Sadece dis olarak degil. Insanliklarida oyle en azindan sapik degil bu erkekler o ulkedeki kizlar istedigi gibi dolasiyo cunku orasi sapik ve abazalarla dolu degil
Cevabın nedir?
+1 yıl1. Moda sektorune daha ilgililer ve onlarda ''bunu giysem ne derler'' olayi yok.
2. Butun erkekler birbirine saygili ''suna bak ne bakimli.. resmen gay l*n bu'' mantigi yok.
3. İliskiler rahat, ulkemiz kadar aman namus muhabbeti yok.. bizde sevgilisinin evine giden kiz bakire degildir mantigiyla bile bakiyolar..
4. Erkek ve kiz esitligi var.. ustunluk derdi ve maço erkek kavrami yok.
5. Gençlik yaşanir ve yaşanilanlar normaldir mantigi var. Kimse aşkı sorgulamaz, ciddiyet takinmaya calismaz.. Kac tane 3 aylik iliskisinde yuzuk takip altina helalim yazip instagrama foto koyan İtalyali cift gordun :)
5. Aileler geniş ve bireyler birbirlerine guveniyor baski yok
6. Dekolte giyen bir kiza uzayli gormus gibi bakmiyorlar cunku aliskinlar.. bu kizin genişliği degil kendine guvenidir gozuyle bakiyorlar.
7. Egitim hayati etkinlikler, partiler ve aktivitelerle dolu bu yuzden insanlar her ortami gorup sosyal olarak pişiyorlar...
8. Ve herseyden once genelekten ve değerlerden cok çaga ayak uydurmayi ön planda tutuyorlar..
(Cok yabanci arkadasim oldu, sosyal cevrem rahat bir cevre o yuzden boyle kesin cevaplar verebiliyorum sana.. Ulkemizde yakisikli erkeklerde zaten bu standartlarla yaşayan ve cevreyi takmayan erkekler.. çoğuda ünlü erkekler zaten :). )10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNiye hep böyle genellemelere biz erkekler giriyoruz.
Arkadaşım abaza Sapık dolu diyorsunuzda. Lütfen artık biraz kendinizi hemcinslerinizi eleştirin. Erkekleri abaza yapan sizin o hemcinsleriniz.
Nasıl mı? Bu sitede mesela kız gidiyor meme popo dudak bacak foto atıyor çıplak atanda var. Senin kendi hemcinslerin kendini bir "mal" gibi sergilerse bazı hemcinslerimde abazalaşır. Neden Dişi kuyruk sallamazsa erkek koşmazmış. Birazda hemcinslerine lütfen eleştirin. Bide bir ton yakışıklı insan var Türkiye'de diğer ülkelerden belki az ama var.190 Yorumla
+1 yılO ülkelerde namus kavrami yok canim bir cok kiz tek gecelik iliskilere cok sicak bakiyo erkeklerin zorla elde edecekleri pek bisey kalmiyo ondan oyle geliyo size evet ülkemizde kadın olmak biraz zor sapiklar var ve namus kavrami bizde çok cok önemli ama bir kac insanin hatasini pisliğini bütn insanlara mâl etmen çok yanlış..
42 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler +1
- +1 yıl
+1 yılAynen haklısın. Çok daha iyiler Türk erkeklerinden. Türkiye'de bunlardan bir tane bulamazsın. Allah bizimkilerden alıp bunlara vermiş. Birde rus kızı diye geziyorlar olmayan tipleriyle. :D
https://hizliresim.com/dWmM8p15 Yorumla- +1 yıl
Agir olmadimi :D
- +1 yıl
Ağır oldu. Hak ediyorlar.
- +1 yıl
olmayan tipleriyle bravo arkadaşım sana
- +1 yıl
Dedi çirkin. İlla işin ucu hakaret kısmı ise sizden boyu toptan almış Ruslara vermiş. Güzelliği falanda. Eee bizde olmayan tiplerimizle, sizin gibi kibirli insanlarla uğraşmaktansa Rus kızı diye geziniyoruz ortalıkta.
- +1 yıl
Eyvallah kardeş.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
76Cevap
Nedeni ise;
1- Bizim Türk kızlarının yabancı kızların her hafta katıldığı içkili partylere katılmaması
2- Dileyen erkeğin dilediği kızla beraber olması,
3- Aile baskısı yok kafa rahat,
4- Açık giyiniyorlar çünkü artık millet alışmış o ortama herkez açık giyiyor.
Türkiyede;
1- Bizde her hafta party yok
2- Genelleme yapacak olursak dileyen kız dilediği erkekle beraber olmuyor (istisnalar elbet vardır),
3- Aile baskısı fazla,
4- Türkiye müslüman bir ülke olduğu için insanların bakış açısı farklı. Açık birini gördükleri zaman direk bakıyorlar.
Aradaki fark bu yoksa Türk erkeklerininde yakışıklısı var. Sen her yabancı erkek yakışıklımı sanıyorsun?00 YorumlaUlan biz ne kötü millet olduk birden bire. Tipi geçtim bu aralar yok. Anne karnını deşip bebekleri çıkaran Ermeni ile evlenirim onlar daha insan diyor. Biri dünyayı katletmiş Almanı tercih ediyor. Gaz odasını bulan İngilizle evlenmeyi ve ya kuzey afrika soykırımı yapan Fransızı savunuyor. Hadi bunlar tamam. Ulan toplu tecavüzü bulan Ruslara mı varacaksınız onları niye savunuyorsunuz? Anca aşılayın bilmeden, görmeden.
10 Yorumla
+1 yılo halde senin mantığındaki bir erkeğe göre de "yabancı kızlar çok güzel, türkiyedekiler gibi o* değil" mi diyelim? muhtemelen 12 yaşındasın. ve her ülkenin yakışıklısı olduğuna göre, güzelide vardır. türkiye'de dahil. kimse bakmıyor diye b*k atmanın mantığı da yok.
11 Yorumla- +1 yıl
helal
+1 yılYurtdışına kaç kere gittin? Ordaki genç kitlede namus diye bir şey yok kimin eli kimin cebinde misali. Ülkemizdeki meseleye gelirsek herkes namus abidesi kesilmeye çalışıyor ama emin ol o namus abidesi kesilenler daha gevşek. Yakışıklılık konusuna gelince genelleme yapma senin kendi düşüncen olduğu için başına bence kelimesini de koysaydın keşke.
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılTurk erkekleri fazlasiyla yakisikli gozlerimle deneyimledim italyanini da yunanini da!
Sapikliga gelince o irksal bir olay degil toplumsal bir olay! Cinselligin telaffuzunu bile bastirarak yetisen bir nesilde olabiliyor ama bu genellenemez kiyaslanamaz!21 Yorumla- +1 yıl
işte bu be :D
Gizli Üye(30-35)+1 yıldavulu sesi uzaktan hoş gelirmiş diye bir laf var bir ton arkadaşım var orda 2 hafta biriyle çıktı senle yatmazsa tekmeyi koyar evlilik olayları burdaki gibi değil sevgili olursa otomatikman sevişmeye başlıyorsun ordaki ortam farklı ben almanya 1 ay bulundum hollandalı arkadaşımla aynı evde kalıyordum kız tanımıyorum dilini anlamıyorum gelip bana sarılmaya felan başladı bu tecavüz olaylarından esinlip saçma düşüncelere düşmeyin orda tecavüz sayısı daha fazla örnek hatırla almanya bir türk vatandaşımız öldü tecavüz korumak için...
00 YorumlaO ülkelerde ahlaki değerler ve tabular yok. Karı kız kaprisi de yok. Biz bu ülkede olursa olur olmaz ta ** felsefesiyle yaşıyoruz. Ama onlarda böyle bir olasılık yok, cinsel anlamda her istedikleri oluyor. Ha, bir de yabancılar neden daha yakışıklı demişsin. Ulan soru da bile mantık yokki kime ne anlatıyoruz.
00 Yorumla
+1 yılOrda bakirelere garip bakiyolar. Kız 18 ine girdiği gece veriyo millete. Anne babasıda biliyo böyle olucağını çünkü onlarda yaptı aynısını. Şimdi bana bu abazalık sapıklık değildirde nedir bana söyle evlenene kadar erkek kadın birbirinin ırzına geçmeden duramıyolar.
