Hâlâ o tavırlarından odun vermiyor.
Bunu ancak bu şekilde açıklayabildim. Çok uzun oldu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bi kız neden çalıştığı yerde veya okulda yani sürekli bulunduğu bir ortamda; herkesle her daim günaydınlar, hal hatır sorar, bilmiş bilmiş davranır. En ufak bi olay yaşandığında muhabbete dahil olur?
Hiç mi enerjik hissetmediği bi an olmaz?
Nasıl ortamcı bir tip olabilir? Ama yollu değil.
Böyle bir konu hakkında gerçek fikrini söylemekten ziyade fikir söylemek onun için önemli. Derin bi konuşması yok, sığ.
MMesela biri suyu düşürdü yere diyelim. Hemen mimik yapıyor. Aaaa bugün sakarlık üstümüzde galiba falan. Ama bunu herkese yapıyor.
Cevap
3Cevap
Nasıl olmalı mesela , yobaz gibi insandan uzak dursun hiçbir fikri olmasın sığır gibi yaşasın … bunu mu istiyorsunuz
Ne demişim yukarda.
Fikirleri yok zaten.
İlgi çekmeye çalışan içten pazarlıklı biridir muhtemelen
Hm
Bu sensin dimi... Bir de sınavla ortamcı olmanın, mimik oynatmanın nasıl bir bağı olabilir ki
Örnek verdim ornek
Anlatamadım ki
Gıcık olduğum bi profil. Ve bi insan bunu neden yapar. Aklıma geldi sorayım dedim.
Ya mesela sabahın sekizi tamam mi
Yüz ifadesi hiç bezgin gözükmüyor
Yok
Cahil rahatlığı olabilir kızda
Ay ama çok gıcık geliyor.
kötülük yapmadığı sürece görmezden gel bence
Tamam
Onun niyeti zaten ilgi çekmek, sen tepki verirsen bundan zevk alıp daha çok sataşabilir. Ama haddini aşarsa da susma tabi ki.
Bana bişey yapmadı da. Böyle avel avel
Küçüklere ablalık taslıyor. Kendi daha küçük
Her yerde on planda
Tam s*lakmış
Yolardım onu
Aoov kim kızdırdı seni. Söyle de hesabını keselim günaydınn
Bak böyle bi yorum hayal et
Günaydın (gerçek anlamda)
Ben bilerek öyle yazdım. İşte o yorumu. Bence sinir bozucu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! Sorduğun kişi muhtemelen enerjisini insanlarla etkileşimden alıyordur. Kimisi var ya, o tür iletişimler olmadan adeta "şarj olmamış" gibi hisseder kendini. Belki de "ortam" bu insanın konfor alanıdır. Sığ ya da derin bakmıyor; onun için etkileşim, bir bağ kurma yöntemi sadece. Sürekli bu tavırda olması yorucu görünebilir, ama belki de onun bir tür savunma mekanizmasıdır. Seni rahatsız ediyorsa sınırını nazikçe belirlemen en iyisi! 😊