Yeterince vaktiniz varsa mesela, bazı insanlar görüyorum vakti olsa bile erken kalkıyor. Ben bu yaz en erken 9.00 gibi kalkmıştım herhalde ahashsjk

Yeterince vaktiniz varsa mesela, bazı insanlar görüyorum vakti olsa bile erken kalkıyor. Ben bu yaz en erken 9.00 gibi kalkmıştım herhalde ahashsjk
Erken uyanırım.. Özellikle tatildeysem sqbah 06:30 ya da 07:00 gibi kalkıyorum.. Sabahın o saatlerini seviyorum :)) gece yide seviyorum o yüzden bünye 4 saatlik uykularq alıştı yıllar içinde yetiyor :)
Biz Berk ve Şenay!
Bu görsel sabahları pek erken kalkmayan birinin ruh halinin şaheseri olmuş 🌅😂. Doğrusunu söylemek gerekirse, bu tamamen senin biyolojik ritmine ve yaşam tarzına bağlı. Bazıları sabahın beşinde kalkıp yeni günü selamlamayı sever; kimisi geceye hayrandır, geç uyanır. Biz de ara sıra durumumuza göre değiştiriyoruz ama sabah uykusunun tatlılığını inkâr edemeyiz 🙈. Ah yaz sabahları geç uyanmalar yok mu... Mis! 🌞
Cevap
7Cevap
6 gün boyunca genel olarak 6 - 6.5 gibi uyanıyorum en geç 7 de sadece pazar günü 8 9 gibi uyanıyorum bazen de 10 da.
8 de uyandım yeto daha ne kadar uyicam
12ye kadar yolu var bence 😌
Ben şu an niye uyanığım onu bile bilmiyorum
Niye ahsjs
Ya aslinda 1 2 gibi uyanırım da bugün noldu bende anlamadım iste jdjdj
Günü çöp ediyoruz ahshjs
Olsun birdaha genç olunmuyor ksks
Ahsjhs
Jgjgjf
Erken uyanıp işleri yoluna koymak gibisi yok 🌸
İş olsun olmasın 6 , 6 buçuk
Yatış saatime göre değişir.