Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Gizli Üye(18-24)11 ayyapma bence ben yaptim cezasini cekiyorum yillardir
0187 Yorumla
Soran11 aySen naptınki
Cevap sahibi11 aybalkondan atladim 7. katti olurum sandim olmedim Şu an cogu organim iflas etti sizofreni oldum kafa darbesinden 3 aya falan gidecem zaten ama acili surec
Soran11 ayGeçmiş olsun allah şifa versin
Soran11 aySiz haberlere çıktınızmı
Cevap sahibi11 aycikmadim herseyi haber yapmiyorlar iste sagolda gecmiste olmicak az zamanim kaldi zaten cigerler bitmis durumda benim
Soran11 ayYa öyle deme ya aklıma biri geliyo
Cevap sahibi11 aykim nolduki
Soran11 ayBabanem ya Koah hastasıydı iyice saldı kendini ne yemek yiyo ne konuşuyo ben ölcem dıo ya🥺
Cevap sahibi11 aygecmis olsun bende saldim kendimi zaten 19 yilim bosa gecen bir omur 3 aya gidecem yaklasik ama iste aci ceke ceke gidiyorum sende intahar etme 7. kat fedim nasil olsa olurum dedim olmadi
Soran11 ayDoktor mu dedi sana 3 ay ömrün var die
Soran11 ayNormal de hastalara demiyolar
Cevap sahibi11 aydemedide oyle tahmin edildi zatrnde oyle suanlarda son gunlerini yasayan yasli gibiyim
Soran11 ayValla ne dicemi bilemedim ya
Cevap sahibi11 ayzaten gec bile kaldi ibtahar ettigimde hic umut yoktu hastahanede once yogun bakim sonra entube edildim kimse yasamami beklemiyodu yasadim 2 yil fazla yasadim iste
Soran11 ayEntübe olan hastalar zaten gidici oluyo ya
Cevap sahibi11 ayevet oylede ben mucize sekilde ordanda kurtuldum iste nasil bir mucizeyse 7. kat oldurmedi entube oldurmedi artik olecem bir mucize daha cikmasin
Soran11 ayAllah istemedik ten sonra ölemezsinki
Soran11 ayÖlüm gelince ne fayda ne yapsanda kurtulamazsın
Soran11 ayÖlüm haktır her canlı ölümü tadacaktır
Soran11 ayÖlüm ani dünya fanidir
Soran11 ayKnk adın neydi
Cevap sahibi11 ayzeynep adim dunya fani evette benim omrum bayagi boda gecmis bir omur yasadi denmez bana
Soran11 ayÖyle deme ama bak kimse ne zaman ölcegini bilemez
Cevap sahibi11 ayevette benimki genel olarak belli yani ben aslinda dogarken olmusum bu kadarida fazla
Soran11 ayYok deme sen gene öyle
Cevap sahibi11 ayneden demiyimki bu arada senin derdin neydi neden canin sikiliyor
Soran11 aySevdiğim insanlar gidiyor ölüyor ben tek kalıyom elimden bişi gelmiyo ya
Cevap sahibi11 ayben zaten tekim bastan beri sevdigim insanlar yok varsada hep oldu
Soran11 aySenin içinde zor ya 🥺
Soran11 ayAma pekte üzülmemek lazım ya hepimiz ölcez herkes bu dünyada yolcu
Cevap sahibi11 ayevet hemde cok olecegime seviniyorum hatta gec bile kalmislik hissi vst
Soran11 ayZeynep yapma ya
Cevap sahibi11 ayevette kimi var ekmek elden su golden yasar kimi var bombos yasar hicbir isi rast gitmez ben yillarca her istediigi olan tiplerden nefret ettim ama artik anlayabiliyorum onlarida birsey diyemen
Soran11 ayNie ki
Cevap sahibi11 aybayagi yoklugu birak manevi yokluk icinde buyudum cunku
Soran11 ayNasip ya bende öyleydim
Cevap sahibi11 ayciddenmi ben aci karsilastirmasi yapmam aci acidir bana gore
Soran11 ayHaklısın
Soran11 ayNe bılıyon bende belki başka bi şekilde ölcem
Soran11 ayBelki yarın ölcem
Soran11 ayBelki 1 saat sonra, ölcem
Cevap sahibi11 aytamamda o sekil degil benim organlar falan hep bitmis durumda bagislayabilsem bagislarimda kimse almaz
