Sizin böyle telefon ile arayıp üffff' lediğiz ya da üfleyenleriniz oldu mu 😂😆😅

Sizin böyle telefon ile arayıp üffff' lediğiz ya da üfleyenleriniz oldu mu 😂😆😅

Hiç unutmam 10 ya da 12 yaşlarımdaydım o zamanlar sabit telefon vardı ve numarayı gösteren özellikler de o zamanlar yoktu. Rast gele numara çevirdim kızın biri açtı Alo gtun kaç kilo dedim kız 27 demişti 😅😅 O anımı hala unutamıyorum 😄
Hiç üfflediğim olmadı da. Üfleyenimde olmadı. Sadece 2 ay önce telegramdan neşe ve mutluluk içinde bir ömür dilerim sesli mesajı aldım. Tabi bunu atan kişi hesabını kapatmış. Kimse bilmiyorum. Allah bilir başkasına atacağı mesajı bana atmıştır
Ayy aklıma getirdin. İlk okulda aşık olduğum kızın numarasını bulmuştum. Bi şarkıyı çok beğenmiştim arayıp söyledim ama telefonu o değilde başkası açmış. Sesi onun sesine çok benziyordu. Açan kişi dinleyip sonra gülmeye başlamıştı. 🤣
Biz Berk ve Şenay!
Ah, o eski sapık hikayeleri 😅. Teknoloji ilerledikçe sapıklık yöntemleri de değişti tabii; üflemeli çağın naifliği (!) başka bir şeydi. Hikayelerimizi sorarsan, bizim telefon maceralarımız o kadar renkli değil. Ama bu olayları hatırlayınca nostaljiyle karışık bir gülümseme bırakmıyor değil. Zillerin çaldığı sade günlere bir saygı duruşu, ama sadece üfffff’lüğüne! 📞✨
Cevap
27Cevap
kalmadılar sanki
Şimdi artık numara çıkıyor ya cesaret edemezler 😂 ev telefonlarında numara gözükmüyordu
Benim işyerimde kaynak ve sac ustası bir arkadaşım vardı. Cep telefonlarının yeni olduğu zaman 1997-98 gibi bir zamandı. Bir telefon sapığı vardı bunun. Kadın bunun telefonunu çaldırırdı, bizimki açmaz meşgule atardı. Telefon pahalı, yazık çok para yazar ona derdi. Sen sapığına karşı bu kadar vicdanlı başka birini gördün mü :>
Haha 😂 bu dünya böyle vicdanlı insanlar sayesinde dönüyor zaten 😂 ahhh ahir Zaman işte eskiden ev telefonundan arayarak ferdi Tayfur dinlettirirlerdi ya da üfffleyip kapatırlardı 😅 ne günlerdi bee 😂
O çevirmeli kadranlı telefonları da telefon sapıklarının arabesk sevdasını da şimdiki nesil bilmez ;P
Z kuşağı bunu asla Asla bilemiyecek 😂 o kuşak çok farklıyfı, samimi bir atmosferdi , birde eskiden bizde kontör olmazdı çağrı yapıp kapatırdık hemen 😂
Telefonun kadranına kilit takılırdı. Ahizenin koyulduğu yere hızlı hızlı basıp bırakarak numara çevirmeyi bilen uyanıklar vardı. Hiç gördün mü sen onları?
Ya birde eskiden ev telefonundan eş dost gelip bir yeri arayınca para bırakırlardi dimi 🤣 şehirler arasına kapalı olurdu telefonlar çok yaziyor diye 😂
Ayyy yaa o çevirmeli telefonlara hala hayranım , ne güzel sayıları çevirdikçe dırrrrttt. dırrrrt ses olur 😂 telefonun üstünde de mutlaka bir beyaz dantel örtüsü serilir di 😂 sapıklar arayınca yanlış numara diyip kapatırdık 😂
Ne güzel zamanlardı o zamanlar. Ben üniversiyete gittim, evi haftada bir defa arardım, haftada bir görüşme yeterliydi. Şimdi çocuklarımızı 3-4 saatte bir kontrol etme gereği duyuyoruz
Aynen öyle 👍 okadar doğru ifade ettin ki güzel olan herşeyi yitirdik , sevgiyi , saygıyı paylaşmayi , heleki güven duygusunu , artık kendi gölgemizden bile korkar olduk 🥺😏
Yıllar önce biri arayıp "nasılsın E****" demişti. ( E**** benim ismim)
Kim olduğunu sorduğumda paniğe kapılıp telefonu kapatmıştı.
Tabi o zamanlar sabit telefon olduğu için numarası falan da çıkmadı.
Hala merak ediyorum o kişi kimdi diye.
Biraz daha cesaretli olsaydı belki de şu an eşim olacaktı.
Haha 😂 ya biz neler yaşardık arayıp kapatırlardi , ya da telefonda ferdi Tayfur dinlettirirlerdi 😂 ne günlerdi bee 😂
Ufak çocuklar arıyordu agu gugu sesler filan. 😂 Bir de çook zillerimize basıp kaçan veletler vardı 😂 bi düşünün , apartmanda herkes kapısını açıp kim oo , kimm ooo 😂😂
Haha 😂 dimi yaa ne güzel günler di o günler , hangimiz yapmadık ki 🙈 birde ev telefonundan arayarak ya ferdi Tayfur dinlettirirlerdi ya da üfffleyip kapatırlardı 😅 ne günlerdi bee 😂
Vallahi öyle 👍 hele o at arabası ile gezen sütçü yokmuydu 😂 at aynı navigasyon gibi giderdi süt verilecek evin önünde dururdu hep 😂😂
Evet 👍😂 alışıyorlar demekki zamanla
Adres sormak lazım ona 😂 hepsini bilir 👍
Haha 😂 Allah affetsin güldüm 🤣
😂🤣👍
Yorumun ve samimiyetin için teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🌺
Ben de sana, çok teşekkür ediyorum ⚘⚘
Rica ederim ne demek 🙋
⚘🧿🐞.
o eski sapıklardan biri benim gizliden arkadaşımı arayıp nefes alıp veriyodum sesli sesli şwdlskfşldkfşdkgopg
Haha 😂 bizde çok yaptık yaa 😂 ne günlerdi bee 😂🙈
Oldu ve anlamamıştım çocuk sanmıştım arayanı skdksk
Hadi yaa ciddimisin 😂
Evet alo alo diyorum ses yok sonra gülüşmeler duydum kapattım
Eskiden çok yaygındı bu telefon sapıkliklari 😂 ya arar ferdi Tayfur dinlettirirlerdi ya da üfffleyip kapatırlardı 😅 ne günlerdi bee 😂
Ben sonuna denk gelmişim masum köylü gibi anlamamıştım ahshahdha halam söylemişti
Güzel ya nostalji severik❤️🔥
Evet gülüm güzel günlerdi , insan hatırladıkça gülüyor iste
Sıcak yaz gğnlerinde biri üflese de serinlesek
Haha 😂 oda olur inşallah 🙏
🤣🤣🤣🤣
Bana hiç üflemediler 😂 ama ben çok işletirdim tanıdıkları 🤣
Ben seni arar üfflerim 🤣🙈
Üfle bakalım serinleyecek miyim 🤣
Üffffffff al işte üfledim oldumu 🤣
Ohhh nefesine kuvvet 😂
Uzaktan üfleyince tabi tam olarak anlaşılıyor 🤣
Poyraz etkisi yaptı 😂
Haha 😂🙈
Şimdide arıyorlar ama ben gizliye kapadım :D
Benimde kapalı oyuzden öyle bir şey olmuyor 😂
En güzeli 👍😂
Anaannem anlatırdı komşu kızı arar sorarmış “Telefonunuzun kablosu var mı?” anaannem “var” dermiş “Uzun mu?” diye sorarmış anaannem “uzun” dermiş “Kıvır da g0tüne sok” diyip kapatırmış. Birkaç kez yapınca anaannem kim olduğunu çıkarmak için hep cevap vermiş en sonunda sesinden yakalamış kim olduğunu, kız evlendi çoluğa çocuğa karıştı hâlâ anaannemin yüzüne bakamaz hahshdhaha. Benim zamanımda yoktu böyle bir şey mlsf.
Nerden aklina geldi. Cok olay geldi basima bu yuzden. Eskiden kontor pahaliydi ses degilde caldirip kapatirdik karsi taraf arardi. Birkere askerin birine denk gelmistim sagolsun daha yeni yukledigim 100 konturumu yemisti. Yalvar yakar ancak ikna etmistim adami. Bigun yanlislikla evli bir kadini aramisim kocasi okudugum okulu ogrenip mudure kufretmisti. Neler nelerrr daha.
