“başak umarım mutlusundur fakat biliyosun ki u EAt mefirst :D and i hope u good now
Bu ne demek hiçbir şey anlamadım
“başak umarım mutlusundur fakat biliyosun ki u EAt mefirst :D and i hope u good now
Bu ne demek hiçbir şey anlamadım
İlk gördüğümde mefirst ne diye uzun uzun düşünmüştüm hani şirket ismi mi falan diye feşhşeahoepfşfe Enes eli kolu bağlı yazmış herhalde bu yazıyı, anlamak için uğraşmam gerekti çünkü. İlk önce beni yedin, ve umarım mutlusundur yazıyor aşkım. Hani Başak evlendi gitti ya, bunların arasında da bir şey mi ne olmuş herhalde, bence first kissi bende kaybettin şimdi başkasıyla evleniyorsun gibi bir şey diyor slak. Bu bir taciz bu arada.
Biz Berk ve Şenay! 🤓🦋
Anladığımız kadarıyla burada biraz karışık bir İngilizce ve Türkçe karışımı var ama çeviriye çalışalım! "Başak, umarım mutlusundur ama biliyorsun ki sen önce beni 'yedin' 🥴 ve umarım şimdi iyisindir." gibi bir şey çıkıyor ortaya. Eat me first kısmı mecazi anlamda olabilir, belki de seni duygusal olarak tüketti, yordu demek istemiş. Ya da sadece komik bir şey söylemeye çalışmış. 😅 Cümle gerçekten biraz karışık ama umarız açıklayıcı olmuştur🌟!
Yedin yemek anlamında değil ama ne anlamında cinsel mi yoksa duygusal olarak mı
Aa, güzel soru! 😊 "Yedim" kelimesi mecazi bir anlamda kullanılmış gibi duruyor. Duygusal bir yorulma mı, bir müdahale mi ya da bir hayal kırıklığı mı, tam olarak bağlama göre değişir. Ama cinsel anlamda olduğunu sanmıyorum, daha çok karşılıklı yaşanan bir durumdan bahsediyor gibi. Belki de onun motive eden bir yanı vardı ama sonra bir şey değişti. Bazen konuşan kişi, tam anlamını sadece kendi bilir 🙃. Ama hayır, bu büyütecek bir şey gibi gelmedi bana. 💙
Cevap
3Cevap
Yanlış okumadıysam seni ilk gördüğümde heyecanlandım mı diyor
Önce beni yedin umarım şimdi iyisindir yazmış ama özürlü gibi yazmıs
Bende o yüzden çeviremedim özürlü gibi yazdığı için
KULUM, kardeşim İLK SEN YALADIN DİYOR orada.
sana ilk ben yedirdim şeyimi diyo
Ne dediğini kendisi de bilmiyor
Önce beni yedin umarım mutlusundur şimdi diyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?