben onu aldatmiyorum ki o beni aldatsin o da aldatmaz çok kiskaniyor beni yani resmi konuşmaya çalışıyorum yaşıtım kizlarla gereksiz şekilde ona rağmen söylüyor seni yar etmem yasarken diye annemde onay vermemişti ama gelin olarak getirdim onu
Şaka yaptım tabiki. Aldatmıyorsunuz…Bence güvenle tatmin olan bi kadın bu şekilde erkeğinin üstüne gitmez siz eğer güven veriyor olsaydınız saçma sapan kıskançlık tripleri duymamış olurdunuz😂😉 Aldatmaz değil mi güveniyorsunuz o işte güvenmiyor. Soğan yiyebilir siz de yiyin eşinizle senkronize olun. Çocuk istemiyosanız neden evlendiniz ya da en baştan konuşmadınız bu konular illa ki evlenmeden konuşulur da yani açıkçası garip geldi. Yar etmem derken eşlerin boşanabildiği yaşayanların öldüğü bir dünyadayız… Dizinin dibinde oturmamalısınız zaten köle misiniz siz ya o da aşırı saçmalamış.
Cocuk konusunu konuştuk evlenmeden sen daha çok gençsin baba olmak için bende çok güzelim demişti ama şimdi yeni yeni çıktı bu iyice yasli kadin gibi olacak çok korkuyorum cocuga hazır değilim daha motor sürücem zaman bile bağırıyor artık agliyor sonra özür dileyip ve pek bakımlı değil artık anne olucam bu 2 m.. den biri bebegin biri de senin diye gülüyor.
Benim aldatmayacağımı bilir ama kıskanç bir yapısı var ve kendisi benden büyük olduğu için aşağılık kompleksine giriyor çevrede genc kizlar var öyle demesinin sebebi de normal arkadaşım var kiz onu görünce diyor yar etmem diye ben bunalinca kavga ediyorum ne olacaksa olsun diyorum o da yanlış anlıyor aramda bir şey var sanıyor o kız da nişanlı halbuki ve dizimin dibinde ol ne istersen yaparım dışarı çıkma sıkılıyorum benle çık diyor.
Şöyle kıskanç diyim sana ben ölürsem evlenirsen falan mezardan çıkarım ikinizide karabasan gibi cokerim ölürsün cennete gidersiniz cennette rahat bırakmam ikinizi cehenneme gidersiniz orada da beni bulursunuz karşınızda ya da dünyada dirilirim bir daha rahat bırakmam şimdi yapmak iste mutlu etmem ikinizi kendimde gün yüzü görmem gibi konuşuyor. Öyle yani seviyesi.
Yaşlı demen çok tuhaf ama 😁🥱sonuçta bile bile evlendiniz siz o kişiyle genç bir erkek olabilirsiniz ama eşinizle ilgili bu tabir bence abes oldu. O da aşırı kıskançlık yapmasın yapsa bile belli etmesin 😂 Aşırı boğucu bi tip olmasın ben çekemem. Dediğim gibi kıskançlıklarını güven vererek onarabilirsiniz sözlerinizle ve davranışlarınızla tatmin edebilirsiniz onu. Dışarı çıktığınızda da erkek ortamı hariç yanınızda götürün bence ki zaten normali budur. 😅 Bilmiyorsanız söylüyeyim😉 nişanlı olan kız arkadaşınızla da görüşsün içi rahat etsin. Çocuk istemiyorsanız da konuşup anlatın yaşlanırsa gerdirir merak etmeyin tıp çok ilerledi kdjdjdjs
Gerdirmeye 😃pek paramız yok aldığımız Parayla ay sonunu zor getiriyoruz ki makyaj kuaför bir şey masrafı da yok benimde öyle ben iyice yaşlanır öyle diye korkuyorum ben evlendigim zaman 36 falandı çok tazeydi o zamanlar çöktü birden cocuk istemediğimi söylememe gerek kalmadı zaten odasını bile kurdu yeni eşyalar aldı paşam buraya gelecek ikinizide çok sevicem ben diyor.
