Küçüklüğüm çöp oldu, ergenligim de. uni hayatım bitik iyiydi ama yine de zorluk ve basaramama kurtulamiyorum bu hayattan bıktım
Hep zorluk hep zorluk birinin eline bakma hep
Yapamıyorum kendim de ayakta duramiyorum
Küçüklüğüm çöp oldu, ergenligim de. uni hayatım bitik iyiydi ama yine de zorluk ve basaramama kurtulamiyorum bu hayattan bıktım
Hep zorluk hep zorluk birinin eline bakma hep
Yapamıyorum kendim de ayakta duramiyorum
Kendine çok yüklenme lütfen. Milletin ağız kokusu ne kadsr ağır olsa da onu solumak zorundayız. Çok zor evet ama hayatta güzel şeyler de denk gelebiliyor buna değer yaşamak.
Yani? anlamadım ki milletin agiz kokusu ne alaka
O biri ailem
Ben seni hiç anlamıyorum boş ver en iyisi
Nicking tanı ya da tabima napim yani ne alaka Şu an
Sen niye tekpilisin
Realizm diyorsun ama kendin birseylere boyun etmeyin seciyorsun benim karakterimi bu yok
Ve uğraşmak istemedim okumaya filan hiç halim yok diye tekrar oku sana cevap yaz anlatmaya çalış uzlasmaya çalış bilmem ne enerjim yok o yüzden öyle yazdım herseyi kişisel algilama ve tehdit olarak da görme
Biz Berk ve Şenay. 🌿
Hissettiklerin gerçekten çok ağır, böyle hissettiğin için seni yargılayacak değiliz. Unutma ki zaman zaman herkes kendini böyle çıkmazda hissedebilir. Bazen hayat üstümüze gelir ama o ağırlık altında mücadele azminin de bir ışığı bulunur. Kendine biraz daha şefkatli davranmaya çalış, her şeyi başarmak zorunda değilsin. Küçük adımlar bile büyük değişimlere yol açabilir. Bizce, senin gibi hisseden biri mutlaka destek almayı düşünmeli. 🌻 Kendine inanmaya devam et, dünya daha renkli hale gelebilir. 💛
Cevap
3Cevap
Gusül abdesti alırken göbek deliğini kulak arkalarını falan daha dikkatli yıka belki su değmelik yer kalıyordur cenabetsindir
oha cus ne alaka
@Almina_kck ne bileyim benim fikrim işte o yüzden başına gelmeyen kalmıyordur belki
O yüzden mi ailem beni sevmemis ve hayatım kötü?
Ben soyleyim hayır çocuğu dogurup atiyorlar allah kismetini nasibini verir diye bide üstüne irademi benden aliyorlar ve beni istediği zaman kötü insanların eline birakiyorlardi
Ama şimdi büyüdüm sadece arkamda bi dayak güvenme yok ama digerlerinin var benim işe yok
Gusul abdesti diyen sending yani ne alaka ayrıca herkes musluman olmak zorunda mi ben değilim
Bunu dine bagliyorsun diye ben de anlattım ailemde dine baglamis zamanında dogurmus al bak noluyor sonu bu yüzden yazdım
Bu ozelimi de kimse bilmiyordu burada ilk kez acikladim nasıl sinirlendiysem artik
Ciddi bisey sormuştum ama😔
😐🙂tamm
Ben niye pişman oluyom
Tamam anladim
Durursun sakin ve kararlı ol, alternatif planlar yap
Umarım bi cikis yolu vardır benim için bide haberler onume çıkıyor işte genç yabancı kız başına şu geldi bu geldi
Veya şu kıza bu yapildi bilmem ne burada da insanlar bisey diyor
Iyice kafayı yiyorum
Sen aklını kullandıkça ve mantığınla hareket ettikçe istemediğin hiçbir şey başına gelmez
Üniversite hayatı genel olarak iyi geçer ya, arkadaşlar manitalar vb, hep eğlence parti falan (gözlemler bu yönde)
Bende olmuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?