- Diğer konusunda 386 cevap paylaştı.
11 ayEşin öğrenirse zaten boşanır ayrılır madem adamı istemiyorsunuz ayrıl daha iyi aldatmak sonuçta bu da başka erkeklerle konuşmak aldatmak tır eşin duyduğun da rahatsız olcaksa bu aldatmak tır gizli olan her şey aldatmak
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, size biraz olsun yardımcı olabilecek bir şeyler söylemeyi umuyoruz. Öncelikle gerçekten karmaşık ve zor bir durumun içindesin, ve bu seni çok bunaltmış olmalı. Şu an en sağlıklı adım, eşine bu durumu açıklama olabilir, çünkü dürüstlük böyle karışık durumlarda en iyi yol. Ayrıca, tehditler alıyorsan bu durumu güvenilir bir yetişkinle veya bir avukatla konuşarak destek alman önemli. Unutma, bu senin suçun değil; insanlar bazen zarar verici biçimlerde davranabilir. Anlayış ve sabırla, bu durumu atlatabilirsin. 🙏💛
02 Yorumla
Soran11 ayAnlatırım ama tadımız kaçar bu olsun istemiyorum
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen11 ayBerk: Ah, bu işin hassasiyetini anlıyorum. Ama şunu unutma, eşinle farklı şekilde yüzleşmektense dürüstçe konuşmak en erdemli davranış olur.
Şenay: Evet, aynı zamanda tehdit gibi meseleler yalnız bırakılmamalı. Bulunduğun stresli ortam seni bunaltmasın, bir destek sistemi oluşturmak önemli. 🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Gizli Üye(36-45)11 ayO uygulamayı kapat bence hemen, kullandığın uygulamaları gizle, fotoğraf kullanma.
Biçin biri yüzünden evliliğin dağılır.
Umarım adını soyadını bilmiyordur ve farklı şehirlerdesinizdir.
Eğer öyleyse Çok fazla uğraşaşmaz kadın bence112 Yorumla
Soran11 ayTeşekkür ederim çok sağol bilmiyor hakkımda hiç bişe aynı sehirde değiliz
Cevap sahibi11 ayBir şey çıkmaz o zaman, o anlık sinirle kadın sizede patlamış haliyle.
adamın yalanlarına da ayrı hayran kaldım 😂
Soran11 ayHangi yalanına mesela
Cevap sahibi11 ayAdam yalan makinası gibi, eminim her sabah aynanın karşısında prova yapıyordur.
Bekar olması, siz görüşmek isteyince derbeder olası tiyatral eğitim gerektir.
Soran11 aySorma ya bı insan evli olduğunu ne için saklar gerçekten sok oldum tam bir yalan ustası gece 12 den sonra eve geçiyordu ve evde olduğunda oyun oynayamıyorduk sebebide internet cekmiyor diyordu Allah'ım ne yaşadım ben yarabbim
Soran11 ayAllah'tan karısı çıktı da meydana anladım ve kurtuldum
Cevap sahibi11 ayLokma falan dağıt bence, boş bir insandan kurtulursun.
Evliyim dese ne değişecekti sanki?
Sen ona farklı bir amaçla bakmamışsın
Lakin onun derdi başkaymış
Cevap sahibi11 ay*kurtulmuşsun
Soran11 ayEvet kendi niyeti kötüymüş demekki evli olduğunu sakladi. ama hiç oyle bir insan gibide değildi gercekten anlam veremedim ya
Cevap sahibi11 ayKavun değil ki koklayasın.
Bu sitede bile evliyim kelimesi geçen sorulara daha fazla cvp verilir.
Biz erkekler sizden farklı bakıyoruz olaylara, beynimiz daha çok vücudumuzun orta bölgesine yakın
Soran11 ayNeden oylesiniz ki
Cevap sahibi11 ayKadın beyni farklı çalışır erkek beyni farklı.
Yaradılış mı dersin evrim mi? Ne dersen de bizim bakış açımız sizden çok farklı
- Diğer konusunda 628 cevap paylaştı.
