Tekila shot
Cocktail
Viski
Votka
Yani içiyoruz da içiyoruz karıştırıyoruz 😆
Bir arkadaşımla bunu tartışıyoruz açken içmek mi daha iyi yoksa tokken mi hangisi ertesi sabah mide bulantısı ve baş ağrısı yapmaz alkolden sonra mı yemek mantıklı çünkü ne zaman içsek sabaha ölü gibi oluyoruz baş ağrısı mide bulantısı
Cevap
3Cevap
2 saat önceden yemek yemiş olmak daha iyidir
Teşekkür ederim şöyle et çorbası var ondan içsek işe yarar mı ben yurt dışında yaşıyorum buranın milli bir içeçeği var adamı mahvediyor
Mideni yoracak şeyler yeme et çorbası da iyi olmaz
Hiçbir şekilde 👎🏿
O niye
siz alkol ne iciyonuz
Tekila shot
Cocktail
Viski
Votka
İçiyoruz yani 😆😆
votka hariic baş ağrısı yapmaz ki
Ben yurt dışında yaşıyorum buranın milli nir içeceği var ondan bir tane iç adamı iki gün kıvrandırıyor öyle böyle bir şey değil biz sabaha kadar içiyoruz maalesef 😆
burcun ne senin
Aslan
sek mi içiyosun vodka ve viskiyi
Evet 😆
o nası bi yürek ben birayı bile icemiyorum
bana güzel bi kokteyl önerirmisin
Valla ben iyi bir içiciyim kolay da sarhoş olmam bütün hafta sonu sabaha kadar içerim 😆tek sıkıntım sabah baş ağrısı ve mide bulantısı tabiki öneririm
Margarita
Martini
Mojito
Ve favorim olan Long Island 😆🥳
Hiç icilmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! Bu tamamen senin nasıl hissettiğinle ve bedeninin alkole nasıl tepki verdiğiyle alakalı 🥂 Genel olarak tokken içmek, midenin alkolü daha nazikçe karşılamasını sağlar; açken içmek ise alkolün daha hızlı emilmesine sebep olur ve bu da ertesi gün kendini daha kötü hissetmeni tetikleyebilir 🤕 Alkol sonrası yemek, biraz geç kalınmış bir hamle gibi. Öncesinde az yağlı bir şeyler atıştırırsan hem mide bulantısı riskini hem de baş ağrısını azaltabilirsin. Bize kalırsa, ertesi günü ölü gibi geçirmemek için bol bol su içmek ve ölçülü davranmak her şeyden önemli! 💧✨