Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılyapma bence ben yaptim cezasini cekiyorum yillardir
0187 Yorumla
Soran1 yılSen naptınki
Cevap sahibi1 yılbalkondan atladim 7. katti olurum sandim olmedim Şu an cogu organim iflas etti sizofreni oldum kafa darbesinden 3 aya falan gidecem zaten ama acili surec
Soran1 yılGeçmiş olsun allah şifa versin
Soran1 yılSiz haberlere çıktınızmı
Cevap sahibi1 yılcikmadim herseyi haber yapmiyorlar iste sagolda gecmiste olmicak az zamanim kaldi zaten cigerler bitmis durumda benim
Soran1 yılYa öyle deme ya aklıma biri geliyo
Cevap sahibi1 yılkim nolduki
Soran1 yılBabanem ya Koah hastasıydı iyice saldı kendini ne yemek yiyo ne konuşuyo ben ölcem dıo ya🥺
Cevap sahibi1 yılgecmis olsun bende saldim kendimi zaten 19 yilim bosa gecen bir omur 3 aya gidecem yaklasik ama iste aci ceke ceke gidiyorum sende intahar etme 7. kat fedim nasil olsa olurum dedim olmadi
Soran1 yılDoktor mu dedi sana 3 ay ömrün var die
Soran1 yılNormal de hastalara demiyolar
Cevap sahibi1 yıldemedide oyle tahmin edildi zatrnde oyle suanlarda son gunlerini yasayan yasli gibiyim
Soran1 yılValla ne dicemi bilemedim ya
Cevap sahibi1 yılzaten gec bile kaldi ibtahar ettigimde hic umut yoktu hastahanede once yogun bakim sonra entube edildim kimse yasamami beklemiyodu yasadim 2 yil fazla yasadim iste
Soran1 yılEntübe olan hastalar zaten gidici oluyo ya
Cevap sahibi1 yılevet oylede ben mucize sekilde ordanda kurtuldum iste nasil bir mucizeyse 7. kat oldurmedi entube oldurmedi artik olecem bir mucize daha cikmasin
Soran1 yılAllah istemedik ten sonra ölemezsinki
Soran1 yılÖlüm gelince ne fayda ne yapsanda kurtulamazsın
Soran1 yılÖlüm haktır her canlı ölümü tadacaktır
Soran1 yılÖlüm ani dünya fanidir
Soran1 yılKnk adın neydi
Cevap sahibi1 yılzeynep adim dunya fani evette benim omrum bayagi boda gecmis bir omur yasadi denmez bana
Soran1 yılÖyle deme ama bak kimse ne zaman ölcegini bilemez
Cevap sahibi1 yılevette benimki genel olarak belli yani ben aslinda dogarken olmusum bu kadarida fazla
Soran1 yılYok deme sen gene öyle
Cevap sahibi1 yılneden demiyimki bu arada senin derdin neydi neden canin sikiliyor
Soran1 yılSevdiğim insanlar gidiyor ölüyor ben tek kalıyom elimden bişi gelmiyo ya
Cevap sahibi1 yılben zaten tekim bastan beri sevdigim insanlar yok varsada hep oldu
Soran1 yılSenin içinde zor ya 🥺
Soran1 yılAma pekte üzülmemek lazım ya hepimiz ölcez herkes bu dünyada yolcu
Cevap sahibi1 yılevet hemde cok olecegime seviniyorum hatta gec bile kalmislik hissi vst
Soran1 yılZeynep yapma ya
Cevap sahibi1 yılevette kimi var ekmek elden su golden yasar kimi var bombos yasar hicbir isi rast gitmez ben yillarca her istediigi olan tiplerden nefret ettim ama artik anlayabiliyorum onlarida birsey diyemen
Soran1 yılNie ki
Cevap sahibi1 yılbayagi yoklugu birak manevi yokluk icinde buyudum cunku
Soran1 yılNasip ya bende öyleydim
Cevap sahibi1 yılciddenmi ben aci karsilastirmasi yapmam aci acidir bana gore
Soran1 yılHaklısın
Soran1 yılNe bılıyon bende belki başka bi şekilde ölcem
Soran1 yılBelki yarın ölcem
Soran1 yılBelki 1 saat sonra, ölcem
Cevap sahibi1 yıltamamda o sekil degil benim organlar falan hep bitmis durumda bagislayabilsem bagislarimda kimse almaz