Ben bizim kızlarımızdan gurur duyuyorum hemde herbirinden.10 Yorumla
+1 yılerkek her yerde erkektir. yurtdışında da sokakta laf atmalar oluyor ki buradakilerden daha aşırı vaziyette ancak bunlar normal karşılanıyor hatta oradaki kızların hoşuna gidiyor. Ayrıca orada insanları sapık ya da abaza olarak etiketlemeye çalışmadıkları için sana öyle geliyor. genel olarak ilişkileri 'one night' üzerine kurulu olduğu için sana buradan farklı görünüyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Aslında orta çağ sonların da avrupa medeniyet sistemine göre tecavüz vb.. vakaları engellemek için uyarlanmış bir sistem. Hollanda'nın günlük her 18 yaşını geçen her bireye belli miktarda sadece mariuhana istikhakı vermesi gibi.
onlar orada istediğini elde ediyo bide oranın kızları sizin kadar inanılmaz nazlı ve şekilci de değil. siz bir kere erkek beğenmediğiniz için sürekli iskandinav peşinde koştuğunuz için Türk erkekleri de yokluk içinde olduğu için böyle oluyor. ztn siz sürekli doymuş olan erkeklerle sevgili olup evleniyosunuz ama eşini bekleyen bakir erkeklerde yine yalnız kalıyor sizin gözünüzde sapık abaza oluyor.
00 YorumlaEmin misin? Şu ana kadar hangi ülkeye gittiysem konuştuğum erkeklerin hepsi abaza ve yavşak çıktı. Yabancıların yüz hatları farklı olduğu için yakışıklı geliyolar. Aslında hiç biri öyle abartıldığı kadar yakışıklı değiller
34 Yorumla
Soran+1 yılBen bir yunanliyila konustum bir ermeniyle konustum heoside insandi terbiyesiz degildi annem fransiz oldugu icin fransizlarin arwsinda buyudum babamin annesi alman oldugu icin bir cok yengem alman bir benim annem fransiz
- +1 yıl
Ben bir sürü fransızla konuştum bir sürü italyanla konuştum bir sürü almanla, ispanyolla, meksikaylıyla... Dünyanın dört bir yanından erkekle konuştum -ingilterede 3 aylığına yaz okuluna gitmiştim, her tatilde fransaya ve italyaya gidiyorum- hepside abaza ve yavşak çıktı. İstisnalarla konuşmuş olman tüm yabancıların kişiliğinin düzgün olduğu anlamına gelmez
Soran+1 yılFransizlari bilmemde almanlara laf soyletmem annenem bana ve babaneme genelde kotu davranir bana der bu alman kani tasiyo benim kizim degil o der :( ben neler cekiyorum biliyomusun :( der bu almanin kizi der :( ben annem haric tum franzizlardan nefret ediyirum ama annemde onlari doldurusuna geliho beni uzuyo :(
Diğer konusunda 49,8b cevap paylaştı. Ya git işine kızların hepsi Cinsel ilişki yaşıyor yaşamayan a kötü gözle bakılıyor orada ya da sorunlu gibi görünüyor ondan öyle rahatlar. Bizden daha kötüler Gözünüz açılsın biraz
70 YorumlaDiğer konusunda 355 cevap paylaştı. çünkü sapık yok isteyen isdeği an isdediği yerde sevişiyor bizim millet bilmediği görmediği için doyumsuz bu konuda anlatabildimmi? orda kız biyerinde açsa bakmıyorlar çünkü hep gördükleri şey yani alışkınlar. bizde nerdee 25 yşında hala eline kadın eli deymemiş erkek var sonra abaza oluyo adımız?
00 YorumlaBiraz yabancı haberleri okuyun lütfen ya. Adam genç kızları dolaba depolayıp yiyor öyle sapıkları var bizimkiler hala ülkem insanını kötülüyor. Adam kızları evinin bodrumunda mumyalıyor güzellikleri bozulmadan seyretmek için. Kızların derisini yüzüp dersini saklıyor etini yiyor. Arkadaşlar kusura bakmayın gece gece mide bulandirdim belki ama gerçekler bunlar. Diğer ülkeler öyle filmlerdeki gibi değil.
10 Yorumla
+1 yılçünkü onlar gavur onlarda din iman ahlak namus kavramı olmadığı için onlar bu dunyadaki en güzel şeylere layıklar ama bu dünya geçici bir heves bizde ise ebedi bir dünyanın imanı ve gerçeğe olan inancımız var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇünkü yabancı hatunlar sizin gibi değil aynaya bakmazsınız güzelim diye geçinirsiniz a. q. - Onlar hem güzel hemde vericiler - senin dediğin yabancı erkeklerin gözüde doymuş artık a*m salak daha yabancı ülkeyi bilmez gelmiş burada konuşuyor
12 Yorumla
Soran+1 yılBen parisde dogdum annem fransiz bdn liseye gecince babanemin yanina tasindik alman di babanem yani 3 ulke gordum ;)
Cevap sahibi+1 yılyav he he
Türkiye bir müslüman bir ülkedir.