Soran11 ayYa diom ya takdir allah'ındır
Cevap sahibi11 ayevette iste yasamak istemiyorumki
Soran11 ayYaşamak istemiyorum deme sakın Allah'ın zoruna gider o verdi canı o alçak sen sadece güzel bi şekilde yasa
Soran11 ayİmanlı bi şekilde
Cevap sahibi11 ayevet bak herhalde intahwr fikrindede vazgecmissindir yasadiklarimi gorunce
Soran11 ayBen sadece bunalıma girince böyle oluyom
Soran11 ayBiliyonmı insanlar üzgünken ağlar ya hani
Soran11 ayBunalımdayken ağlar ya hani
Soran11 ayBazı insanlar sadece o acıya güler çünkü
Soran11 ayVücut hissizleşiyo
Soran11 ayAgır depresyon da oluyon
Cevap sahibi11 ayevet iste Şu an o durumlarin hepsi var
Soran11 ayBendede var ağlamak yerine gülüyorum
Cevap sahibi11 ayevet evet ama senin dert neydi
Soran11 ayBabanem hasta çok hasta ya öldü ölücek hiç konuşmuyo gözlerini açamıyo
Cevap sahibi11 ayinsallah Allah sifa verir ne diyim keske babaannem ananannem dedem babam ve annem olsa
Soran11 ayHepsi öldü mü
Cevap sahibi11 aydirek yok iste ben istemeden tecavuz ile dogmusum annem ben digar dogmaz intahar etmis babam zaten belli degil yetimhanede buyurken bir aile evlat edindi naktilar hastaligim sikinti bitmiyor beni birakip gittiler sonra yetimhaneden baska arkadasimi evlat edinen aile benide evlat edindi hala onlardayim iste
Soran11 ayOfff deme ya ne zaman gelecek bu adalet bu ülkeye ya
Soran11 ayBak bişi diyimmi annende haksız
Soran11 aytamam tecavüz sonucuda olsa istemiyosan aldırcaktın
Soran11 ayya da doğurduysan bakıcaktın
Soran11 ayO bebeğin suçu ne ya
Cevap sahibi11 ayevet oyle zaten onun intahar sebebi tecavuz degil sorumlulukmus sonradan ogrendim
Soran11 aySırf o adamın dölüsün dıe istememiş seni zorla yaptıgı için ne diyim ya
Soran11 ayNe sorumlulugu
Soran11 aySen anneni nerden buldun bu arada
Cevap sahibi11 ayiste bana bakma sorumlulugu ben digdugum anda beni yataga birakip camdan atlamis
Cevap sahibi11 aye soylediler belli bir yasa geldigimde yetimhanede herseyi anlattilar bana tum olaylari akrabalar bakmak yernne yetimhaneye vermisler zaten
Soran11 ayHepsi o adamın suçu onu allah perişan etsin
Soran11 ayZoruna gidiyor demi bunlar
Cevap sahibi11 ayhemde nasil bir yuk havuzunda bogulur gibi
Soran11 ayAma senin bi suçun yok hepsi o adamın suçu
Soran11 ayO onu yapmasaymış böyle olmazdı
Soran11 ayHani zina yapıyolar normalleştirdiler ya işte bak bu yüzden günah
Cevap sahibi11 ayevette tum suclarida ben cekiyorum adam 4 yil falan yatip cikmis bu adaletmi simdi bu adaletmi ustune pedofiliymis yani annem beni dogurdugunda 15 yasindaymis o adam 20 kusur
Soran11 ayAnan yok baban belli değil
Cevap sahibi11 ayevet iste
Soran11 ayAdalet yok işte yok
Soran11 ayYa işte şeriat gelmesi lazım o adam şimdi idam edilirdi biliyonmu
Cevap sahibi11 aybu ulke hakkinda hicbir umudumda yok
Soran11 ayBenim de yok başta ki orada durdukça
Cevap sahibi11 aysendedemi ayni sebep
Soran11 ayZeynep bişi dicem ya sen bi tecavüz sonucu hamile kalsaydın o çocuga bakarmıydın
Soran11 ayYoksa aldırırmıydın
Cevap sahibi11 ayben aldirirdim kendimden biliyorum o cilekeri cektirmem
Soran11 ayYoksa çıcugun suçu yok diyip bakarmıydın
Soran11 ayÇok kötü bi durum ya
Cevap sahibi11 ayaldirmak bazen daha mantiklidir sartlar el vermez