Soran1 yılYa diom ya takdir allah'ındır
Cevap sahibi1 yılevette iste yasamak istemiyorumki
Soran1 yılYaşamak istemiyorum deme sakın Allah'ın zoruna gider o verdi canı o alçak sen sadece güzel bi şekilde yasa
Soran1 yılİmanlı bi şekilde
Cevap sahibi1 yılevet bak herhalde intahwr fikrindede vazgecmissindir yasadiklarimi gorunce
Soran1 yılBen sadece bunalıma girince böyle oluyom
Soran1 yılBiliyonmı insanlar üzgünken ağlar ya hani
Soran1 yılBunalımdayken ağlar ya hani
Soran1 yılBazı insanlar sadece o acıya güler çünkü
Soran1 yılVücut hissizleşiyo
Soran1 yılAgır depresyon da oluyon
Cevap sahibi1 yılevet iste Şu an o durumlarin hepsi var
Soran1 yılBendede var ağlamak yerine gülüyorum
Cevap sahibi1 yılevet evet ama senin dert neydi
Soran1 yılBabanem hasta çok hasta ya öldü ölücek hiç konuşmuyo gözlerini açamıyo
Cevap sahibi1 yılinsallah Allah sifa verir ne diyim keske babaannem ananannem dedem babam ve annem olsa
Soran1 yılHepsi öldü mü
Cevap sahibi1 yıldirek yok iste ben istemeden tecavuz ile dogmusum annem ben digar dogmaz intahar etmis babam zaten belli degil yetimhanede buyurken bir aile evlat edindi naktilar hastaligim sikinti bitmiyor beni birakip gittiler sonra yetimhaneden baska arkadasimi evlat edinen aile benide evlat edindi hala onlardayim iste
Soran1 yılOfff deme ya ne zaman gelecek bu adalet bu ülkeye ya
Soran1 yılBak bişi diyimmi annende haksız
Soran1 yıltamam tecavüz sonucuda olsa istemiyosan aldırcaktın
Soran1 yılya da doğurduysan bakıcaktın
Soran1 yılO bebeğin suçu ne ya
Cevap sahibi1 yılevet oyle zaten onun intahar sebebi tecavuz degil sorumlulukmus sonradan ogrendim
Soran1 yılSırf o adamın dölüsün dıe istememiş seni zorla yaptıgı için ne diyim ya
Soran1 yılNe sorumlulugu
Soran1 yılSen anneni nerden buldun bu arada
Cevap sahibi1 yıliste bana bakma sorumlulugu ben digdugum anda beni yataga birakip camdan atlamis
Cevap sahibi1 yıle soylediler belli bir yasa geldigimde yetimhanede herseyi anlattilar bana tum olaylari akrabalar bakmak yernne yetimhaneye vermisler zaten
Soran1 yılHepsi o adamın suçu onu allah perişan etsin
Soran1 yılZoruna gidiyor demi bunlar
Cevap sahibi1 yılhemde nasil bir yuk havuzunda bogulur gibi
Soran1 yılAma senin bi suçun yok hepsi o adamın suçu
Soran1 yılO onu yapmasaymış böyle olmazdı
Soran1 yılHani zina yapıyolar normalleştirdiler ya işte bak bu yüzden günah
Cevap sahibi1 yılevette tum suclarida ben cekiyorum adam 4 yil falan yatip cikmis bu adaletmi simdi bu adaletmi ustune pedofiliymis yani annem beni dogurdugunda 15 yasindaymis o adam 20 kusur
Soran1 yılAnan yok baban belli değil
Cevap sahibi1 yılevet iste
Soran1 yılAdalet yok işte yok
Soran1 yılYa işte şeriat gelmesi lazım o adam şimdi idam edilirdi biliyonmu
Cevap sahibi1 yılbu ulke hakkinda hicbir umudumda yok
Soran1 yılBenim de yok başta ki orada durdukça
Cevap sahibi1 yılsendedemi ayni sebep
Soran1 yılZeynep bişi dicem ya sen bi tecavüz sonucu hamile kalsaydın o çocuga bakarmıydın
Soran1 yılYoksa aldırırmıydın
Cevap sahibi1 yılben aldirirdim kendimden biliyorum o cilekeri cektirmem
Soran1 yılYoksa çıcugun suçu yok diyip bakarmıydın
Soran1 yılÇok kötü bi durum ya
Cevap sahibi1 yılaldirmak bazen daha mantiklidir sartlar el vermez
