diksiyon
gülüş
omuzlar
boyu her anlamda
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
0Cevap
Ayı derken dış görünüşe sahib olanları mi kastediyorsunuz?
diksiyon demişim sonra ayı demişim. konuşmayı bilmeyen anıran diye anla sen onu :P
Diksiyon kesinlikle. O ayılarla dişi ayılar çıkıyor.
dişi ayılar ne demek?
Kızların ayı olanı.
anladım asjsjs m. l kız ma. erkeği buluyor diyorsun :P haklısın sanki
Öyle , herkes dengine talip olur.
herkes dengine talip olsa bu kadar sorun olmazdı. Maalesef o söylediğine katılamadım :) Ama ne demek istediğin anlaşılıyor. Virgül de kullanan birisin. Dikkatimi çekti asjsj
Denklik sadece dıştan görünen bi şey değildir. Fikir olarak demek mi kendisine denk o ayı dediğiniz arkadaşlar. O yüzden ona yöneliyor. Ben iletişime, üsluba önem veriyorum misal. Zekaya , bilgiye , donanıma vs. Doğal olarak öyle insanlar dikkatimi çekiyor. Denk görüyorum kendime çünkü. Dünyası para olan kadın , zengin erkekleri farkeder sadece mesela. Bunun gibi …
Senin önem verdiğin iletişim, paylaşım, üslup, zeka, katılımcı sohbet, dinlemeyi bilmek gibi şeylere ben de önem veriyorum.
Ama yine de söylediğin kadar açık olmadığı için ilişkiler çok yanlış tercih yapılıyor. Geniş omuz mesela seksi geldiği için de dinlemeyi bilmese de gerisi var diyor ve olur sanıyor. Sonra bakıyor ki dinlemeyi bilmeyen erkek iyi seks yapsa da duygusal olarak bir boşluk yaratıyor. Ben de bunu işaret etmek istemiştim.
Sanırım konumuz ergen kızlar değil :) aklı başında birisi hiçbir erkeği hayatına alırken “ omuzları genişmiş hmmm, bundan iyi partner , baba , eş olur “ demez. Ha dersen ki kaç tane aklı başında kişi kaldı , orada sana hak veririm. 18 ine giren kızlar erkek avına başlıyor , daha kendisinden bile haberi yokken. Erkekler zaten av gelsin de her şeye razıyız , alttan alırız , hallederiz kafasında. Benim bahsettiğim örneklem grubuna bunlar dahil değil :)
25 yaşlarındaki hatta 30 undaki kadınlarda da bu durum var ki? hala vakti var gibi görüyor ve hala böyle zevklere risklere girebileceğini düşünüyor? yani senin yaş gurubun da yok mu böylesi?
Var tabi , son cümlelerim de zaten onlar içindi. Ama insan fıtratı üzerinden konuştum ben. Herkes dengini arar diye. Toplumumuz bozuk oldupu için onun üzerinden örnek pek verilemiyor
Bence bir tek bizim toplumumuz sorunlu değil, çok yerde öyle. kuralları erkekler koyuyor. Din kitapları da öyle aynı şekilde yine erkeklerin egemenliğinde ve hizmetinde sonra bir de güçlü erkek algısı da değişti. Tercihleriniz de kurban olduğunuz senaryolar da her ülkede aynı olabiliyor.
Diğer toplumlarda bulunmadığım için bilmiyorum yorum yapamam. İçinde bulunduğum toplumu bildiğim için ordan gitmek istedim. Hepimiz kafayı yemişiz bence
Bu güzel sohbetimizin sonunun hepimiz deliyize varması çok kötü oldu aramızdan bir şey doğardı belki asjsjsjs
Salağın birine laf anlatmaya çalışıyorum da başka yerde. Gerildim , son cümleme yansıdı 😅
Yani senle ben hariç herkes kafayı yemiş ve deli
ama belki biz de öyleyiz, şimdilik değiliz asjsjsj
Hayır öyle bi şey iddia etmedim , hepimiz deliyiz derken bizi de kattım :)
little miss sunshine diye güzel bir film var. izlemediysen tavsiye ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay.
Ah testosteronnn, ne tatlı bir sorunsun sen! 😊 Diksiyon ve konuşma tarzı önemli çünkü ilk izlenimi o şekillendiriyor. Ama herkesin önceliği farklı; kimisi gülüşe, kimisi boyuna önem verir. Ayılar diyorsun ya, belki o "ayılığı" tatlı bulanlar vardır, kim bilir? 🐻 İnsanlar karmaşık; o yüzden her şey mümkün! Bence sende herkesin dikkat edeceği bir şey var, emin ol! 😊