43 yaşında olup ta kocasından taze kadınlar biliyorum belki daha güzelleşir 😅 Evlatlık alın en olmadı baksana kdjdjdjd
Yasli demem tuhaf evet bilmiyorum yasli ya ama çok seviyorum onu hala çok masum birisi aslında kötülük yok ağzına ne gelirse sinirle söyler sonra özür diler fesat değil ben söylersem de bozulur beti benzi gider ama sevdiğimi hep belli ediyorum yasli sevgilime yani sucuklu yumurta yaptım çay yaptım saralle koydum salatalık domates kestim yatak odasına getirdim öperek uyandırdım ellerimle yedirdim o da bana aynisni yaptı altta kalmadı tabi sırt masaji yapıyorum ilişkiye girerken cennete düştüm diyorum. Emin ol bu kimse bizi yakıştıramıyor
Mecbur yapacaz artık evlatlık kabul etmez bende pek sıcak değilim kendi çocuğu olacak ama moruklayacak diye korkuyorum kendi kaptırıp da cocuga çünkü
Nişanlı olan kıza söyleyemem çok utanırım eşimi çok seviyor çünkü
Başkasının fikrinin ne önemi var? Yaşlı ise bence bırak baksana kadını aşağılıyosun senden olgunlar kaparsa görürsün ya da senden gençler jsjsjs tuhaf birisiniz kusura bakmayın da yanii içi dışı bir birisi demek hem huyu güzel hem dışı yani yaşlı olsa da 😅
Eşimi asagilamiyorum yasli olduğunu söylüyorum kimseye de gideceğini sanmam sevmeme rağmen bir kere sinirle bosanma davasını acicam anneme de soyliycem bana genc kiz bulsun da gidiyim diye 3 umuz de birbirimizi yeriz saç başa mutlu olamazsınız bende mutlu olmam huzur vermem dedi. Seviyor belli bende seviyorum ama işte kart
Tuhaf değilim de doğruları söylüyorum diyelim kimseye vermem eşimi ama cocuk olunca çalışmayacak bende istemiyorum çalışmasını zaten öyle olunca anca geçiniriz annem ben bakmam sana gül gibi kızlar buldum evlenmedin dedi korkma ben kuru ekmek soğan bile yerim yeter ki cocugumuz olsun annen de beni sevmedi ama üzülmüyorum benim için sen varsın o senin annen dedi
Başkasının fikri bile değil dusun annemi karşıma aldım mirasından men etti beni öyle seviyordum yani yine cocuk yapcam tabi 3 4 tane rahat olmaz o miras olmadığı için ama çok zor büyüyecek cocuk anlamiyor beni
Biraz güldüm 😀 Kart demenize aaa yeter hsjsj Annen sevmez zaten eminim haha hangi kaynana gelinini seviyo ki? Çok şanslısın bence bunca şeyi göze almış sizi sevmiş çocuk olursa da çalıştırmayın bence de bebek bakımı çok ayrı özel olmalı bebek için. Karınıza yaşlı olduğunu hissettirmeyin bence 😁
Annemin ki normal sevmeme değil ama beni mirasindan men etti ciddi anlamda fıstık ağaçlarından gelir elde ediyordum sana yok para kart zamparana mi yediricem dedi cocuk olur doktora götürürsünüz beraber dedi zaten senin hayatin doktorda geçecek dedi daha iyice yaslanacak o dedi bende olsun o benim nikahlı karim dedim
Anana söyle Allah verir de alır da 😉😂 Kimim neyim demiyceksin belki sen kanser olcan ölcen o sana bakacak ne biliyon? Allahımm pufff
