oldu, x uygulamasında turlarken +18 hayvanat bir videoya denk geldim, hunharca birbirini vakumluyordu çiftler, bu ne l*n birde bu uygulamada politika yazarlık takılıyorlar, bildigin haham b*ku dedim..
Dede pedofili ise biz de sapık oluyoruz değil mi? Öyle ya, siz mini etekle, crop denen sutyenle, avuç içi laflar tango ile sokakta gezince bakmayacağız. Çıplaklığınızı görmemek için direğe çarparak bile olsak başımızı öbür tarafa çevireceğiz. Kısaca kadın soyunacak ama erkek bakarsa sapık olacak.
😂 Çocuk? İşinize gelince özgğr bireysel diyorsunuz ama. Ayrıca dede taciz etmemiş. Sadece bakmış. Bence sorun, dedenin sana bakmamış olmasını kıskanmışsın sen. 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
oldu, x uygulamasında turlarken +18 hayvanat bir videoya denk geldim, hunharca birbirini vakumluyordu çiftler, bu ne l*n birde bu uygulamada politika yazarlık takılıyorlar, bildigin haham b*ku dedim..
Baksa ne olur adamın işi bitmiş sanki bişey yapacak🤣🤣🤣
Ha bişey yapmasa da normal yani. Ulan çocuğu yaşında be. Ki kızda çocuk sayılır!
Onun ki bildiğin hanzoluk
Onaylamıyorum hareketini tabiki yanlış
Evet biraz sanki öküzlük
Ölü balik gibi kokan bir pittik ile munasebet yapmak zorunda kalinca baya igrenmistim
Yok.. ben kolay iğrenmem.. insanlık hali der geçerim.. ama iğrenmişsem gerçekten sıkıntı demektir.
Dedenin genç kızın poposuna bakması mı...
Yaşlılar da iyice sapıttı valla artık
O yine bakmış ne iğrenç şeyler gördüm yazılmaz bile
kizlar bakinca niye sorun olmuyo ben sahsen yakisikliyim her yerde bakip kesiyorlar onlara kimse bisey deemio
Hah geldi bi örümcek beyinli.
Belki dalmistir yanlış anlaşılma olabilir
Yok be kafasını çevirip baktı.
Dedeler çok fena ya valla hiç çekinmiyorlar
Peri iste
Peri ne ya. Pedofili
Aynen pedefoli gerçekten utanmıyor sıkılmıyor
Dede halen aktif yanardağ demek ki.
Pedofili iste
Dede pedofili ise biz de sapık oluyoruz değil mi? Öyle ya, siz mini etekle, crop denen sutyenle, avuç içi laflar tango ile sokakta gezince bakmayacağız. Çıplaklığınızı görmemek için direğe çarparak bile olsak başımızı öbür tarafa çevireceğiz. Kısaca kadın soyunacak ama erkek bakarsa sapık olacak.
😂 Çocuk? İşinize gelince özgğr bireysel diyorsunuz ama. Ayrıca dede taciz etmemiş. Sadece bakmış.
Bence sorun, dedenin sana bakmamış olmasını kıskanmışsın sen. 😂
Oluyor yaa böyle şeyler
Normal değil.
Herhalde. Yürüyen merdivenden inen hacı amcayı hatırlıyorum sosyal medyada neler neleri var
Normal değiliz ülkece
Enseye saplağı sağlamca bi vuracaksın
Gsbdbbdbd
Ya da vazgeçtim kürekle
Onları hapse atmak ödül olur ama her gün biyerini keseceksin
İyi olurdu pis moruğa
Bencede
Otobüste yer verdiğim dede seninde bastonuna...
Fgdfggg
Amca bunamış belli ki
He bunamış. Öyle aklı yerindedir ki onun.
Yapma ya pedofili moruk
Dalmıştır belki