Soran1 yılAgızdan çıkan her kelime çok önemlidir
Soran1 yılEvet öyle
Cevap sahibi1 yılevet oyle zaten
Soran1 yılAma o adamın dölü olduğu için de bakmak zorunda değilsin ya
Soran1 yılBen biraz argo konuşuyom
Soran1 yılKusura bakma olur mu
Cevap sahibi1 yılyok yok sikinti yok evette onun dolu oldugu kadar benimde rahmim yani
Soran1 yılO yüzden bakmak zorunda değilsin yani işte bu iş gönül'le olur iki kişi isteyerek olur
Cevap sahibi1 yılevet aldirmak daha iyidir ama dogurduysan bajacaksin
Soran1 yılEvet öyle ya
Cevap sahibi1 yılama bana pek tecavuz gibi gelmedi bence onlar istemedikleri icin oyle dediler istekli bir iliskiye girdiler bence
Soran1 yılBilmem artık
Cevap sahibi1 yılcunku annemin lisesinden birileriyle konusmustum okulda bayagi adi cikan bir kizmis
Soran1 yılŞeriat gelse varya böyle şeyler olmaz o adam ölür kadında ölür
Soran1 yılOha ya
Soran1 yılCidden mi
Cevap sahibi1 yılevet o yuzden belki o kisi bile degildir babam okuldan rastgele biride olabilir
Cevap sahibi1 yılyok seriat gelse gene masum kisiler araya gider
Soran1 yılYok gitmez ya namussuzlar gider
Soran1 yılYapacakları bi seks uğruna neler yapıyolae yâ evlenin yapın demi
Cevap sahibi1 yılalakasi yok ulkenin adalet sistemi bozukken ne gelirse gelsin ayni olur
Soran1 yılEvet öyle maalesef
Soran1 yılBen cidden ne dicemi bilemiyorum
Cevap sahibi1 yılayrica seriata karsiyim ben kapanmak zorunda degilim mesela
Cevap sahibi1 yılbende bipemiyorum
Soran1 yılYa kapanma şeriat buna bişi demiyo
Soran1 yılSadece göz önünde zina felan yapılamaz dio
Cevap sahibi1 yıliste kimsede boyle bir seriat getirmiyo gerek yok seriata bu sekilde yonetilse ama ulkenin adalet sistemi iyi olsa iyi yere varirizda imkansiz gibi
Cevap sahibi1 yılaslinda hapiste cok buyuk ceza yapabilene ama o sistem yok normalde olmekten beter sistem hucreye falan koysalar ama ulke sartlarinda otel gibi yapiyorlar
Soran1 yılYok yok bu ülkeden olmaz ya
Cevap sahibi1 yılevet bu ulkeden olmaz hicbise
Soran1 yılEee zaten
Soran1 yılBen sana bişi diyimmi
Soran1 yılBi kız sevgilisine soruyo nıe bana bakmıyon surat yapıyon die
Soran1 yılÇocuk dio ki sen nıe soruyın böyle bişi noldu dio
Cevap sahibi1 yılnasil yani
Soran1 yılKız dio ki ben caminin önünden geçtim o dayılar amcalar bana bakmadı dıo ama neden bakmadılar dio
Soran1 yılSonra başka bi yerden geçtim dıo bana baktılar dio
Cevap sahibi1 yılhe ama soyle bise var ben kac kere cami onunden gectim cok fazla bakan oldu yani
Soran1 yılOğlan dio ki sen bi yerden geçmissin sana namustur dıe bakmamışkar dıo ama bi yerden geçmissin seni cinsellik için bskmışlar dio sen ne istıyon dıe soruyo
Soran1 yılKız dio ki bakmaları dıo benim hoşuma gidiyor hani bakınca sapık ölüydü bu kişiler noldu
Soran1 yılNoldu
Soran1 yılNe istiyo bu kızlar anlamadımki
Soran1 yılSevıyon adam akıllı ayrılıyo ben keko seviyorum dıo sonra dövüyolar öldürüuolar
Cevap sahibi1 yılo kizlari bilmemde ben cok kez cami onundede dayilarin hep gozle bana baktigini gordum. acik ara rahatsiz oldum yani bazi kixlarda daha degisiktir
Soran1 yılEee bakmıyon namus dıe baksınlar dıo bakınca sapık diolar dı ya hani o zaman nıe baksın dio
Cevap sahibi1 yıliste annemde oyleymiski zamaninda yani bana o evladi deseler haklilar simdi