Ya hastane değil işte genel olarak hazmedemedi kadin yaşça büyük bir kadının benimle evlenmesini yani anlam veremiyorum da böyle sapıklık gibi görüyor halbuki kadıncağız öperken bile dedi rahatsız olursan soyle diye ilk gün evliliğin ilk günü
Evet dediğin gibi sevdi beni ama bence o daha şanslı benim gibi bir erkek onu sevdi uzun boylu yakışıklı 190
Yaşının o kadar büyük olduğunu söylemeseydiniz keşke 😂 Yani anneye bişey diyemiyorum tepkileri fazla abartılı geldi başka birisi olsa annenle aranı açardı görüştürmezdi filan oo neler var. Saygısızlık yaptırtma kesinlikle nolmuş yanii sevmişsin evlenmişsin kime ne? 3. evliliğini 25 yaşında herifle yapan arkadaşımı alnından öpeyim aşiret düğünü yaptılar hsjsjsjsjs
Çok zor olacak ama bebek bakımı birde ben gencim o yasli daha çok o şanslı ki çocuk vericem eline ama çok iyi bakacam ona göbeğine masaj yapacam
😁😁yaşlı ama bak sana çocuk vericek jsjdjd bence şanslısınız bebek güzellik getirir bir evin Altın topudur. Bebeğe de annenle bakarlar artık 😅😅
Evet öyle ben sevdim onun kat kat göbeğini ona da diyorum 😃 saka yaptım diyorum öpüyorum hamur gibi diyorum haklısın sevdiğim için evlendim zaten annem ilk başta anladım kabullenemedi dedim genc kizlar varken dedim ama o sonra devam ettirdi durulmadi o çok kötü
İnşallah dediğin gibi cocuk doğunca bağrına basar annem gelinini beraber bakarlar torununa dayanamaz onu çok iyi biliyorum
😂😂 aboow anandan korktum vallahi cadalozun teki mi ne 😦
Annem 47 yasinda birde gelininden genc duruyor o da ayrı bir parantez konusu
Yok kötü bir insan değil torununa bakmaya da gelir ben biliyorum konuşur o zaman yumuşar tanımayı denese sorun yok da
Vallahi otursunlar baksınlar beraber belki yumuşarlar ikisi de arayı onlar bulsunlar sen hiç karışma 😅
Şu ekonomik durumda başıma gelene bak kadıncağıza sana künefe alayım dedim kendine al bana alma sigarayı da bıraktım dedi seninkinden 2 dal içerim anne oluyoruz dedi minimuma indiriyorum dedi her şeyi dedi bende alisicam artık onunla her şeye göğüs gererim
😂😂😂 Anneye bak sen * iyi iyi genç kaynana maşallah kadın biliyo işi bi altın takar heralde torununa barışırsınız o zaman bence güldüğüme bakma hoşuma gitti.
Ben karışmam artık ikiside yaşıt zaten iki yaşlı ortada bebek varken çok tatlı olurlar
Taş yazdım site sansürlemiş ne alaka
Takar tabi annemin durumu iyi giydirir de o torununu oyuncak da alır
Sende maşallah epey seviyorsun hanımını tebrik ederim hep böyle mutlu olun inşallah 🙏🏼 Hamilelikte içmemesi gerekiyor evet sonra da içmesin zaten bölüşürsünüz nolcak künefeyi 😉
Annem çok güzeldir evet 37 gibi duruyor esimden kucuk duruyor her sabah yürüyüşe çıkar denize girer geçen tulumba aldim yemedi bile 1 tane bizim evdeki yasli kunefeden lokma almıyorum dedi ama yedi yarısını
Ama helali hoş olsun beraber yiyince daha güzel oluyor
Bence annengil sizden çıkmaz 🤣🤣🤣
Ahahahah ksjsjsjs evdeki yaşlı mı 🤣🤣 töbe töbe kdjd
Sevmesem zaten o istiyor diye 😃 onu hamile bırakmaya calisirmiyim çok seviyorum.
