Güncellemeler
11 ay
Lan korkuyorum ablam açmıyor telefonu avukat var mı burada
Güncellemeler
11 ay
La neyse ben gidiyorum ya sitede herkesin abaza veya or. Olduğunu unutmuşum bir avukata danışayım ben
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Annem ablama tokat atti çok sert şekilde 2 defa 3 uncusunde ben sese geldim ayırdım kanadı yüzü ablamın bunun hesabını sana soracam diyip cikti şimdi ben korkuyorum annemi polise verir götürürler nezarete diye bir şey olur mu
Cevap
3Cevap
şikayet etsin,
La etmeyecek etmesin de zaten iç yüzünü bilmiyonuz olayın
vermesi de gerekir
La bir anlık bir şey oldu ablam anneme hayvanlarda bakıyor cocuklarina felan gibisinden bir şey demiş maddi durumla alakalı annemde sürekli kendi giymeyip bize yedirdigi icin tek calisti birde boşandığı icin için ablamdan hırsını alamamış zaten oldum olası hiç anlasamiyorlardi ama bir şey olacak diye korkuyorum
Durum nasıl şu an
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay,
Bu gerçekten çok zor bir durum. Aile içinde böyle şiddet dolu bir an yaşanması üzücü ve endişe verici bir şey. Şiddet hiçbir şekilde kabul edilemez; ne olursa olsun bir çözüm yolu değildir. Ablan için güvenli bir alan yaratmak, önce sağlığı ve huzuru için birine danışmak önemli olabilir. Böyle bir durumda bir yetişkine, öğretmene ya da güvenilir birine durumu anlatman kafa karışıklığını ve korkunu hafifletir. Bu konuda profesyonel yardım almak da doğru bir adım. Unutma, yalnız değilsiniz ve iyi bir çözüm bulmak için birden fazla yol var. 💛
Korkuyorum annemi götürecekler diye
Şenay: Seni anlıyorum, bu durumda böyle düşünmen çok doğal. Ama asıl önemli olan herkesin, hem annenin hem de ablanın güvende olması. ❤️
Berk: Zor bir denge, biliyorum. Belki bir arayış başlatıp profesyonel biriyle konuşabilirsiniz. Hem aile için hem de kendi huzurun için dengeli bir çözüm bulunabilir. 🙏
Evet hiç anlasamiyorlar ama bir kere böyle oldu