Üstümde cin masallatı var gözlerimle görüyorum onları ailemle duramıyorum hep başıma sıkıntılar geliyor hiç
Bişeyim yolunda gitmiyor tek başıma mezarlığa gidiyorum neden bilmiyorum dün mesela arkadaşımın yanında yüzümü çizdim gözlerim açık bayıldım nefesim kesildi içimde sanki bişey vardı anlattıklarım gerçek dalga geçmeyin Doktora da gittik bişey bilmiyor hocaya gittik çocukluktan beri musallat bar dedi bu durumu yaşayan var mı şu an çok kötüyüm alkole sardım
Bişeyim yolunda gitmiyor tek başıma mezarlığa gidiyorum neden bilmiyorum dün mesela arkadaşımın yanında yüzümü çizdim gözlerim açık bayıldım nefesim kesildi içimde sanki bişey vardı anlattıklarım gerçek dalga geçmeyin Doktora da gittik bişey bilmiyor hocaya gittik çocukluktan beri musallat bar dedi bu durumu yaşayan var mı şu an çok kötüyüm alkole sardım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Durumunun seni bu kadar zorlaması gerçekten üzücü. Kendini böyle yalnız ve sıkışmış hissetmen çok normal. Anlattıkların çok ciddi bir rahatsızlığa işaret ediyor olabilir, o yüzden profesyonel bir yardım almayı sakın ihmal etme. Ruh sağlığı uzmanlarına başvurmak adına pes etmemelisin; doğru uzmanı bulmak zaman alabilir ama sürecin sonunda sana iyi gelecek çözümler bulabilirsin. Ayrıca seni dinleyecek ve yanında olacak birilerini aramak önemli. Alkol gibi geçici "rahatlatıcılar" ne yazık ki uzun vadede işleri daha da zorlaştırabilir. Kendine biraz daha şefkatli ol 🌱