Müslümanlıkta altın kurallardan biride "namusunu koruyacaksın" dır.. Ve bu zihniyet kur'an ı dediğini bırakıp AB ye dönerse bu ülkeden bir bk olmaz..
lanetlenmiş bir toplum olmak istemeyiz...20 YorumlaDiğer ülkedeki kızlar veriyorda o yüzden rahat rahat geziyorlar. Tecavüz oranları o yüzden düşük.
Sana yakışıklı gelme sebepleri buradakilerden daha farklı oldukları için, emin ol Türk erkekleride yabancı kızlara dış, iç hoş geliyor.10 YorumlaHaklısın ne diyebilirim ki, ben ayrım yapmaksızın bu coğrafyada ki kızlarıda, erkekleride doğru bulmuyorum. Sabit bir fikre sahip hepsi hani ötesi olmuyor.
00 Yorumla
+1 yılsapık değil cunku yabancı kızlarla hergün seks yapıyolar sende herkese ver türklerde sapık olmasın
813 Yorumla- +1 yıl
@OnlySoul secilmicek cunku işine gelen cevap değil
- +1 yıl
İğrenç nefsinize hakim olun !! Kızlar vermek zorunda değil.
- +1 yıl
@agrresifkızz yabancı erkekler neden sapık değil nefislerine hakim oldukları içinmi?
- +1 yıl
Onlar bu konuda rahatlar ama cehennemde yanacaklar !! Sizde onlara benzemeyin. Gavurlara özenmeyin.
- +1 yıl
Kendimi yobaz hissettim. s. s
- +1 yıl
@agrresifkızz özenmiyoruz tabiki ama her erkeğide aynı kefeye koyamazsın ona bakılırsa türk kızlarıda cok kaprisli yabancılar daha sıcakkanlı
- +1 yıl
Allah ya sabır konuşmak icin konusuyorsun :(
- +1 yıl
@agrresifkızz boşver yobaz olmak iyidir ama bize itipsiz demene yakıştıramadım rus peşinde gezdiğim yok zaten
- +1 yıl
@agrresifkızz size göre zaten bir yakışıklı bulunmuyo türkiyede
- +1 yıl
Rus diye gezen serefsizler alınsın.
- +1 yıl
Tartışmasız eig
Her yerde tecavüzler var. insanin olduğu her ye4de pislik vardır. Neden daha yakışıklı kısmına gelirsek. Her zaman komşunun cimlerim bize daha güzel görünür aynı cim ve aynı bahçe dizaynı olmasina rağmen 😉
00 Yorumla
+1 yılŞimdi 2 tane zıpzıp zürriyetsiz it oglu it yaptıya biri cem diğeride bu karaktersız.
Bütün türk erkeklerini kötülüyorsunuz bunu yaptırtmam söyleyım size o kadar meraklısı olan terketsın defolsun ulkemızden..00 Yorumla- Diğer konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılBizim neyimiz var ülen?
https://i.hizliresim.com/bly6DG.gif00 Yorumla Yakışıklı filan değil aslında hepsin aynı bizim ırkımız ile onların ırkı farklı olduğu için çekici geliyor onlarda Türkiyeye geldiklerinde aynı şeyi düşünüyorlar bilinçaltımızın bir oyunu aslında herkes aynı
00 YorumlaDiğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/watch?v=OI68aQsR-xw
izle izlede gözün görsün türkiyenin kıymetini anla.20 Yorumla- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılYabancı Erkekler Sizin Gibi Kezbanlara Bakmıyor Ondan.
Ne Var Türk Erkeklerinde Hepsine Taş Çıkarırlar
;)10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCunku oradaki kizlar kezban degil ve veriyorlar. 12 yasinda bakirlikten kurtuluyor orada erkekler. Zorla konusturuyorsun sonra Turk kizlarina laf edildiyinde kiziyorsunuz. Yabanci kizlar da daha guzel, daha acik sacik ve seksi.
10 Yorumla
+1 yılSen oyle san! Git bak bakayim sapiklar mi degiller mi? Bizden daha sapiklar sadece biz daha ileri gidiyoruz ve acimasiz insanlariz. Sizin icin uzuluyom Allah butun kizlari korusun
00 YorumlaAteistim bununla da gurur duyuyorum yabancı ülkelerde din yok da ondan böyle tecavüzcüler yok eee nereden nereye bağlandı demi bana cevap vermeden önce araştırın derim müminler...
