Kalbini güm güm attırdığınız biri var mı?

Benim var galiba. Bugün bir şey sormak için yanıma gelmesini istedim. Işle ilgili tabi ki. Soruyu soruyorum bir yandan sesimi ve nefesimi kontrol altına almaya çalıştım. Bacaklarım zaten bir uyuşuyor hoş oluyor, göğsümden aşağısını ve karnımı kelebekler fena gıdıklıyor. O an feromon mu salgıladım ne olduysa, benimki iyice iyice girdi kişisel alanıma hiç rahatsız etmedi. Onun vücut ısısını hissederken nefesini açıkça kontrol edemiyordu. Yani adeta sevişir gibi şeyler hissediyorum, o da nefesini sık sık ve hızlı hızlı alıyor.. ama ses tonu seni sevmiyorum kızım anlamıyor musun anla artık diyor. Böyle nefes alan bir adamın yüreği normal atıyor olabilir mi?

Güncellemeler
9 ay
Ya arkadaşlar o kadar heyecanliysa gerçekten ses tonunu da kontrol etmemiş olabilir. Ama ne ses tonundan ne nefesinden bir çıkarım yapmıyorum artık. Şimdilik duygularımın tadını çıkarıyorum. Ne yapayım şimdilik engel olamıyorum. Ama elbet bu duygular hisler bitecek. Beni heyecanlandırması rahatsız etmiyor. Onu çağırmak için ayağa kalktığımda hiç bir şey yoktu, ne olduysa o yanıma gelince oldu. Sanki kızılötesi bağlantı kuruldu. Aşk bu kızılötesi demek doğruymuş 😄
Güncellemeler
9 ay
Hakan Peker 'in Ateşini Yolla şarkısını gönderiyorum 🤣🔥
Kalbini güm güm attırdığınız biri var mı?