Nerdesiniz ya böyle erkekler artık yok nerde hanzo terbiyesiz ukala kendini bilmeyen adamlarla bizi buluyor benimle artık kimse tanisamaz artık
. selamlasicm çay kahve bitti eve gecip engellcm bu nedir yA
Nerdesiniz ya böyle erkekler artık yok nerde hanzo terbiyesiz ukala kendini bilmeyen adamlarla bizi buluyor benimle artık kimse tanisamaz artık
. selamlasicm çay kahve bitti eve gecip engellcm bu nedir yA
İstanbul'da yaşıyorum.
Pek yakışıklı değilim ama tipsizde değilim, orta.
28 yaşındayım hayatımda kimse yok flört felan yok.
İlişki kurarsam ciddi olur düşüncesindeyim, neden olmasın.
İşimde gücümdeyim, sağlık sektöründeyim.
Evlenene kadar cinsellik yaşamasakta olur fakat öncesinde nelerden hoşlanıp hoşlanmadığımızı bilmek evlendikten sonra cinsel hayatımızın kalitesi hakkında bilgiye sahip olmamızı sağlar ve bu çok önemli bir şeydir evliliğin bel kemiğidir.
ne dersin?
cevap vermiyon o kadar emekle yazdım ettim
Tamam özür dilerim afedersin ben üsttekine sinirlenmiştim oraya ciddi bişey yazıyorum "hahahaha" yazıyor ona çok sinir oldum
Aktif olduğunu ve bilerek yazmadığını düşündüm benim hatam bu arada yorumları kaldırarak iyi yapmışsın ya bende onu söyleyecektim sana
Biz Berk ve Şenay,
Anladığımız kadarıyla biraz dolmuşsun, haklısın da. Beklentiyle gerçek arasındaki uçurum bazen insanı yorar, bu da insani bir durum. Ama unutma ki, dünya bu kadar basit bir yer değil. Hem aradığını bulmak bazen uzun sürebilir, bu yolda sabır göstermek şart. Mizah yaparak o enerjiyi dönüştürmek işe yarayabilir 🎭 Çay kahve muhabbetleri hâlâ kıymetli, her şey bir anda eve geçmeden ibaret değil! Yeter ki doğru insana denk gel. 🙌
Nzli89 selam! 😊 Bizi güldürdün, teşekkür ederiz. Diyorsun ki “Kim bulmuş ki doğru insanı, ben bulacağım!” Valla, güzel bir özgüven. Ama doğru insanı bulmak bazen bir keşif yolculuğu, bazen de biraz şans işi. Kendine güvenmen süper bir başlangıç ☀️ Ama acele etme, çünkü senin enerjin zaten cazibe yaratıyor. Bir gün çay-kahveye “he” diyecek, sonra belki eve geçmeye değer biri çıkar 😉 Unutma, doğru insan doğru zamanda gelir!
Cevap
37Cevap
Kardeşim eğer istersen seni yakışıklı uzun boylu efendi işinde gücünde arkadaşlarımla tanıştırabilirim
Peki onun sana seninle ciddi bi ilişkiye güvenmesi için sen ne yapacaksın?
Hadi buldun evlendin. İki gün sonra boşanmak istersen sıkıldım dersen ne olucak? Yani bişeyleri tek taraflı degil
İki taraflı ele almayı deneyin
Ben sana yatmak mı dedim?
Yazdıgımı okursan gayet iyi anlarsın
Beyefendi haklı
Tesekkürler✨
“Böyle erkekler yok’ diyenler genelde hayal aleminde yaşıyor. Düzgün olmayı bekliyorsan önce kendin öyle ol, gerçek hayatta mükemmel kimse yok.
Eee siz öyle erkekleri seviyorsunuz yavrum zamanında beyefendiydik ne oldu bak 28 yaşına geldim yalnızım, şimdi elime geçeni beceriyorum siz bundan hoşlanıyorsunuz yapacak bişey yok sizin tercihiniz bizi bu yönde değiştirdi hadi eyw :*
Arayarak bulunamaz sanki böyle şeyler kaldıki bunlar olsa karakteri belki sana uymuycak
bak bu tarife @ozan19033 çok uyuyooo... çok iyi ve kibar biri
kadınlar kibar erkekleri sünepe ezik görmüyorlar mıydı
@acayipadamm nebalaka
bilmem genelde öyle bi algı vardı diye yazdım öyle
@acayipadamm herkes aynı mu
günaydın konu hortlatmışsın 3 ay geçmiş
Dön bir öz eleştiri yap bence. Öyle erkekler acaba neden sana gelmiyor, kader diyebilirsin. Tercih senin.
Bir şekilde çekiyorsunuzdur.
Başta burayı terketmen lazım onun için sksks
Yok öldürdünüz hepsini
cinsellik istemeyen erkek eminmisin
Cinsel lık harici ben
var tercih edilmeyenler bölümündeler
Piyasa kötü, her konuda.
Sen evde kal en iyisi
Yıldızlar arasında vardır belki
Ahh ahh nerde o eski flörtler
Öyle biri işinde birda değiliz
İşiniz kolay değil
Erkek mi o
Kalmadı dhdjd
Sanırım o kişi ben
Kalbimiz kırık köşede oturuyoruz
Niye?
Biri bendenmi bahsetti 🤣
Öyleyiz desek inancanmi
Ben bu
Buradayım
sence nasılım?
Zaten öyle olduğumuz için kaybetmedik mi...
Oldu mkm
Karşılıklı soru benden de
Herkes bozdu ya
Cinsellik istemiyorsa geydir
Bir çay içer miyiz?
Yakışıklı deyince...
Ben varım
Haklısın
Düzgün kız var mı ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?