Annem mi torununu sevmeye gelir klima taktirir tanıyorum onu bebek gördü mü dayanamaz gelininin elini sıkar merhaba der biliyorum onu
Olgun kadin demek doğru olur ama kadın kadın işte genci yaşlısı yok duygusal canlılar işte bir gün hiç aklıma gelmezdi ama genc kadinlar varken yasi büyük biriyle evlenicegim buyuk konuştuğum için böyle oldu belki de ama memnunum isyerindeki kizlar gülse bile
🧐🙄 hamile bırakmaya çalışıyorsun demek hımm
Moruk demiyorsundur umarım karına jsjsjs
Baba nasıl peki gelinine karşı?
Evet hamile büyük ihtimal 4 aylik kontrole gidicez emin olmak için kırmızı çizgi cikti ama ben bilmeme rağmen hoşumuza gidiyor olmamış gibi giriyoruz.
Moruklama diyorum 😃
Derim moruk diye 😃 babam mı
Babamla annem ayrı babamla bende çok aram iyi değil ilk başta yasi var oğlum falan dedi ama sonra sevmişsin madem evlendirelim seni dedi gelinini seviyor
Büyük konuşmamak lasım
😂 en iyi ben bilirim djjdjd İşyerindeki kızlar neden gülüyorlar onların ne haddine sen de önemseme bence hatta daha çok karına sarıl onların yanında😂 çok saçmaa ya kendi yaşıtın olsaydı karın bu sefer gene başka bişi bulurlardı emin ol.
Evet 😃 onlar kiskaniyor da olabilirler cidden anonimiz diye konuşuyorum yakışıklı biriyim uzunum kasli falanim eşime gülüyorlar gelince büyük diye ya da kıskanıyorlar onların yanında bende senin için kas yaptım falan diyorum daha önce birde astsubaylik kazanmistim niye gitmedin dediler eşimi seviyorum ondan demiştim. Belki de dediğin gibi bir şeyler bulabilirler annem de çünkü gelince söyle kizlar varken böyle buldunndiyorn
Sen ne yaptın
Kaslarima bayılıyor ama elliyor bizim karnıma falan bende senin yağlı beline elliyim diyorum şaka şaka sonra sen bana hasta olunca hoşuma gidiyor bende sana bu halinle hastayım dedim bir daha onların yaninda dudağından opucem
Uyumuşum 🙃 karına sahip çık bak jdjdjd kas mas önemli diil nan
3 aylik hamileymiş
Kas nasıl önemli değil disarida begeniyorlar 😃 evli salmış kendini demesinler
Neğğğ 🧐🤣 öğrenmediniz mi
Evliysen dışardakilere kulağını kapatmalısın evdekinin fikri dışında kimseye bakmayacaksın
Şimdi söyledi akşam bana
Ben dışarıdakilerle iliskim olmuyor alyans var parmağımda evli kendini salmış hemen değil de bak kasli bakımlı adam desinler diye diyorum
Ohaa 3 aydır nasıl farketmemiş ne ilginç 🧐 vallahi ilginç
Salmayın bence de ama aşırı da abartıya gerek yok karın kıskanır daha da şaka bile kaldırmaz 🤣
Bilmiyorum doktor arkadaşımız da dedi aldirirsaniz bir daha çocuğun olmaz çok riskli yasin dedi şimdi 18sene sonra ben 47 yaşındayken 62yasinda olmuş cocugumuz daha uniye gitmiş olacak bir yan yana bizi düşünsene
Hoşuna gitmez mi kas diyorsun 😃 yasli umrumda değilsin diyimmi
15 yaş mı var 14 değil miydi 🤣 bilemem sen çökersin belki ego kasma bu kaa 😂
Yaşlı mı jsjsjs ya hahaha o kadın seni skse de haklı
14 yas var ama ilk 4 ay o önce giriyor bir yaşına 15 gibi oluyor çok önemli değil hadi 61 olsun detaya takılma 😃
Hahahaha 😃 tam tersi kanka bende a.. let bazen çok kibar oluyorum ama bazen bacaklarını titretiyorum 😃bütün gücümle yükleniyorum ama çok şanslı kasli 190 cocukla evli ki ben yakışıklıyim
Neden evlendin aşağılıyorsun resmen bakış açından hoşlanmadım neyi bekliyorsun seni bırakmasını mı?