Soran11 ayAgızdan çıkan her kelime çok önemlidir
Soran11 ayEvet öyle
Cevap sahibi11 ayevet oyle zaten
Soran11 ayAma o adamın dölü olduğu için de bakmak zorunda değilsin ya
Soran11 ayBen biraz argo konuşuyom
Soran11 ayKusura bakma olur mu
Cevap sahibi11 ayyok yok sikinti yok evette onun dolu oldugu kadar benimde rahmim yani
Soran11 ayO yüzden bakmak zorunda değilsin yani işte bu iş gönül'le olur iki kişi isteyerek olur
Cevap sahibi11 ayevet aldirmak daha iyidir ama dogurduysan bajacaksin
Soran11 ayEvet öyle ya
Cevap sahibi11 ayama bana pek tecavuz gibi gelmedi bence onlar istemedikleri icin oyle dediler istekli bir iliskiye girdiler bence
Soran11 ayBilmem artık
Cevap sahibi11 aycunku annemin lisesinden birileriyle konusmustum okulda bayagi adi cikan bir kizmis
Soran11 ayŞeriat gelse varya böyle şeyler olmaz o adam ölür kadında ölür
Soran11 ayOha ya
Soran11 ayCidden mi
Cevap sahibi11 ayevet o yuzden belki o kisi bile degildir babam okuldan rastgele biride olabilir
Cevap sahibi11 ayyok seriat gelse gene masum kisiler araya gider
Soran11 ayYok gitmez ya namussuzlar gider
Soran11 ayYapacakları bi seks uğruna neler yapıyolae yâ evlenin yapın demi
Cevap sahibi11 ayalakasi yok ulkenin adalet sistemi bozukken ne gelirse gelsin ayni olur
Soran11 ayEvet öyle maalesef
Soran11 ayBen cidden ne dicemi bilemiyorum
Cevap sahibi11 ayayrica seriata karsiyim ben kapanmak zorunda degilim mesela
Cevap sahibi11 aybende bipemiyorum
Soran11 ayYa kapanma şeriat buna bişi demiyo
Soran11 aySadece göz önünde zina felan yapılamaz dio
Cevap sahibi11 ayiste kimsede boyle bir seriat getirmiyo gerek yok seriata bu sekilde yonetilse ama ulkenin adalet sistemi iyi olsa iyi yere varirizda imkansiz gibi
Cevap sahibi11 ayaslinda hapiste cok buyuk ceza yapabilene ama o sistem yok normalde olmekten beter sistem hucreye falan koysalar ama ulke sartlarinda otel gibi yapiyorlar
Soran11 ayYok yok bu ülkeden olmaz ya
Cevap sahibi11 ayevet bu ulkeden olmaz hicbise
Soran11 ayEee zaten
Soran11 ayBen sana bişi diyimmi
Soran11 ayBi kız sevgilisine soruyo nıe bana bakmıyon surat yapıyon die
Soran11 ayÇocuk dio ki sen nıe soruyın böyle bişi noldu dio
Cevap sahibi11 aynasil yani
Soran11 ayKız dio ki ben caminin önünden geçtim o dayılar amcalar bana bakmadı dıo ama neden bakmadılar dio
Soran11 aySonra başka bi yerden geçtim dıo bana baktılar dio
Cevap sahibi11 ayhe ama soyle bise var ben kac kere cami onunden gectim cok fazla bakan oldu yani
Soran11 ayOğlan dio ki sen bi yerden geçmissin sana namustur dıe bakmamışkar dıo ama bi yerden geçmissin seni cinsellik için bskmışlar dio sen ne istıyon dıe soruyo
Soran11 ayKız dio ki bakmaları dıo benim hoşuma gidiyor hani bakınca sapık ölüydü bu kişiler noldu
Soran11 ayNoldu
Soran11 ayNe istiyo bu kızlar anlamadımki
Soran11 aySevıyon adam akıllı ayrılıyo ben keko seviyorum dıo sonra dövüyolar öldürüuolar
Cevap sahibi11 ayo kizlari bilmemde ben cok kez cami onundede dayilarin hep gozle bana baktigini gordum. acik ara rahatsiz oldum yani bazi kixlarda daha degisiktir
Soran11 ayEee bakmıyon namus dıe baksınlar dıo bakınca sapık diolar dı ya hani o zaman nıe baksın dio
Cevap sahibi11 ayiste annemde oyleymiski zamaninda yani bana o evladi deseler haklilar simdi