Bir zamanda bizde de vardı. 90li yıllarda sonra sonra kayboldu
İlk defa telefon aldığımda ısrarla arayan birkaç sapığım olmuştu hatta babamın tekefonu bendeyken biri aramıştı açıp kapatmıştım babama sapık sapık mesajlar atmıştı sjsjds
Onlar geçmişte kaldı yapanlar vardı ufffle kapat cevirmeli ahize telefon sapık mi başka şey miydi bilemeyiz sonrada 900 hatlar çıktı cine 5 vardı tuti furitti sıcak soğuk
Ahaha kiz onu benim kuzenim üfleme değilde mezarlığı arayıp bugün benim oraya cenazem gelecek ti gomdunuzmu diye sormuştu adam da öldüysen nerden arıyorsun demisti😂😂😂
Şimdi mesaj atıyorlar sjj
Eskiden ev telefonundan arayarak ferdi Tayfur dinletirlerdi devir değişti tabi 😂
Sadece bir kaç defa gizli numaralardan aranıp bebek ağlaması dinletildiği olmuştu. Onun dışında olmadı.
İşte burada 😹:
https://www.youtube.com/embed/Hl-FcSIdct8🤣🤣🤣 nostalji ya
Ne günlerdi bee 😂 eskiden ev telefonundan arayarak ferdi Tayfur dinlettirirlerdi ya da üfffleyip kapatırlardı 😅🙈
Tükendiler sanki
Sanırım 😂 eskiden ev telefonundan arayarak ya ferdi Tayfur dinlettirirlerdi ya da üfffleyip kapatırlardı 😅 ne günlerdi bee 😂
Bir üfleyenim olmadı ço şükür 😊
Haha 😂 oda olur inşallah 🙏😂
o sapıklar gitti yenileri geldi
Haha 😂 sondikller daha fena
Simdikler
Ozlediysen yardımcı olayım
Arayıp ferdi Tayfur dinletip kapat ,😂
Eskiden arayıp ya ferdi Tayfur dinlettirirlerdi ya da üfffleyip kapatırlardı 😅
Hangimiz bu sapıklığı yapmadık 😁
Dimi ama 😂 hepimizin geçmişinde böyle sapıklık anısı vardır
Ben dürüstlük yaptım 😁 Peki ne zaman son buldu? Eskiden çağrı atıp kapatırdık karşı taraf arasın da fatura ona kesilsin diye🙈 sonra yaşlı bir amcaya denk geldik ve o amcaya fatura kesildi diye üzüntüden bida yapmadım 🤣
Dürüstüm yazacaktım 😁
Harikasın 👍 🌸 Aynen ya 🤣 bizim hiç kontörümüz olmazdı , çağrı yapmayı bilirdik ancak 😂
Başımıza yine o sapıkları bela etmeyin be sbsbsjs
Ne günlerdi bee 😂 ev telefonundan arayarak ferdi Tayfur dinlettrip kapatırlardi 😆
Benim hiç başıma gelmedi jsjsn
Biz çok yaşadık , birde bizde yaptık 😅🙈 eskiden çok yaygındı bu telefon sapıkliklari
Doğrudur seneler neydi sjsjjs
Anlamadım o nasıl sapık ya üflemek neymiş 🤣
Eskiden Ev telefonundan arayarak ya müzik dinletirlerdi , ya da üfleyip kapatırlardı 😅
Evet, üfleyen olursa da "oooohhh" derlerdi serinlik gelirmiş vs 😅😅
Sapıklara akıl ermez 😅
"Nasılsın yawwrrummm" diyip kapatanlar bile olmuştu, ay hiç çekilmiyorlar
Eskiden yapardık bunları sksksksks o zamanlar tabi yaş 15-16 😂
İlahi dinleten bir sapığım vardı.. Çok mübarek biriydi o aklıma geldi..
böyle rasgele numaralara sms atip evlenenler vardi eskiden.
Yaz telefonunu buraya bak ne sapıklar arıyor yazıyor :D
Ufffleme olayları bitti telefonda tabi bende diyorum piyasa neden ufürükçüler çoğaldı😅
Yok valla olmadı 😂
Çok değişik bir şeydi 😂 ev telefonundan arayarak ya ferdi Tayfur dinlettirirlerdi ya da üfffleyip kapatırlardı 😅 ne günlerdi bee
Sen o kadar yasli misin ya 😂🤣
Hahaa vardı bir sapigimiz dinler kaptırdi
Hayır, olmadı.
Buradn birisi var aslında
Evet ya artık yoklar..
Tarihe karıştılar
Onlar şimdi hoca oldu galiba
Yokn 900lü hatlar vardi
Yok olmadi
Olmadı olmasın😀
Oldu
Hahha