YORULDUM, her gece sorguluyorum, ağliyorum sizdede var mı?

Hayırlı geceler.

Yaşım 28, hayatımda bir kere tek sevdim ve sevilmedim hiç bir zaman. Hep ihanete uğradım, aradan 6 sene geçti umrumda değil çoktan unuttum kimse vazgeçilmez değil. Ama 6 yıldır sabrediyorum, bekliyorum kimse çıkmıyor karşıma. Nedeni ni bende bilmiyorum. Çevremdekiler hep çok güzelsin, gençsin, neden evlenmiyorsun, neden güzeliğini zamanını heba ediyorsun gibi sorularla geliyorlar. Oysa kimse hiç ne istediğimi sorgulamıyor. Ben citti birini istedim hiç bir zaman basit ilişkilerden yana olmadım Allaha şükür. Çok istiyen var ama ben bir türlü isteyenleri beğenemiyorum, isteyemiyorum. Ilk defa birini beğendim, uzaktan izledim 2 kez duğunde gördüm. Arkadaşim araştirmiş ama sevdiği varmiş sanirim kendimi kötü hissettim. Haşa isyan etmiyorum ama yıllardır bekliyorum, bir türlü içim isınmiyor. Daha vakti vardır diyorum ama çok yoruldum, bir el elimi tutsun istiyorum çunkü artık hiç birşeye hevesim kalmadı. Her gece ağliyorum, yorgunum bedenim, ruhum, kalbim. Bu durumda olan var mı, veya atlatmiş olan?

YORULDUM, her gece sorguluyorum, ağliyorum sizdede var mı?