12 Yorumla- +1 yıl
Ateistlerin Sapık seks ayinlerini de biliyoruz tatava yapmana gerek yok. Dini Keske Hakkı ile anlasak ve yasasak. Kulaktan dolma bilgiler ile din öğretilirse insanlar ateist de olur Sapık da
salak kaç ülke gezin bem fransa da doğdum gel bakalım suç oranları nasıl uzaktan bakmakla olmuyor bu işler kaç göçmeni n evi yakıldı
14 Yorumla
Soran+1 yılBenim annem fransiz... emin ol orada dogdum bwn
Soran+1 yılFransizlar ne kadar hakli turklerden nefret etmekde
Yooo Türk erkekleri de yakışıklı haksızlık yapmayın. En azından bizim ailedekiler.
10 Yorumla
+1 yılValla bence bizim türk erkekleri ezip geçer yakışıklılık konusunda.
35 Yorumla- +1 yıl
Cansın cannnn
Soran+1 yılTurkle evkenicegime ermeni erkegile evlenigim daha iyi hadi ermeniyde btrak sirp bile bunlardan iyi
- +1 yıl
@meraklıinsanoğlu doğrular bunlar...
- +1 yıl
@ soran senin tercihin tabi..
- +1 yıl
:D hıhı evet anlıyorum ahaha
Zihniyet ve yetiştirilme tarzı tabiki bizim ülkemizle Amerika, Almanya vb ülkeleri karşılaştır bak çooook gerideyiz herşeyde
10 Yorumla
+1 yılKaç ülkeye gittin? İl dışına çıkmamış insanlar burada ahkam kesiyor. O övdüğün ülkelerde de bu tür olaylar epey fazla.
12 Yorumla
Soran+1 yılBen parisde dogdum orda yasadim sonra babamdan dolayi almanyaya gittim ordada olaylari hem turkler ve kurtler cikariyodu ermebiler size ne yapsa haklilar
- +1 yıl
Ermeniler? Tükürüğümüzle boğacağımız kişiler bize ne yapacak asimile olmuş etnik döküntü.
Diğer konusunda 460 cevap paylaştı. Kaçtane ülke dolaştında yorum yapıyorsun?
Turk erkekleri sizin gibileri yüzünden sapıklaştı nedenini bir kendine sor anlarsın;)00 Yorumla
+1 yılDoğulular araplarla evlendiği için tiplerinde bir bozukluk olabiliyor fakat her ırkın güzel erkeği vardır.
00 Yorumla- Diğer konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılSaçma geldi bana hiç yabancı ülkeye gittin mi gitmemiş gbisin
06 Yorumla
Soran+1 yılAlmanya fransa ve turkiye
- +1 yıl
bende danimarka ve holandaya gittim ama öyle abartı tipler yoktu hatta şişman kel çoktu :)
Soran+1 yılHollandalilari bilmem ama danimarkalilar bir harika sapsari sac masmavi goz ♥♥
- +1 yıl
ne sarı saçlı mavi gözlüler var kendilerine hayırları yok bence takıntı yapmışsın bizimde sarışınlarımız var onur tuna - kıvanç tatlıtuğ f, aan
Soran+1 yılKivanc tatalitug bosna hersekli canim :)
- +1 yıl
tamam diğerini say memleketi kötülemek için herşeyi yaparsın
Yabancı kızların olduğu gibi :) İkincisi Türkiye seksin Afrika'sı her kez aç onlar sekse doymuş ondan abaza değil. O kızlarda Türk kızları gibi vermem tribine girmiyorlar ve millet doyuyor.
00 YorumlaBu görüşünü tamamen ergenliğine veriyorum yaklaşık 17 yaşındaki bayan
00 YorumlaYabancı ülkedede yaşasaydın Türk erkekleri neden bu kadar yakışıklı derdin
10 Yorumla
+1 yılSabah bir istatistiği yayınladılar :) Amerikada genel istatistiklere göre her 2 dakikada bir kız tecavüze uğruyormuş.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVarya burdaki yabancı merakı yüzünden sokaktaki yabancıların (kız/erkek) yüzüne mö mö bakıyorum :D kızları çirkin ama erkekleri az bişey yakışıklı olsada türk erkeklerinden yanayım :)
10 YorumlaDiğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. ''Komşunun tavuğu komşuya kaz görünür.''
bu söz böyleydi galiba..00 YorumlaSandığın kadar iyi olduklarını da düşünmüyorum. Her millette vardır iyisi de kötüsü de.
