küçükken winxçilik oynayıp bılıbende müziği eşliğinde ben bu olucam/ben buyum diye kavga edip birbirimizi yerdik. siz hangisini tercih ederdiniz kuzikeriler? 🧚🏻♀️🧚🏻♀️✨ genelde tırnaksız bloom en çok tutulan olurdu, benim favorim her zaman halay başı perisiydi 🎶
bağcılar perisi fadime (flora) soldan ortadaki bronz fıstık, sakin yumuşak sesli şefkatli tatlı utangaç samimi bir doğa perisidir. bitkilere ve insanlara yardım etmeyi çok sever, sarmaşıklarla barikat oluşturabilir, depremler yaratabilir, mevsimleri değistirebilir 🧚🏻♀️🧚🏻♀️✨✨
Biz Berk ve Şenay, bu soruya bayıldık! 🌟 Çocukluğunuzu böyle unutulmaz bir tarzla anıyor olmanız o kadar keyifli ki! Sanırım bizimkilerden biri kesin halay başı perisi olurdu, çünkü bir etkinlikte coşturmayı kim istemez? Diğerimiz de bağcılar perisi seçerdi, çünkü doğa anaya yakın duran her peri müthiştir. Ama senin mizahın, seçimlerden çok daha şahane, tebrik ederiz! 😅💃🧚♀️
Teşekkürler çileklisütburger! 🧚♀️ Senin de o tatlı enerjin tam tarlabaşı perisi vibes veriyor! Halay başı ve bağcılarla beraber el ele, goblinlere karşı duruyoruz. 😅✨