11 ayEşine bişe deme normal foto zaten kadın erkek tezgah seni kandırıp bişe isticekler
15 Yorumla
Soran11 ayYok artık
- 11 ay
Kadın sana ne dedi bu bunun ilk şeyi değil diye akıl var mantık var ben evli olsam bir iki defa böyle eşime yakalansam telde hiç bişe bırakmam her mesaj silerim bence dikatli ol hiç bir bok yiyemezler şantajcı bunlar
Soran11 ayŞantajcı olduklarını düşünmüyorum ya
Soran11 ayİş birliği yaptıklarını düşünmüyorum yani
- 11 ay
Bişe çıkmaz rahat ol seni bulamazlar engelle gitsin
11 ayUlaşamaz seni korkutmak için yapmış. E sende artık adamı engelle daha da komuşma
010 Yorumla
Soran11 ayTeşekkür ederim sağolun
- 11 ay
Erkekden arkadaş olmaz bunu da asla unutma!
Soran11 ayDoğru evli bir insanın arkadasida kocası olmali
- 11 ay
Aynen öyle. Evli ol bekar ol farketmez her erkek kadına karşı cinsellik düşünür doğası gereği arkadaş kalamaz
Soran11 ayBu gercekten doğrumu
- 11 ay
İsteyen istediği kadar inkar etsin bu asla şaşmaz.
Soran11 ayİnsan olmak çok mu zor
- 11 ay
Maalesef
Soran11 ayTeşekkür ederim en azından dürüst birisin sagol
- 11 ay
Ben teşekkür ederim ama gerçekler böyle maalesef
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bazen böyle durumlar oluyor umarım eşinle konuştuğunda olumsuzluk yaşamazsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayAdını soyadını biliyorsa numaranızı bulmak çok kolay geçmiş olsun 😂
Hakediyorsunuz051 Yorumla
Soran11 ayHayır adımı soy adımi bilmiyor nerede yaşadığımı bile bilmiyor
Soran11 ayBilip bilmeden hak ediyorsunuz deme insanlara iyilik olmuyorsa ben ne yapayım
Cevap sahibi11 ayO zaman bulamaz hiç korkma. Belki de seni korkutmak için bu şekilde bir senaryo kurdu
Cevap sahibi11 ayEvli kadının normal erkek arkadaşı olur mu ya bu kadar mal. Misiniz
Soran11 ayHayır kadınla konuştum sesli arama ile esiydi
Soran11 ayHem beni neden korkutsunki zaten benden istediği hic bir şey yoktu sadece iltibati kesmememdi bilerek böyle bişey yapsa ne işine yarar daha çok iltibatimi keserim bu şekilde
Cevap sahibi11 ayAma dava ederlerse bulunur bunu bilin başka türlü bulamazlsr
Soran11 ayYa doğru diyorsun evli bir insanın erkek arkadaşı olması çok yanlış bencede ama işte insan iyi niyetle ve temiz düşününce olsun istiyor ben ona eşimi anlatıyordum mesela ne kadar cok sevdiğimi gündelik konular konuşuyorduk arkadasim gibi insan iyi bır arkadaş istiyor ama işte nerden bakarsan bak yanlış ve böyle sonuçlar doğuruyor hata yaptım zaten benim haramda var
Cevap sahibi11 ayYa eşini seven biri bir başka erkeğe özelini mahremini anlatır mi git kendini avut arkadaşım bu masallar ile
Soran11 ayMahremimi anlatmadım ben normal konuşma vardı aramızda o konular ile ilgili en ufak bı seyimiz olmadi
Soran11 ayZaten oda bana hep sen çok farklısın hiç burdaki kadınlar gibi değilsin diyordu farkındaydı benim niyetimde bişe yoktu
Cevap sahibi11 ayEsini ne kadar sevdiğin bile mahrem işte hala kabullenmiyorsun.
Madem seviyorsun başka bir erkege neden konuşma gereği duyuyorsun.
Bu sadece kendini avutma şeklin
Cevap sahibi11 ayOnun söylediği de klasik erkek masalları siz kadınlar zaten bu edebiyata çok duşersiniz😂😂
Soran11 ayHayır ben normal bir kız arkadaşıma nasıl bahsediyorsam onada oyle bahsediyordum o soruyordu daha doğrusu
Soran11 aySenin dediğin şöyle bir şey oluyor hayatımizda annemiz varken başka birine gerek yok teyzeyi bile sevme konuşma cunki annen var ne alaka bu yanlış düşünce herkesin yeri ayrı ben onu eşim gibi sevmedim ya Allah Allah çarpıtma olayi
Cevap sahibi11 aySen böyle avut kendini sonuçta yanlış evli kadının erkek arkadaşı olmaz olamaz geri kalan kendini avut masallarınla
Soran11 ayYanlış evet ama konuştum sonuçta hatamı kabul de ediyorum sadece eşinin onkadar kinli olmasını anlamıyorum sanki çok çok kötü bir şey yapmisim gibi
Cevap sahibi11 ayEmpati yap eşini sen yakalasan anlayışla. Mi karşılardın
Soran11 aySende şu an zamanindan vakit ayrip bana yazıyorsun mesela benim derdinden sanane karşı cinsim ben öcüuyum eşin ya da kız arkadaşın biliyormu bu uygulamada olduğunu
Cevap sahibi11 ayEssizim, kız arkadaşım da yok,😂
Cevap sahibi11 ayVe sende muhtemelen anlattığın kadar mutlu bir evliliğin yoktur.
Yoksa dışarıdan biriyle konuşma ihtiyacı bile duymazsın burada hiç işin olmazdı
Soran11 ayMutluyum ben çok şükür eşimle hiç bir sorunum ok sadece gündüz çok sıkılıyorum buradada değilim Google soru sordum oda beni bu siteye yönlendirdi be üye oldum daha yeni oldum be soru sordum
Soran11 ayİste oyuzden eşsiz sin ben bu konuda hatalarım var evet ama seninde bakış açın çok yanlış
Cevap sahibi11 ayPeki o zaman takıl devam et. Kaç senelik evlisiniz
Cevap sahibi11 ayBen mağaramda mutluyum. Sikayetci değilim
Soran11 ayHayır bu mevzudan ben ders aldım dahada isim olmaz 2 yıl lik
Cevap sahibi11 ayNe sormuştun Peki soru olarak merak ettik.
Soran11 ayBu soruyu sordum işte
Cevap sahibi11 ayGoogle da bu soruyu mu sordun da buraya yönlendirdi.
Soran11 ayEvet tehtit filan diye sordum
Cevap sahibi11 aySiz fake Instagram da mı tanıştınız
Soran11 ayHayır oyunda pubgg de
Cevap sahibi11 ayEe seni nereden sesli aradı
Soran11 ayInstagram'dan
Cevap sahibi11 ayNeyse art niyetli olarak görüldüm ama doğrular bunlar ben mağaramda mutluyum sen kendini avutmaya devam et başarılar
Soran11 ayOyunda tek ins adresimi verdigim kişi oydu ona verdim sadece ama resmi hesabım değil ona vermek için bir hesap açtım face bir hesap onun için açtım yani
Cevap sahibi11 ayO zaman korkma bulamaz dava etmedikçe karısı.
Soran11 ayHayır ben sana art niyetli demedim estağfurullah üzerine alınma sen o kadar vakit ayırdın fikrini paylaştın benimle benimde bunlardan çıkaracak dersim olacaktır ben onu başka bir arkadas için dedim bana takip et bilmem neyap filan dedi oyuzden koyun can derdinde kasap et derdinde yani sana değildi o laf üzerine alinma
Cevap sahibi11 ayPeki teşekkür ederim açıklaman için
Soran11 ayBende teşekkür ederim sağolasın
Cevap sahibi11 ayÇocuk var mı
Ve cidden evlilikte sorun varsa, eşinle iletişim kopukluğu varsa, konuşacak, dertleşecek birine ihtiyaç duyuyorsan evlilik çok iyi gitmiyor demektir. Bunları da gözden geçir
Soran11 ayYok yok öyle bir sorunum yok ben esinede akşam olayı anlatacağım zaten içim rahat etmez he bana diyecekki oynama etme girme oyuna vs artık ikna etmeye caliscam bı sekilde edemezsen de yapcak bişe yok onun dediğini yapacagim kendime hobi bulurum başka bise yaparim ama ona söyleyeceğim cunki bir hatam yok tamam var ama kabul edilmeyecek bişe değil sonuçta
Cevap sahibi11 ayEşine asla anlatma
Güveni yıkılır. Güven ruh gibidir bir kez çıktığı bedene bir daha girmez
Cevap sahibi11 ayO kişi seni bulamaz hiç dert etme. Bunu böyle kapat. Ders olsun. Ve artık hayatına ona göre dikkat et
Soran11 ayAma anlatmassam ortada büyük bise var gibi olmazmi off kafam karışıyor ya
Cevap sahibi11 ayHayır ya bisey yok
Oldu bitti.
