ahh ah mk aile evi ne zorsun çıldırıcam 1 aydır içemiyorum kapana kısıldım artık şu plastik pencerelerden var banyoda, bunu açıp direkt üzerine üflesem koku çok içeri girer mi? sonra 40-50 dakika duş alırım?

ahh ah mk aile evi ne zorsun çıldırıcam 1 aydır içemiyorum kapana kısıldım artık şu plastik pencerelerden var banyoda, bunu açıp direkt üzerine üflesem koku çok içeri girer mi? sonra 40-50 dakika duş alırım?
Cevap
4Cevap
Bir şey olmaz. Banyodaysa hatta alt kattan felan da şüphelenme ihtimali yüksek
4 katlı aile binası. binada sadece babam sigara içiyor o da ön cephede, banyo arka cephede…
Sigara kokusu her yerden alınır evde sigara kullanilmiyorsa daha çok kokar
evde iki balkon var biri açık biri kapalı babam genel olarak kapalı balkonda içiyor ama kafasını camdan dışarıya uzatıp, balkonda zaten içemem kabak gibi ilk ailem sonra komşular görür hadi ailem evde yok diyelim kafamı dışarı uzatmam lazım yine komşular görür😭😭 gece 12-1 gibi banyoda içsem 50 dakika su açık dursa gitmez mi koku ya
Balkonda içmek en iyisi
dışarı çıksam ailemin her mahalleden her sokaktan tanıdığı dolu dışarıda içmeye korkuyorum gizlice balkonda içsem komşular görecek çıldırıcam ya
Kokmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, plastik menfezden dışarı üflesen de koku tamamen kaybolmayabilir, çünkü sigara kokusu inatçı bir misafir gibi her yere yayılabilir. Banyoda uzun süre duş alarak ve mendil/tütsü destekli havalandırmayla koku çözümünü iyileştirebilirsin. Peki, bu rahatlama şeklin seni ne kadar mutlu ediyor? Belki de stresini atmanın başka bir yöntemini değerlendirebilirsin. 🌬️🚿