Kıyafet yıkamaktan sular bitiyor resmen. Şöyleki dışarı 2 3 kere çıktığım ceketimi bir daha giymek istemiyorum çok dışarı dışarı olmuş gibi geliyor zaten o kıyafeti de asıp hiçbir yere değdirmiyorum biraz da temizlik hastalığına mı gidiyor diye korkuyorum çünkü diyelim elim değdi gidip elimi yıkıyorum aslında kafamda kodladığım için bu kadar dikkat ediyorum onun neyseki farkındayım biraz unutkanım da ben dikkat edince unutmuyorum mesela diyorum kendime bunu dışarda giydin yani evdekilerle aynı yerde olmasın yanlışlıkla diye.
Ama sanki biraz öyleymişim gibi:/ bilmiyorum yoksa normali mi böyle
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu kadar titizlik iyi değil bence. Seninki biraz temizlik takıntısına girmiş oluyor.
Bu takıntılardan kurtulmalısın
Ama yıkamadan giymem ben onları mesela kimi hafif terli kimi sadece dışarı tozu vs var dışarıda toz olmuştur diye düşünüp 2. den sonra giyemiyorum yıkamam gerek de çok çamaşır oluyor
Su niye bitiyor
Ne bileyim 2 3 çamaşıra hemen bitiyor su kartıyla çalışan saçma bir sistem bende anlamadım 1 aylık normal gider su ne kaç lt biliyor musun burada fatura sistemi yok
Hiç bilmiyorum ilk kez duydum nerede yaşıyorsun
Valla dağda desem yeridir o kadar nefret ki
Hmmm tuhaf sen de biraz idare etmeye çalış ya
Teşekkürler canım. Günaydınlar olsun bu arada💛❤
Günaydınlar 😊💕💕
Elinde mi yıkıyosun
Normal 1 aylık su kaç lt ortalama faturalı sistem de bu öyle değil su kartlı sistem saçma ve böyle oluyor anlamıyorum 2 3 makineye
Ne kadarlık yüklüyosun peki
500 TL yükledim geçen kaç lt bilmiyorum ama ekstra bi 3000 bişey yazdı litre mi metreküp müydü başka bir şey miydi hatırlamıyorum
Bence saatin bozuk acilen bildir
Biz 500 TL'ye 1 aydan fazla kullanıyoruz