Lütfen yardım eder misiniz buna çok ihtiyacım var sizce ne yapayım?

Merhaba arkadaşlar. Birini çok seviyorum ve size onun karakterinden bahsedeyim ki kafanızda bir şey otursun. içe kapanık fakat kimseyi kıramayan içine atan biri. Bu sevgiye tutulmadan önce dine inanmazdım aslında şöyle tanrı var çünkü bana göre sebeplerim vardı evren, galaksi, bir bebeğin spermden insan haline gelmesi solunum vb tanrı var ama benim hayatımda yok derdim çünkü iğrenç giden hayatımda dualarım hep yanıtsızdı bu aşka tutulunca gidecek kimsem yoktu ve ağlayarak nasibim olsun diye dua ettim ve o günün gecesi uyudum ve rüyamda duam kabul olup benim sevdiğim nasibim oluyordu. İki ay geçti 4 yıldır iğrenç bir hayatta dibin dibini yaşarken inanın dayanacak tek mecalim yok bu yüzden bu iki ay bekleyip hala sevdiğime kavuşamadığım için daha da kötü oluyorum sizce ne yapayım 4 yıldır sevgisiz psikolojik ve fiziksel en beterdeyim belki sevgi iyileştirir diye sevdiğime tutundum çünkü hiç yaşıtlarım gibi bir hayatım yok ben mutluluğun m si olsunda şükür namazları kılarım onlar ise çabasız mutluluğun arşındalar beni de anlayın bende bu dünyanin bir kuluyum ben niye 4 yıldır (neredeyse 5 olucak) dipteyim. Rabbime şu an düşkünğm inançsızlığımı yendim ama dediğim gibi kafam olmuş kazan sizin bana verebileceğiniz tavsiyeler var mı? Buna çok ihtiyacım var
Lütfen yardım eder misiniz buna çok ihtiyacım var sizce ne yapayım?