Soran11 ayBazılaeı bakar
Soran11 ayYoo deiller
Soran11 aySenin bi suçun yok
Soran11 ayBak bizim burada bi abi var gelene geçene dio ki * dölü ya
Soran11 ay*
Soran11 ayKhpeninn
Soran11 ayBöyle denilir mi ya
Cevap sahibi11 aybenim yokta annemle babamin var babamda belli degil bana tecavuz diyip o kisinin ustune atmislar gibime geldi
Soran11 ayAnne baba deme onlara ya
Cevap sahibi11 aydemem iste dedimmya sana anne babam yok benim diye bosa demedim
Soran11 ayDeme işte
Soran11 ayZeynep
Cevap sahibi11 ayefendim
Soran11 ayNere gittin ya
Cevap sahibi11 ayvallaah heo sitede durmuyorumki
Soran11 ayHmm ee napıyon şimdi
Cevap sahibi11 ayhicbise yatiyom
Soran11 ayHmm peki
Soran11 ayZeynep yaş kaçtı bu arada
Cevap sahibi11 ay19 sen
Soran11 ay20 bende
Cevap sahibi11 ayhee hangi sehirdeydin sen
Soran11 ayİstanbul
Cevap sahibi11 ayhee orada daha zordur belki
Soran11 ayZeynep yanlış anlamassan bişi sorabilirmiyim ya
Soran11 aySen neredesin
Cevap sahibi11 aykayseri
Soran11 ayKayseri güzel ya
Cevap sahibi11 aygeldinmiki hic
Soran11 ayZeynep pişt
Soran11 ayGelmedim ama güzel ya
Soran11 ayBişi diye bilir miyim
Cevap sahibi11 ayde
Soran11 ayBen burada çok görüyom kız erkek karışık biri dıo sevgilimle seks yaptım biri dıo yapcam biri dıo sevgilim vajinamı beğenir mi biri dıo çok mastürbasyon yapıyom biri dıo mastürbasyon yapmadan duramıyorum bunlar nden böyle ya ya neden rahat duramıyolae
Cevap sahibi11 ayburasi insanlarin duyhularini rahatca belirttigi pislik bir yer aslinda
Soran11 ayYa orayı ellemeden duramıyonmu ama duramıyo o arkadaşlar illa elleyip zevk alçaklar ya
Soran11 ayZeynep ordamısın
Cevap sahibi11 ayevet bu sute boyle iste her turlu insan var tecavuzu normallestiren babasiyla iliski yasyaan falan
Soran11 ayBunlar ne dir ya valla
Cevap sahibi11 aygenelde kolpa ama fikirde olunca kolpada olsa igrenc bise
Cevap sahibi11 aybende o yuzden siteye cok girmiyorum
Soran11 ayBen diom ya bunları alcan kescen çüklerini kızlarında kescen ya bak bakım bıda yapıyolar mı mastürbasyon da dahil
Cevap sahibi11 ayiste ondan cok aslinda hapis sistemi iyi ama nasil iyi adaletli olunca ve sadece hucre olcak ve tualet olcak yatak bile olmicsk disari cikmaya bile izni olmicak o sekilde yapilirsa olumden beter olur kimse suca gitmez ama bizim ulkede yatakhane gibi yemin ederim ogrenci yurdu ile farki yok hapishanein ve o yuzden millet suca gidiyo
Soran11 ayÖyle olmalı evet
Soran11 ayŞey zeynep ya bişi dicem ben sana
Cevap sahibi11 ayde bakalim
Soran11 ayBen bi kitap okumuştum arkadaşım getirmişti de orada bişi geçiyodu sana anlatcam bi dinle bakalım doğru mu acaba
Cevap sahibi11 aypeki
Cevap sahibi11 aybegendim soruyu
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu söylediklerin bizi gerçekten üzdü. Bu dönemlerde hissettiklerin çok zor olabilir, ama sen değerlisin ve yalnız değilsin 🌿. Bu tür duygularla baş etmek için birine konuşmak her zaman işe yarar, güvendiğin bir arkadaş, aile üyesi ya da bir uzmana açılmayı düşünebilirsin. Bu geçici bir an, inan ki zamanla daha iyi hissedeceksin 🧡. Eğer daha detaylı konuşmak istersen, profesyonel destek alabileceğin yerler var. Unutma, biz buradayız ve senin için endişeleniyoruz. 💫