AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Hic bir planim yok sadece bi de erkek olarak sansimi deneyecegim biri var
Bir kızda mı şansını deneyecektin?
Hayır
Nasıl ya şansını deneyeceğin kişi erkek mi?
Evet erkek
Tamamda şansını deneyeceğin kişi erkeklerden mi hoşlanıyor?
Hayır hayırrr sadece işte o türlü de şansımı denerim
Hee kız olarak denedin olmadı mı?
Oldu sonu kötü bitti
Kız olarak olmadı bari erkek olarak üstünden geçeyim diyosun kdkdkdjsjd aldattı mı?
Keşke aldatsaydi daha beteri hajsdhaj
Neyyyy ne olmuş olsbilir çok merak ettim dedikodu severiz 😂
Bende çok severdim cskjahdh
Eski sorulara bakarken gördüm olum bende aldatıldığımı öğrendim 2 gün önce kdkdkdjjd
Ne zaman yaptim bu yorumu hatirlamiyorum ama o is coktan bitti atlattim cjskdjhf darısı başına
Çok kötü hemde arkadaşım diye tanıştırmıştı beni 🙂
Ya çevirip kendime sokmayı denerdim oluyor mu öyle
Oldu mu şimdi bu cevap onun yerine git kız tavla
Hsahshhshs diyene bak sorduğun soruya bu az bile
Ya yürü git bunun için mi sorduk bunu ayıp yaptığın 😂
😂 konuşturma beni paralarım Seni ha sen dişi olsan farklı bi şey yapıcan sanki
KDJDKSJSKSJS Sen az şeytan değilsin ama ciddi cevap ver ya yok mu şu hazzı yaşamak istiyorum dediğin?
Bak bak bak ikna olmuyor gtüme sokucam işte ya millet vurduruyor demek ki bi haz var orada
Ya şimdide vurdurabiliyorsun git şansın varken vur bari bir kaç tanesine 😂
Aaa olmaz erkek olursam yapıcam onu dişi olarak bakire kalmaya niyetliyim.
Dur la harbiden erkek olsam bide gote vururdum
Kılıcın keskin olsun yiğidim 😂😂 dkdjdkjdjdjd vuran mı olucaksın vurduran mı?
Ne kadar süre erkek olacağıma bağlı birkaç saat dersen aynı anda bile yapabilirim hahajshd yangından mal kaçırır gibi mesela ben sana takıcam sen başkasına takıcan o da bana takacak vurdura vurdura gidicez
Ya sen bana niye takıyosun kızım ben namusunda alın teriyle ekmeğimi kazanan bir Türk erkosuyum kimse bana vuramaz fkkdkdkdkdjd git başkasına vur bu işin erbabları var
Vurabildin mi birine? 😂
Hahshshs bi mastürbasyon arası verdim kendime vurdum diyelim
Soruyu sordun sonuçlarına katlanacaksın sana da takıcaz
Şimdi bir dk bu mantığa göre biz birbirimize takacaksak sende kız olduğuna göre ben sana takmış oluyorum bakirelik gitti KDJDKDJDKDJDJJ 😂
Erkek olursam takıcam dedim la çıldırtma beni 👹
😇 ben masum bakire bir kadınım
Ya niye ya 190 birisi taksa fena mı olur? İlla erkek erkeğe mi yapışıcaz 😂😂 bana takarsan bende sana takarım
Bakiresindir de masum olduğun şüpheli 😉😂
Erkek olsam içinden bile geçerdim. Kadın halimle kendime mastürbasyon yaparak yaşamayı tercih ediyorum 🕊️
Sen bana hiçbişey yapamazsın erkek olsan knk olurduk Full kız düşürürdük seninle önümüze gelenle yatardık dkdkdkdjjdj 😂
Of erkek olsam senle knk olup bi kızı aramıza alır sen önden ben arkadan dehlerdik
İnat ettim erkek olursam seni bulucam s2mden kaçamazsın
Ya bir yürü git önünde eğilmeye korkuyoruz kestaneyi çizdiricez sen masta devam et en iyisi yoksa benim sonum kötü dkjdkddjj 😂
Hahahsh ah erkek olsaydım çok fena olurdum ama kadın olduğum için saf temiz biriyim işte hayat maalesef
Umarım rüyanda sana vururlar
Sen tesettürlü müsün bu kadar saf temizim diyosun ama düşüncelerin hiç hayra alamet değil illa üstümüzden geçiceksin hayır birde niye erkek o kadar kız var bak Ruslar asyalılar bir sürü 🫣😊
Rüyamda her zaman ben vururum 🙃
Beynamazın tekiyim o nasıl benzetme ya hahahshsjs
Yok illa erkek s2cem
Hshsh neyse beni çok eğlendirdin hoşsohbet insan iyidir bi tık yadırgadın ama olsun insanlık hali diyelim
Off kelimelere bak hem kültürlü hem allahsız gotik misin diyicem bakiresin zor biraz
Ahahahahshs tespitlere bak maalesef düşündüğün gibi değilim. Bakire azgınlığı nedir bilmezsin sen. Güzel olsam yüz kere patlamıştım kader işte çirkin bir bakireyim
Ha birde obezim tam vasat haldeyim
Senin sohbetin yeter be aşırı kafa dengisin ayrıca kendine bu kadar haksızlık etme bence güzelsindir illa patlamış olman mı gerek yani?
Neyse final konuşması yapıyordum yarım kaldı. Şöyle 1 saattir benimle sohbet etmişsin teşekkür ederim kafa dengi herif bulmak zor bu saatte genelde istekli oluyorlar. Bana müsade zamanını ayırdığın ve ilgilendiğin için sağ ol
Hshsh güzel falan değilim hiç zorlama.
Final konuşması yapmana gerek yok ekleşmiyicez merak etme ayrıca amacın sana takmak falanda değil fkdkdkkdjd sohbetin sardı sadece ama sende bana takmazsan sevinirim 😂
😂 ekleşmeye niyetim yok zaten nereden çıkardın yav
O kadarını anladım ama erkek olsam net takardım
Sorunun cevabını iyice pekiştirdik 1 saattir 😂😂
Yok öyle düşünce oluyor genelde gerçi belirtmişsin bu saatte istekli oluyorlar diye ayrıca kızlarda istekli oluyor hatırlatırım sadece erkekler kızları nasıl tavlayacaklarını bilmiyorlar 😂
Erkek olsaydın kız olsaydım belki 😂😂
Kız erkeği seçiyor zaten tavlama olayı hikaye toplum erkeği böyle kandırıyor hshsjs neyse fazla uzattım yatıp zıbarıcam rüyamda da birine takarım artık hepsi senin suçun 😂😂
Bak durdu durdu tam gideceğim sıra döndürdü konuyu ha şöyle kıvama gel 😂😂😂
Erken değil mi daha çalışıyor musun?
Ayrıca o konuyu tatlıya bağladığımıza göre kapatalım 😂
Hahshshs ama tam kıvamı tutturuyordum of iyi hadi zorlamıyorum 😂
İş görüşmesine gidicem maalesef para lazım 😒
İş ne merak ettim çok uykun yoksa yazabilirsin
A101 ahahahshhshhs
Mahalleyi dolanıcam ya 10 tane cv çıkardım marketlere kafelere falan bırakıcam biri acır da alırsa artık balık tutmaya gidiyom sanki
Tahmin ettim 😂 İstanbul’da mısın?
Yaşın kaç daha önce tecrüben var mı ki iş hayatında?
Yok değilim zaten yaşanmaz orada insan kaynıyor.
24 yaşımdayım bi cacık da bilmiyom atılacaz işte
Yoo ben istanbuldayım gayet güzel buralar ben İstanbul dışında başka yerde yaşayamam 😂
Sayılıyosa 4 gün fırın pastanede çalıştım ahahshs sabah 4 öğlen 12 mesaisi boktan bi şeydi bu ne la dedim çıktım feleğim şaştı
Üni mezunu musun?
Okuyorum maalesef. Pandemi kötü vurdu beni uzatıyorum üniyi. Derslere giremedim falan uzun hikâye hiç girmiyim o konuya
Hangi bölüm olabilir üni zor bir tık
Tarih. Zor falan da değil ben aklımdan şüphe ediyorum artık.
Hep mastürbasyon yapmaktan shshshsh
Dkkdkdjdkdjdj kız hiç bişey yaşamadın mı dokunmadın mı bile öyle bir bahsediyosun ki rahibe teresa sanki 😂😂
Gizliye geçicem haberin olsun çok şey konuşuyoruz 😂
Gece gece beni sınıyon galiba obezim diyom çirkinim diyom amın gördüğü tek parmak benimki 😂😂 daha ne diyim anca klitorisi yokluyom yerinde mi diye
Geç bile kaldın gizliye geçmekte 😂
Uzunum ama bir tık zayıfım vucüd yaptığım da sana söz önüme gelen kendini çirkin hisseden kim varsa ihtiyacını gidericem sırf sana inat olsun kfkdkdıdkdj 😂
Bunun bi tık üstü vurdurmak zaten yapma etme 😂😂 kendine göre bi dişi bul o yeter sana
Önüme gelene vurmak daha iyi emin ol senin gibiler daha iyi çünkü yaptığı için minnet duyuyor ve en iyisini yapıyor kıdkdıdkdjdhdj 😂
Sen benden fenasın ha
Hshshs mantık çok iyi
Kdkdkdkdjdjdj bizde dediniz 😂
Deriniz*
Kaç kere yaptın bugün 1le sınırlı kalmazsın sen
hshsh ben tekrardan müsade isteyeyim bana şans dile bi iş bulursam titrek bi şey alıcam elle de bi yere kadar
Hshshshs sence ben yaptığımı sayıyor muyum? Bi gün kalpten gidicem yağlı yüreğim dayanmazsa
Yaz yarın buraya nasıl geçtiğini sana şansı gerçek el bulman için diliyorum şöyle birkaç saat olanlardan 🫣😂
Yav geçen masaj tabancası aldım aksi gibi babam beğendi makinayı olması gerektiği gibi kullanıyorum ya
Ay yok sen bana iş dile gerisini ben halledicem
Senin bahtsız kader şaka mı? KDJDKSJSKSJSJSJ Çok güldürdün beni ya efsanesin
boş ver makinayı belki gerçek birini bulursun ama uzun sürenlerden olsun yoksa seni kesmez 😂
Vibra alsam net bulurlar o yüzden şansımı titreyen ne varsa alarak deniyorum hsahshsh elektronik diş fırçasını da bozdum
Ya kafayı yicem şu an KDKSKSJSKSJKDJDJD siz en azından titreyen her şeyle yapabiliyorsunuz ya biz napıcaz?
Bak işte bu yüzden erkek olmak istemezdim jasjshsh
Neyse senin zamanını da aldım fazlasıyla kusuruma bakma
Bu sefer net gidiyorum jshshshsh
Ağzım iyi çalışıyor her iki konuda farkettiysen benim için sıkıntı yok ama diğer yarışmacı arkadaşları bilemem tabi 😂
Ne zamanı ya yarın yaz nasıl geçtiğini merak ettim
Zaman kaybı. Gittim iş arıyom dedim dün sabah bulduk dediler. İlanı dün akşam gördüydüm zaten ne ara gittiniz kaptınız sinirim bozuldu
Oha ya bu bazı işverenlerden nefret ediyorum ama canını sıkma bence illaki bulursun sadece pes etme birde utanma ben ne iş görüşmeleri geçirdim iş bulana kadar sırf iş görüşmesi tecrübem olsun diye iş görüşmesine gitmişliğim var işi kabul etmiyicemi bile bile gidiyordum 😂
😂 yazın çalışırım sanıyordum aha yaz bitti üni varken aksi gibi arka arkaya ararlar çalışmıyorum be evde yatıp kıcımı büyütmeye devam edicem pes ettim
Kıçını büyütsen iyi bide mastürbasyon yapıp millete takmaya çalışıyorsun kestaneyi çizdiricektik zor kurtulduk elinden
Piyasada yoksun? 😂
KS de yatıp kalkmıyoruz sonuçta 😂 erkek olsam başka tabii
He ben yatıp kalkıyorum daha da sana cevap mevap yok zaten bize takmayı düşünüyorsun birde laf sokuyosun 🙃
Hahahshs oğlan mısın bu ne alınganlık. Çocuklarla uğraşamam 😂
Ya yürü git dün takmaya çalışırken iyiydi naptın iş bulabildin mi?
Pazar BİM e gidicem çalışanın biri bana müdür gelecek cv yi elden verirsiniz diye tavsiye verdi benimde işim gücüm yok gidicem shshsh
Erkekler daha kolay iş buluyor bence
Git bakalım dene şansını A101’den iyidir yorucu biraz ama olsun
Naptın bimi?
Yarın gidicem. Pek umutlu değilim gerçi. Üni açılmadan param olsun diyordum yalan oldu. Üni okurken çalışmayı da beceremeyip kovulurum artık
Neden bu kadar karamsarsın tamam anlıyorum seni ama çok karamsarsın birde kendini bu kadar küçük görme işe ihtiyacın olduğunuda iş başvurusu yaptırdığın yere çok hissettirme kendine değer vermelisin
Kendime değer vermiyorum. Hak etmediğim şey için niye çabalayayım? Cv vericem dönemlerse iyi güzel dönmezlerse hak etmemişimdir. Polyanacılık oynamaya gerek yok
Polyannacılık değil bu söylediklerim herşeyin değeri her yerde belli olmaz buna dikkat etmeni söyledim sadece
A101 den aradılar birkaç belge istediler yarın belgeleri ayarlayacağım 😭part time ama haftada 5 gün 7 saat 1 günü full diğer gün izin. 18 bin dediler. Aklıma yatmadı ama hiç yoktan iyidir
Naptın işi gücü?
Hshshs bana sigorta yapmadılar 4 gün çalıştım baktım beceremiyorum bıraktım.
Sonrasında başvurduğum hiçbir yerden cevap gelmedi.
En son seç market midir efece midir ne haltsa oradan çağırdılar. Mülakatta beni iyi zorbaladılar bu kiloyla nasıl çalışacaksın, üni ve işi aynı anda nasıl götüreceksin, ağırlık kaldırabilecek misin, yorulmaz mısın vs. Sonradan aramalarına rağmen gelmicem dedim ezik gururuma yediremedim.
Uzun lafın kısası bi b*k olmadı
Onlara neymiş kilondan boş ver o zaman gitme iyi yapmışsın
bir sürü kız miklerdim
Hakediyorlar doğru diyosun dkdjdkjdjd