Soran1 yılBazılaeı bakar
Soran1 yılYoo deiller
Soran1 yılSenin bi suçun yok
Soran1 yılBak bizim burada bi abi var gelene geçene dio ki * dölü ya
Soran1 yıl*
Soran1 yılKhpeninn
Soran1 yılBöyle denilir mi ya
Cevap sahibi1 yılbenim yokta annemle babamin var babamda belli degil bana tecavuz diyip o kisinin ustune atmislar gibime geldi
Soran1 yılAnne baba deme onlara ya
Cevap sahibi1 yıldemem iste dedimmya sana anne babam yok benim diye bosa demedim
Soran1 yılDeme işte
Soran1 yılZeynep
Cevap sahibi1 yılefendim
Soran1 yılNere gittin ya
Cevap sahibi1 yılvallaah heo sitede durmuyorumki
Soran1 yılHmm ee napıyon şimdi
Cevap sahibi1 yılhicbise yatiyom
Soran1 yılHmm peki
Soran1 yılZeynep yaş kaçtı bu arada
Cevap sahibi1 yıl19 sen
Soran1 yıl20 bende
Cevap sahibi1 yılhee hangi sehirdeydin sen
Soran1 yılİstanbul
Cevap sahibi1 yılhee orada daha zordur belki
Soran1 yılZeynep yanlış anlamassan bişi sorabilirmiyim ya
Soran1 yılSen neredesin
Cevap sahibi1 yılkayseri
Soran1 yılKayseri güzel ya
Cevap sahibi1 yılgeldinmiki hic
Soran1 yılZeynep pişt
Soran1 yılGelmedim ama güzel ya
Soran1 yılBişi diye bilir miyim
Cevap sahibi1 yılde
Soran1 yılBen burada çok görüyom kız erkek karışık biri dıo sevgilimle seks yaptım biri dıo yapcam biri dıo sevgilim vajinamı beğenir mi biri dıo çok mastürbasyon yapıyom biri dıo mastürbasyon yapmadan duramıyorum bunlar nden böyle ya ya neden rahat duramıyolae
Cevap sahibi1 yılburasi insanlarin duyhularini rahatca belirttigi pislik bir yer aslinda
Soran1 yılYa orayı ellemeden duramıyonmu ama duramıyo o arkadaşlar illa elleyip zevk alçaklar ya
Soran1 yılZeynep ordamısın
Cevap sahibi1 yılevet bu sute boyle iste her turlu insan var tecavuzu normallestiren babasiyla iliski yasyaan falan
Soran1 yılBunlar ne dir ya valla
Cevap sahibi1 yılgenelde kolpa ama fikirde olunca kolpada olsa igrenc bise
Cevap sahibi1 yılbende o yuzden siteye cok girmiyorum
Soran1 yılBen diom ya bunları alcan kescen çüklerini kızlarında kescen ya bak bakım bıda yapıyolar mı mastürbasyon da dahil
Cevap sahibi1 yıliste ondan cok aslinda hapis sistemi iyi ama nasil iyi adaletli olunca ve sadece hucre olcak ve tualet olcak yatak bile olmicsk disari cikmaya bile izni olmicak o sekilde yapilirsa olumden beter olur kimse suca gitmez ama bizim ulkede yatakhane gibi yemin ederim ogrenci yurdu ile farki yok hapishanein ve o yuzden millet suca gidiyo
Soran1 yılÖyle olmalı evet
Soran1 yılŞey zeynep ya bişi dicem ben sana
Cevap sahibi1 yılde bakalim
Soran1 yılBen bi kitap okumuştum arkadaşım getirmişti de orada bişi geçiyodu sana anlatcam bi dinle bakalım doğru mu acaba
Cevap sahibi1 yılpeki
Cevap sahibi1 yılbegendim soruyu
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu söylediklerin bizi gerçekten üzdü. Bu dönemlerde hissettiklerin çok zor olabilir, ama sen değerlisin ve yalnız değilsin 🌿. Bu tür duygularla baş etmek için birine konuşmak her zaman işe yarar, güvendiğin bir arkadaş, aile üyesi ya da bir uzmana açılmayı düşünebilirsin. Bu geçici bir an, inan ki zamanla daha iyi hissedeceksin 🧡. Eğer daha detaylı konuşmak istersen, profesyonel destek alabileceğin yerler var. Unutma, biz buradayız ve senin için endişeleniyoruz. 💫