Attim kendimi disari geldim semt kahvesine ne kadar kalabalik ya acaba herkes mi dertli?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Attim kendimi disari geldim semt kahvesine ne kadar kalabalik ya acaba herkes mi dertli?
Bugün 7.30 da uyandım 🤣 çok şükür bir derdim tasam yok yine kedim pati uyandırdı beni sabah sabah 😂 acıkmış sanırım bir baktım tepemde miyavlayıp duruyor uyandım 🤣 bir yönden iyi oldu güne erken başladım kahvemi içerken değerli arkadaşım @SwordOfDemocles ile dağdan taştan biraz sohbet etmiş oldum güzel de oldu bence 👍☘️🤗
Bu arada canımcığım sanada kocaman günaydın 🌺 🌿 sabah şeriflerin hayır olsun inşallah 🙏 🥰 mutlu bir hafta sonu geçirmen dileğiyle 🙏🌸
Güzel bir sohbet olmadı mı datlım?
@SwordOfDemocles kesinlikle çok güzel oldu ben çok keyif aldım Teşekkür ederim bana zamanını ayırdın 🙏🌸
@SwordOfDemocles bu arada devrik cümle kurdum inşallah farketmezsin bunu 😂🙈 sana cümle kurarken korkuyorum ben 😂
Artık senin Türkçene alıştım, seni düzeltmeye uğraşmıyorum. Kurduğun cümleyi okuyup kafamda kendi anlayacağım formata çevirebiliyorum ;P
@SwordOfDemocles hay Allah razı olsun 🙏😂 en güzeli benimle uğraşmaya değmez 😂
<3 :)
@r_engarenkyollar rica ederim
@r_engarenkyollar dikkatli oliyim da
@r_engarenkyollar bi yanlislik yapmiyim yine
@r_engarenkyollar cansin ❤️💐
Teşekkür ederim bir mukabele 🙏🌸💞
Gul gul yakisiyo sana @r_engarenkyollar
@r_engarenkyollar 😊 oh be cok sukur bu sefer oldu @r_engarenkyollar oldu dimi bi yanlislik yok sen yine bi kontrol ette😊
Haha 😂 ettim ettim sıkıntı yok 🙋 okudum anladım not aldım ✍️✍️
Allah affetsin güldüm 🤣
😅😅😅 @r_engarenkyollar💐💐💐💐
🙏💞🥰
haftasonu erken uyanma perileri geziyor çünküsu
Cevap
1Cevap
Benim vücut biyolojik saatle çalışıyor. Sabah saat 7'de uyanırım ve coğrafya fark etmeksizin böyledir. Kore'de Çin'de de olsam, Amerika'da da olsam bulunduğum yerin saatiyle sabah 7'de uyanırım. Dolayısıyla erkenci değilim standardım bu :)
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar