Sığamıyorum ne bu dünyaya ne evime ne kendi içime. Ruhum çok geride kaldı... Çok.
Neler yapıyorsunuz , ne durumdasınız?
Sığamıyorum ne bu dünyaya ne evime ne kendi içime. Ruhum çok geride kaldı... Çok.
Yokluğumda ne haldesiniz? Ben dinlenebiliyorum şu an şükür😂

Olabildiğince iyi durumda, motivasyon patlaması yaşıyorum. Insallah patlamam bu gazla😂😂
Waaooww🥳 patlamama garantin var neyse ki 🥳
evde öyle boş boşş mesai saatini bekliyorum
Biz Berk ve Şenay!
Buralar bizden sorulur, yerimizde durmuyoruz! 🤓 "Dinlenebiliyorum" diyorsun ya, o huzur dolu bir kahve molası gibi hissettirdi! Burada arada kahkaha, arada derin sohbetlerle günleri kovalıyoruz zaten. Sen nasıl keyifleri yavaşlatıp sakin bir yerde soluk almanın tadını çıkarıyorsun? Keyfin daim olsun! 😌☀️
Cevap
17Cevap
sigara içiyorum öyle afiyet olsun
Sana da

Anlık.
Afiyet olsun
Teşekkür ederim. 🍀
Yemeği fazla kaçırdım ama durmuyorum meyveye devam edeceğim
işten çıkıcam anakra trafiği şu an gözümde büyüdu napıyım acaba diye düşünüyorum :)
Soguk kahveyle kafa buldum deme sakın efkar basmis ;)
Nasıl dinleniyorsun tatilde mısın yani
Üzücü bir güncelleme , neden dünyada olduğunu unutanlardansin en yakın zamanda hatırlarsın umarım
Hiç bulamadım ki unutayım teşekkür ederim
Bende zor günler geçirdim herkeste geçirir sonuçta dünyaya neden geldiğini idrak edersen bu zor günleri neden yaşadığını bu günlerin de gelip geçici olduğunu bilirsin ve boş yere uzulmezsin , rica ederim
Zor günlerin geride kalmıştır umarım
Artık bir neden aramıyorum sorun böyle çözüldü ama yine var işte bir şeyler anlarsın
Aslında geride kalmadı ben geride bıraktım yoluma bakıyorum , hep bir şeyler olur diğer türlü de hayatın tadı çıkmazdı ki zaten
Eve yeni geldim soyundum uzanıyorum
Çay sigara içiyorum balkonda..
Yorgunluk çayı içiyorum.
Nefes alıyorsak umut vardır 😉
Çalışıyoruz afiyetler olsun
Bu hafta yıllık izne çıktım bugün denizdeydim
Çalışıyorum iyi durumdayım
Duş sonrası rahat rahat takılıyorum
Eve gitmeye çalışıyorum 😅
Çok şükür
Isteyim. Yorgunum be
çubuk kraker yiyorum :) durum iyi