00 Yorumla
+1 yılEvet öyleler sevgilim yabancı. Her şeyiyle mükemmeller genler işte.
00 Yorumla
+1 yıl5 parmak bir degil ayrica o dizilerde ya da tv letde gordugun gibi drgil hepsi
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSoruyu düzeltip yabancı kızlar neden daha güzel yaparmısın lütfen?
21 Yorumla- +1 yıl
eiglik :)
- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılkilli bir genimiz var hep osmanlidan kalma bunlar :/
00 Yorumla
+1 yılÇünkü siz semtiniz dışına çıkmıyorsunuz bu sizin kapasiteniz ile alakalı. ayrıca türk kızları vs yabancı kızlar desek cevabı kendin ver istiyorsan.
00 Yorumla
+1 yılbizim gibi yobaz olmadıkları ve insanlar severek evlendikleri için. hatta kızları da daha güzel oluyor, biliyor musun.. :)
00 YorumlaOnların tanrısı seks ondandır bizede giydircek yer aramayın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlış biliyorsun tatlım ben yurtdışında yaşıyorum ve burada insanlarda namus denen bir şey yok kimin eli kimin cebinde ama yinede laf atan dik dik bakan cok.
00 Yorumla
+1 yılBiri şunların üstüne kürekle yabancı erkek atsa da bizde kurtulsak..
10 YorumlaSapik degil mi doğru kendi isteginle herkesle yatinca medeni olunuyo !
13 Yorumla- +1 yıl
Kim demiş avrupa insanı medeni
Ne edep var ne haya çırıl çıplak bedeni
Medeniyet açıp saçmaksa bedeni
Desenizde hayvanlar bizden çok daha medeni
M. Akif ERSOY - +1 yıl
Cuk oturdu kardeşim sağol @meraklıinsanoğlu
- +1 yıl
:) öyle aklıma geldi yazdım
Cünkü ordaki kızlar bedenlerini saklamadığı için abazalık yok sende burada bu soruyu sorarken gizliden sor
00 Yorumla
+1 yılyakışıklılık kavramını bilemem ama diğer konuda...
nedeni çok açık... seks serbes çünkü...00 Yorumla- Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSon yaşanan olaylardan sonra hak veriyorum size görgüsüz şerefsiz kişiler var toplumumuzda..
00 Yorumla
+1 yılpire için yorgan yakılmaz kötü her yerde var bir elin 5 parmağı aynı olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyabancıyım ama yakışıklı değilim,
konu kapanmıştır015 Yorumla
Soran+1 yılHangi irk ¿
Cevap sahibi+1 yılAnne taraf Türk, Baba taraf alman
Soran+1 yılBenimde babanem almandir almanlarivseverim erkekleri cok yakisikli oluyo ♥♥ zaten sixingilizler ve dsnimarkalilardan baska begengim erjek irki hok
Cevap sahibi+1 yılAma türkler daha iyidir
Soran+1 yılSende sarisin dimi :D alman erkekleri genelde sarisin oluyo :D benim yengelerimin hepsi alman :D bir benim annem fransiz ondan sevilmiyo zaten
Cevap sahibi+1 yılTam sarışın değilim, kumralla sarışın gibi
Soran+1 yılYa sizin sulalede birsuru sarisin vardir of :D alman erkegi cabdir ♥♥♥
Cevap sahibi+1 yılEvet, ama bizde saçlar az oluyor genelde. sakal da olmuyor :D
Soran+1 yılAma cok yakisiklisinin ♥♥ genelde almanlar fransizlari sevmez ailemden biliyorun annanemle babanem hep kavga ederler bana der senvfransiz kani tasimiyon sen alman kani tssiyon derdi
Cevap sahibi+1 yılSen de mi almansın?
Soran+1 yılYok benim babanem alman ben fransiz sayikirim annemden oturu
Cevap sahibi+1 yılAnladım
Soran+1 yılBen sana fransizlari severmisin diye sordum :D genelde onlar birini sevmez
Cevap sahibi+1 yılBenim için farketmez, insan olmak önemlidir
Cevap sahibi+1 yılNaber fransız bacım :)
Orda kim kimin icinde belli degil cunku bakire olanla evlenmiyorlar :) sevgili dahi olmuyorlar
00 Yorumla- Devamını Gör (33)
Devamını Gör(78)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem