Arkadaşlar merhaba acil yardım edin ?

Bir arkadaşım var aramızda arkadaşlıktan öte bir şey olmadı ben evliyim ve bunu biliyor zaten 1 aydır tanışıyorduk ve sonra bana aşık olduğunu söyledi ben çok kızdım iltibatimi kesmek istediğimi söyledim ama bana çok kötü halde videolar attı giderken kötü olurum dedi senden beklentim yok sadece hayatından çıkarma dedi gerçekten benden hiç bir şekilde bir istegi olmadı sonra bir gün bana ben bu kişinin esiyim dedi ve aramış görmedim görünce geri döndüm ve konustuk karisiymis evliymis bana söylememişti öğrenince şoka ugradim okumuş herşeyi eşim sana aşık olmuş demek he filan yaptı bende hayır dedim öyle zannediyor sadece neyse sonra bana dediki benim kocam şerefsizin biri zaten bu ilk degil ama sende evlisin ne diye konuşuyorsun dedi bende sadece arkadaşım dedim neyse beni tehtit etti seni bulacağım eşin de nasıl izin veriyorsa ona söyleyeceğim dedi bende senin eşinle konuşacağım dedi bir de ben sadede bir tane resim atmıştım kendimi normal bir resim o resmi heryere astirip seni rezil edeceğim dedi resim de bir şey yok kendi resmim normal bir fotoğrafım ama eşime söylerse diye tedirginim cunki eşim madem adam sana aşık oldugunu söylüyor neden halen konuşuyorsun derse cevap veremem sizce bu işin sonu ne olur ne yapmalıyım eşime mi anlatsam olayı eşime ulasabilirmi gercekten telefon numaram yok uygulamadan konuştuk sadece

Güncellemeler
11 ay
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim art niyetli insanlarda yorum yaptı burada ama gerçekten iyi niyetiyle yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara içten teşekkürlerimi sunuyorum Allah sizlerden razı olsun iyi ki varsınız sorumu cevapsiz bırakmadınız sağolun Allah karşınıza hep iyi insanlar cikartsin inşallah Allah herkesin kalbine göre versin
Arkadaşlar merhaba acil yardım edin ?