Bazen diyorum nasıl s.. seni diye yatakta suratıma tokat patlatıyor çok sert öyle diyince terbiyesiz diyor 😃 ben senin karinim sevsyoruz denir öyle denmez diyor
Hangi bakış açımdan hoşlanmadın?
Evet işte dikkat etmen gereken bir üslupsuzluk var sende madem yakışıklısın ve gençsin genç alsaydın madem 🤣🇺🇳
Çok sevdik birbirimizi ilk başta o çok sevdi beni cekti kendine ben redetmistim ama bende evlenme teklifini kabul ettim bende ona defalarca evlenme teklifi ettim çocuğumun annesi olacak
Ya o zamanlar öyle değildi şimdi işler değişti ama çok bağlandı bana yaşlandı şu an ama bende onu çok kıskanıyorum her erkekten ama ileride 55 56 yaşındayken ben 70 yasinda olacak daha da yaslanacak onu düşünüyorum evlendiğimde gençti yani şimdide ama seviyorum da yani ne kulağımı tıkadim artık diğer insanlara karşı
Kadını yaşlı olarak görmen nitelendirmen rakamların bir sayı olduğunu unutmalıydın aşıksan seviyosan.
Çocuğuna ve karına sahip çık o zaman bahane ya da kafanda bişeyler üretmemelisin dışarıya gideceksen de kimse seni tutamaz çıtır biriyle olsan da 🤣
Müslümle karısının arasında 20 yaş fark vardı hangisi erken öldü? 😂
Abla ciddi bir mevzu konuşuyoruz surada mesele ölme değil yaşlanma muslum ickicinin teki
Abla ben hep eşimin elini tuttum hiç yok saymadım onu sahip çık diyorsun da hep el ele geziyoruz dışarıda bile isyerine bile geliyor oturuyor çay söylüyorum ellerin üşümüş diyor bana kızların yanında öyle bir şey olsa öyle yaparmiyim ben kovarım
Ciddiyetsiz bişey söylemedim ki sana bakış açısı kazandırıyorum ablacım 😉
Yok knk gülüyorsun da onun için dedim
Gülücük koymam yumuşatmak için çünkü sertim
Bir memnuniyetsizlik var işte
😃 anladım neyse sen büyük konuşup ne yapmıştın benimki gibi bir şey mi rededip de aşık mı oldun benim gibi
Bende mi 😃
Evet sankiii sende bi memnuniyetsizlik var gibi 😉😅
Ben büyük konuşmuşum hee zamanında 😂 red etmedim bende çocuk yaptım galiba nsjsjsjsjs
Ne ile ilgili memnuyetsizlik var anladin mi 😃bu arada bende baba olucam kol kanat gericem ikisinede iyice okulda dalga geçerler bizle
Umrumda olmaz
Umrunda olmayan nedir?
