Erkekler bi kaç buluşmadan sonra cnsllk konusu açtıysa bu karşı tarafı dıs gorunuş olarak beğenmediği anlamınamı geliyor.
Veya huy olarakmı beğenmiyor ben anlamadım.
Hani bazıları şey soruyor cnsllk konusu actimi sana diyede?
Ne anlama geliyor?
(Tabikide başıma geldiğinde gelirse böyle bişeyi asla kabul etmiorum.)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ne alaka yav sacma soru. Akisa gore acilir ya da acilmaz bilemezsin ki nedenlerini
Nasil yani mesela?
Cinsellik konusu diye bi kavram yok. Akisa gore gider konu oraya kayar ya da kaymaz. Kimse gelip hadi cinsellik konusalim demez bi anda
Hmm yani bilemedim oda oyle soyledi akisa gore gider konusmayalim ama akisinda olursa olur dedi bende kizdim bitirdim sonra bitirmeye gerek yok dedi basta sonra bi saat aonra yazdi tamam bitirelim arkadas gibi falan dedi. Simdi hikayelerime bakiyor ben bi kac hafta omce yazmistim cvp vermisti yazmadım ondan bekledim oda yazmadı
Ne diye ayrildin ki ne dedi cocuk dogruyu olmasi gerekeni soylemis zamani var herseyin diye
Ben evlilkk disi iliskiye karsiyim ailem izin vermez dedim birde cok fazla samimiyeti sevmiorum cok fazla samimiyet ayrilik getirir falan dedim. Birde cnsllk olmazsada mutluyum yaninda olmasimi gerek illa dedim ilerdede olsa oda akisina birakmak gerek falan diyordu iste.
E bise dememis iste normal bu. Bekle sen gitme adim atma da kendi gelirse senin sartlarinla problm yok
Ayrildik işte hikayelerime bakıyor sadece
Tamam sen adim atma
Erkekler genelde beğenmedigi kızlarla sevgili olmak istemiyor onun yerine yatağa atarım olursa diyor
Dış görünüş olarakmı beğenmediğinde yoksa karakter olarakmı? Mesleki olarakta beğenmediğinde olabiliyormu bu?
Adamın çok üst düzey mesleği yoksa çok bakmaz mesleğe, erkek için en önemli şey güzelliktir
Ya biri vardı sürekli cinsellik konuşmak istiyordu başlrda ama adam çirkindi yani birde baya aşıktı bende bilmiorum bu komular karisık sanki biraz
Ama söylediğin gibi tiplerde vat evet beğenmediği için cnsllk konuşan
Aşık olan adam ısrarla cinsellik konuşmaz 😂
Belki asik degildi bilememde cok beğeniordu yani
Öyledir
Yok dalga geciosun galiba ama cidden adam cirkindi beni cok begeniordu baya uzuldu falan ayrilirken bekledi ama surekli cinsellik tam degilde yani boyle yanasmaya calistigi icin bitirmek zorunda kaldim. Sogudum o hareketlerinden. Ama hala istesem sevgili ol. ak ister affeder yani
Cinsellik için sallıyordur beğeniyorum diye, cinsellik konuşmak umrunda olmazsın adamın
Ask acisi ceken adami bilirsin ya. Aci cekti yani o cirkin adamda beni dis gorunus olarak begenmediyse ozaman sen banadami cirkinsin diyosun yani yok artik okadarda cirkin değilim
Hayır alakası olmuyor zaten beğenmese yanında olmaz
Beğenen bi erkek nasıl davranır?
İlgisini seninle paylaşır değer verir zaten cinsel konu açtığında red yiyeceğini bildiği için o korkuyla cinsellik bile açmaz gerekirse 3-5 ay sonra cinsellik açar ama değer veren erkekler kızlarımız tarafından enai ve ezik olarak aşağılandıkları için biraz zor anlayabilirsin ve ya bulursun
Yani cnsslk konusunu acmadi hemen ama 4. Bulusmada falam sarilmak istedi öpmek istedi izin vermedim neden reddediyorsunki biseymi var falan dedi. Ama israr etmedi sonra sadece terkettigim ici. Opmek istedigi icin terkettim kabul etmedi basta sonra tamam dedi yaazmiyor ben yazinca yaziyor sadece nasilsin havadan sudan falan
Yahu böyle bir standart mı var
Kaç buluşma?
Hayret ediyorum ya