Diğer Kızlar vermeyince ne hisediyonuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor erkekler cevaplasın lütfen verceni sandığınız kız vermeyince napıyosunus? Güncellemeler9 ay şu şekil daha çok ilginizi çekiyor mu yoksa soğuyormusunuz Kızlar vermeyince ne hisediyonuz? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
FatherLui Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kimsenin vermesi ile ilgilenmiyorum. Bu işler akışına gerçekleşmeli. Biri verecek diye peşinden koşmam. 0 12 Yorumla Soran 9 ay vermezse o kızdan sogurmusun Yorumla FatherLui 9 ay Soğumam, verme meselesine odaklı değilim. Yorumla Soran 9 ay kaldımı böyle erkek ya Yorumla FatherLui 9 ay Bilemem, benim bakış açım bu şekilde. Her zaman böyleydi. Kişilik uyumu yoksa birlikte olmanın anlamı yok. Zaten geçici olur öyle. Yorumla Soran 9 ay biriyle sabah buluşmayımı akşam buluşmayımı tercih edersin Yorumla FatherLui 9 ay İnanın hiç fark etmez. Sohbetinden keyif alıyorsam, yanında mutluysam önemi yok. Yorumla Soran 9 ay ayy sen çok tatlisinn😅 Yorumla FatherLui 9 ay O sizin tatlılığınız. :) Yorumla Soran 9 ay yaşınn doğrumuu Yorumla FatherLui 9 ay Evet, doğrudur. Yorumla Soran 9 ay 21bendee biraz yakın olsaydık yaşta Yorumla FatherLui 9 ay Yaş sadece rakam, kafalar uyduktan sonra sorun olmamalı böyle şeyler. Yorumla
mrjoben34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 9 ay Verecek ya da vermeyecek muhabbetinden iletişim kurmuyorum kafa yapısı uyussun sarsın gerisi hal olur bir şekilde çok arzuluyorsamda abartmadan hissettirim yeterli oda aynı düşüncedeyse olur herhalde hersey akısında 👌 0 0 Yorumla
Sns_06 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 9 ay Derdim vermesi değildir he o amaçla bir kıza yaklaşmışsam şayet niyetimi başta belli ederim o da ona göre yaklaşır bana 0 0 Yorumla
EfeÇerkez Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 528 cevap paylaştı. Oltadaki balık olmadım olmam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 9 ay valla hep veriyorlar:)) 0 5 Yorumla Soran 9 ay vermeyince o kızdan soğurmusun? Yorumla Cevap sahibi 9 ay veriyor aksini yaşamadım bugüne kadar Yorumla Cevap sahibi 9 ay soğumam bırakırım sadece ekmek çıkmıyor diye Yorumla Soran 9 ay soğuma olmazmi Yorumla Cevap sahibi 9 ay yo bi daha aramam herhalde Yorumla
whiteangel_26 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 9 ay Ben sevgilimle hep oral ve anal yaptim ya 5 3 Yorumla Hsjdjdfgfg 9 ay Keske bana gotunu gibtirsen Şu an Yorumla whiteangel_26 9 ay Pfff Yorumla Hsjdjdfgfg 9 ay Gel hadi patcaliyim deligini uff xd Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 9 ay Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı. Baştan çıkarıp alıyorum 0 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 9 ay Diğer konusunda 422 cevap paylaştı. Verirse hafif vermezse sevimsiz olurlar 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 9 ay Diğer konusunda 14,7b cevap paylaştı. Neyi 0 0 Yorumla
Mehmettt0244 Takip Et Yoda Yaş: 30 9 ay Diğer konusunda 557 cevap paylaştı. Başkasına gidiyoz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Kimsenin vermesi ile ilgilenmiyorum. Bu işler akışına gerçekleşmeli. Biri verecek diye peşinden koşmam.
vermezse o kızdan sogurmusun
Soğumam, verme meselesine odaklı değilim.
kaldımı böyle erkek ya
Bilemem, benim bakış açım bu şekilde. Her zaman böyleydi. Kişilik uyumu yoksa birlikte olmanın anlamı yok. Zaten geçici olur öyle.
biriyle sabah buluşmayımı akşam buluşmayımı tercih edersin
İnanın hiç fark etmez. Sohbetinden keyif alıyorsam, yanında mutluysam önemi yok.
ayy sen çok tatlisinn😅
O sizin tatlılığınız. :)
yaşınn doğrumuu
Evet, doğrudur.
21bendee biraz yakın olsaydık yaşta
Yaş sadece rakam, kafalar uyduktan sonra sorun olmamalı böyle şeyler.
Verecek ya da vermeyecek muhabbetinden iletişim kurmuyorum kafa yapısı uyussun sarsın gerisi hal olur bir şekilde çok arzuluyorsamda abartmadan hissettirim yeterli oda aynı düşüncedeyse olur herhalde hersey akısında 👌
Derdim vermesi değildir he o amaçla bir kıza yaklaşmışsam şayet niyetimi başta belli ederim o da ona göre yaklaşır bana
Oltadaki balık olmadım olmam
valla hep veriyorlar:))
vermeyince o kızdan soğurmusun?
veriyor aksini yaşamadım bugüne kadar
soğumam bırakırım sadece ekmek çıkmıyor diye
soğuma olmazmi
yo bi daha aramam herhalde
Ben sevgilimle hep oral ve anal yaptim ya
Keske bana gotunu gibtirsen Şu an
Pfff
Gel hadi patcaliyim deligini uff xd
Musallat olurum soverim