Bende istemiyorum diyordum ama annelik yakışacak oyle guzel istedi ki benden cocuk istiyorum diye dayanamadım bu yasta anne olacak ikimiz için
Yaf bu senin takıntın dalga filan olmaz bunu kabullen artık çok var bu evlilikler alıştır kendini babacığım 😊
Ya esimle dalga gecerlerse okulda o umrumda olmaz ileride elini tutar girerim
Nasıl peki 😃
Bu arada iyi geldi konuşmak kimseyle derdimi konuşamıyordum böyle disarids yani
☺️☺️ işte bu kadar kendine de ona da huzur ver boş ver gerisini
Senin de üremeye hakkın var ama kadın isremiş işte ne güzel 😌 nasıl bişey olur acaba
Bilmiyorum babası gibi büyük biriyle evlenmez 😃 umarım yanında bir kere demiştim kizarmisti
Evet nasipte o var istedi beni de bence annesi gibi güzel benim gibi de yakışıklı ve fit olsa bu iş biter
Belki babası gibi büyük bir kişilik olur 😉
Evet 😃 olabilir ve genç birini alir belki veya çok sever benim annesini sevdiğim gibi büyük biri olur bir kaç yaş belki
Katlandıklarına değer ama bence 😊
Geçen yüzüne bastırdı zorla öptü sarımsaklı yoğurt yemiş 😃huylaniyorum dedim gerçekten büyük kişiliğim
Ney cocuk mu değer
Huylanıyorsan daha çok yapmıyor mu 😁 sarımsaklı yoğurt hahaha tam bir keko ya hsjsjsjs
Bilemem onu da sen bulcaksın neye değer ☺️
Kadin dayanışman bitti mi 😃 keko dedin canım eşime şimdide ben savunuyormusum sen laf soyluyormusun
Kadın dayanıştırmasıdır low 😎🤣 ya sarımsağı sopanı seviyor galiba he 🤓
İşte önce normal öpüyor huylaninca bastırıyor yüzüme parmaklarını falan sürüyor burnuma 😃öperken
Tamam seviyo işte kadın napsın daha sarımsağı sen de sev bence 🤣🤣🤣
Evet soğan sarımsak seviyor üstüne de öpüşmeyi de çok seviyor 😃.
Sen ne yapardınn
Haahhahahaa 😅😅😅 aşkım gel bi böyle de öpim kdjdjd hoooohhhh
Her zaman dertleşebilirsin tabiisi 😉 yorumlar kastırıyor görmüyorum bazılarını jsjsj giyim tarzı nasıl kapalı mı? 😅
Özele gelebilirsin başı açık
Gel bakalım
Gönderdim istek
Kabul eyledik efenim
Hamile bırakamazsın artık sen onu skt geçti😄
Nasıl anlamadım.
Milfle evlenmissin
Evet ama artık işler değişti kendisi dizinin dibinde olayım çocuğuma bakayım kendisine bakayım gibi bir şey istiyor
Başta düşünmen gerekirdi bende 19 yaşında miflerle takılıyorum ama senin bu soruyu görünce bir düşündüm
Ya ben ozel olarak milf sevdam yoktu ben onu hatta sevmiyordum iş arkadaşımdı ama konuşa konuşa evliliğe kadar gitti aramızdaki şey çok güzel tavladi beni ruya gibiydi hersey ama değişti baya cocuk yeni çıktı zaten
Hadi ya geçmiş olsun abi
Seviyorum ama yasli kadin gibi olur şimdi cpcuk da yapsak ondan korkuyorum soğurum falan eve gelmem diye seviyorum ama kaldıramaz soğursam ondan
Sen tavlanmak istemişsin 🤣 gerçek düşüncelerini alamıyorum şu an onu sevmiyo gibisin bence değersiz biri gibi basite indirgenmiş bi kadın gibi görüyosun
Çocuktan sonra kilo alma ve verme dönemi oluyor evet. Bunları bile bile o çocuğu yaptın yapmışsınız bence sende biraz olgunlaş nefsini dışarda bırak gerçekten seviyosan kadını boşlamazsın çocuk olunca daha bi farklı boyut değiştirir evlilik daha da güzelleşir ama senin aklın dışardaysa orada kal o çocuğu da aldırın
O çocuğu aldirmayacak çünkü bu son şansı anne olmak için aslında eşimi seviyorum ama iyice yaşlandı kendi de beni çok kiskaniyor bende onu ama biraz bunalttı beni bu aralar ve ben en çok korkum 55 yaşına geldiğimde 70 yasinda olmuş olacak bundan korkuyorum mesela ve şimdi iyice sarkacak
Ben onu hiç aldatmadım ki la daha ne disarida araması 😃tavlanmak istemişsin derken cidden ilk başta redettim 2 kere 3 uncusunde kibar güzel diye teklifini kabul ettim çok sevdi beni dedim herhalde bende onu çok sevdim ve beğendim kabul ediyorum kopekler gibi sevdim
Ben bu kişiye yorum yapmadım alttan devam
Nasıl