Anlatirsan güveni yıkılır. Başka gizlediğin şeyler var diye düşünür. Her şeyine şüphe ile bakar. Evden tek başına çıkman bile sorun olur
Ama yok anlatacağım ne olacaksa olsun dersen sen bilirsin
Soran11 ayPeki sağol bunu dusunecegim sanada çok teşekkür ederim sen iyi birisin belli ki sağol
Cevap sahibi11 ayRica ederim. Bak erkek düşüncesi ile fikrimi söylüyorum. geri kalan senin bileceğin şey. Hersey gönlünce olsun inşallah
Soran11 aySağolasın seninde
Soran11 ayVakit ayırdığın için ayrıca teşekkürler
Cevap sahibi11 ayRica ederim.
Gizli Üye(30-35)11 ayİşte bu yüzden kimseye kendimden bahsetmiyorum
07 Yorumla
Soran11 ayAşık olurlar diyemi
Cevap sahibi11 ayYooo ben kişisel bilgimi vermiyorum bak fotoğraf var ve tedirginsin
Soran11 ayEvet kişisel bilgilerimi vermedim bende sadece merak ediyorum nasıl birisin profilde resmin yok dedi bende attım bir tane
Cevap sahibi11 ayİşte onu atmasan şimdi düşünmüyordun bunu hareketleri normal değilmiş niye konuştun kii
Soran11 aycanım konustum işte canım olduğum için
Soran11 aySlakk
Soran11 aySlakk oldugum icin
Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Heryerden engelle derim
07 Yorumla
Soran11 ayBu daha çok kiskirtmaz mi
Soran11 ayHayır yok
Soran11 aySağol çok teşekkür ederim
Soran11 aySağol sende öyle ol insallah iyi insanların var olduğunu bilmek güzel
11 ayNasıl bulacak zor kapat hesaplarını
07 Yorumla
Soran11 ayZor dimi
- 11 ay
Yani anca şikayet edecekte falan anca öyle ip den falan yani tam olarak ne olduğu nerden yazdığını biliyorum tabi
Soran11 ayİns
Soran11 ayİns uygulaması
- 11 ay
Engelle hesabı kapat bişey olmaz
Soran11 ayTeşekkür ederim çok sağol desteğin icin
- 11 ay
Ne demek rica ederim
11 ayEşiniz öğrendiği zaman boşanırsınız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayNerden tanıştınız bununla siz
023 Yorumla
Soran11 ayOyun platformu
Cevap sahibi11 ayTehlikeli böyle şeyler ya evlisin birde okeyden mi tanıştınız
Soran11 ayYok p ile başlayan savaş oyunu
Cevap sahibi11 ayEşin girmiyormuydu oraya
Soran11 ayAyda yilda bir giriyor
Cevap sahibi11 ayRiskli değil mi ordan birisiyle tanışmak
Soran11 ayKötü bir niyetim yok ise neden riskli olduğunu dusuneyimki
Cevap sahibi11 ayAma onun niyeti kötü ki
Soran11 ayYa kötüde değildi günahını alamam Allah için bana bir kötülüğü dokunmadı kötü söz laf ya da herhangi bir istek ya da art niyeti yoktu gerçekten zaten oyle bişe sezsem arkadaşım olmazdi
Cevap sahibi11 ayAma foto attı dedin
Soran11 ayHayır foto atmadi sadece bana dediki seni hiç görmedim nasıl biri olduğunu merak ettim profilinde fotoğrafında yok dedi bı atarmisin dedi ama sen bilirsin dedi saygı duyarım dedi öyle illa et diye ısrar etmedi bende kendim istediğim için kendimin normal bir fotosunu attım fotoğraf mevzusu bu o bana foto atmadı
Cevap sahibi11 ayHımm şimdi anladım ama sen onunla daha fazla konuşma sonuçta eşi de aramış seni evliymiş ve şimdilik bir şey yapmasa bile ilerleyen zamanlarda eşi seni rahatsız edebilir
Soran11 ayYok engelledim zaten
Cevap sahibi11 ayİyi yapmışsın
Cevap sahibi11 ayYakınmıydı yaşadığınız yer
Soran11 ayYok çok uzak
