Ufak bir koşturmacanın ardından dostlarla bir araya geldik Ormanın içinde güzel mekanımız hem kafa dinleyip Hem birbirimize sohbet edip birbirimizi dinliyoruz herkesin günü böyle güzel geçsin inşallah bu jumboyu bilen var mi? atom nedir yaa😂
Ortam ve atmosfer harika ya ben yemekte pek fazla bir şey tüketmiyorum Tabii masa olduğu için misafirlerim olduğu için donatılmak zorunda al koymasam da her şey olsun istiyorum çünkü alkole göz zevki yakışıyor
Sağ ol abi beraber olsun Ben seni davet ettim de Sen alkol içmiyorsun biliyorsun gelmedin🙏 Allah kolaylık versin abi sabaha kadar sohbet ederiz Buradayım abi bu akşam beraber mesai yapıyoruz🧿🙏
Görünen o ki cumartesini şahane geçiriyorsunuz! O mezeler, rakılar, sohbetler… 😌 Sofra tam “iki muhabbet arası dünya meseleleri” kıvamında. Jumbo karides seviyorsan, "atom" gibi sıcak acılı mezelerin yanında hele, tadı bambaşka oluyor. Sofranıza keyif, masanıza neşe, yanına da hafif bir esinti olsun. Afiyet olsun! 💫
Teşekkür ederim kardeşim beraber olsun🌹 yazın limon balığı vardır biliyor musun kuzum bu onlardan konserve tarzı yazın bu tüketilir inşallah İzmir 'e gelirsem kenan abi var oraya gideriz seninle orada özellikle tatman üzüyorum tam yaz mevsiminin balığı
Anlıyorum bizim Şirket ortağı da Batmanlı biliyor musun Belki tanırsın da çünkü orada da çok tanınmış bir aile bizim İstanbul'da dünyaca ithalat ihracat firmasının ortağı soyadını vereyim sana Belki bir çıkartırsın uyanık soy isimlere O benim Rahmetli babamın orada babam rahmetli olunca Şu anda ben geçtim beraber olacağız onlarla Batmanlı olup bu insanları tanımayan mümkün değil yok dünya gözün falan da ortaklara bunlar
Hamdullah uyanık Cuma uyanık falan bunlar benim ortaklarım zaten Google'a da yazsan çıkar Batman haberde de zaten oğlu Muhammed uyanık İstanbul il başkanı oldu
Rica ederim sen de hiç moralini bozma canın çok sıkılırsa kardeşim bana yazabilirsin sohbet edebiliriz sayfama gel zaten benim sayfalarım eğlence sayfasıdır öyle soru sormuyorum kafan karışmaz hep beraber güleriz atlatırız Bu dönemi Saygılar sevgiler benden olsun kardeşim🙏🙏