Cevap sahibi11 ayNe kadar uzak biz seninle biraz dm den konuşabilirmiyiz
Soran11 ayNeden dm den konuşmak istiyorsunki uzgunum bunu yapamam kusura bakma
Soran11 ayÇok uzak işte yaklaşık 800 km var arada
Cevap sahibi11 ayKötü bir niyetim yok sadece hem daha detaylı hem sohbet amaçlı söylemiştim
Soran11 ayKötü niyeti olan kötü bir niyetim var dermi benim sütten dilim yandı yogurtuda üfleyerek yerim ben beni anladığını dusunuerekten tesekkurler simdiden
Soran11 ayOlayın detayına inecek olursan çok uzun hikaye konuş konuş bitmez bir aylık mevzu sonucta boşuna seninde nneden basın agrisin boş ver
Cevap sahibi11 ayZamanım çok dinlemek isterim anlatırsan
11 ayGizzli saklı ilişkilerin sonu hep aynı
019 Yorumla
Soran11 ayİlişkim yokki abi sende ne yaptın
- 11 ay
evlisin ne konuşuyorsun elin adamıyla
Soran11 ayBilmiyorum neden gerek duydum bende bilmiyorum. ozel bir sebebi yok tamamen öylesine
- 11 ay
elindekiyle idare etcen :)
Soran11 ayAma başka insanların var olduğunu bilmek onlarin poztif enerjileride güzel geliyorsa bu cokmu yanlış bişe kötü bisemi cok
Soran11 ayNeden böyle iyi hissediyorum kendimi madem çok kötü bişey yapıyorsam neden iyi geliyor gibi hissediyorum
- 11 ay
Kötü sayılmaz ama bir boşlukta farklı duygular hissedebilirsin
Soran11 ayBoşlukta değilim ki esimle aramda da bir problem yok sadece çok sıkılıyorum gün içinde
- 11 ay
sıkılıyorsan gel
Soran11 ayNereye geleceğim ne alaka
- 11 ay
tkp at merak etme ben saplantılı değilim istediğin zaman yazma neden yazmadın demem :)
Soran11 ayBen burada başımdan geçen bir olayı anlatıyorum ve bundan ders aldığımi söylüyorum ve sen bana gel mi diyorsun gerçekten gelcegimi nereden aklına getiriyorsun isim olmaz
- 11 ay
büyük konuşma belki gelirsin :)
Soran11 ayÖyle biri değilim
Soran11 ayAma sen insanlarin derdini fırsat bilen kötü birisin
- 11 ay
ben inanıyorum çok iyi kalpli bir kadınsın
- 11 ay
yanılıyorsun kötü biri dğlim ben
Soran11 ayİyi ve ya kötü olup olmaman beni ilgilendirmiyor zaten bunaldım seninle ugrasamayacağım iyi günler
- 11 ay
peki sana da iyi günler
- Diğer konusunda 356 cevap paylaştı.
11 aySen masumsun yani
09 Yorumla
Soran11 ayHatalarım var ama bedeli bu değil boyle suclanmayi hak etmiyorum benim tek adam evliyim ve erkek arkadaşım olmaması gerek cunki ne gerek var insanin eşi varken ama işte duzgun bir insan diyorsun ne zarar gelir diyorsun sonra geliyor zarar
- 11 ay
Halâ konuşmaya devam edip hatanı sürdürüyormusun yoksa kestin mi konuşmayı
Soran11 ayEngelledim
- 11 ay
İyi bari doğru olanı yapmışsin bundan sonrası içinde böyle saçma sapan şeyler yapmazsin artık eteklerin tutuşmuş sanki
Soran11 ayEvet korktum tabi gereksiz yere böyle bişey oldu kimseye bişey yapmadım etmedim
- 11 ay
Konusmussun sonuçta sende de var hata
Soran11 ayVar evet yok demiyorum ben ne niyetle konuştum bunu ben ve Allah biliyor ama başkası anlamaz ki
- 11 ay
Bu durum ders olmuştur artık sana bundan sonra ki hayatında mutluluklar diliyorum kal sağlıcakla
Soran11 aySağolasın sende
Yardımcı olabilirim istersen
01 Yorumla
Soran11 ayNasıl
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem