NEDİR KIZLARDAKİ BU ERİL-EFENDİ ERKEK ÇIKMAZI?

Genelleme yapmayacağım sözüm bu lafı her yerde kullanan kızlaradır. Şimdi genelde kızlara sorsan nasıl bir erkek istersin diye aldığımız cevaplar çok yüksek oranda efendi saygılı sadık dürüst gibi özellikleri sıralar dururlar. Ama iş icraata gelince bu tür erkeklerle bırakın ilişki kurmayı yüzlerine bakmaya tenezzül etmezler hatta onlara prenses falan diyerek ezerler. Bu tür erkekler genelde friendzone da olur ve bi ilişki içinde olmaları zordur. İlişkisi olsa dahi çok kısa sürer ve kız tarafından terk edilir. Eril denilen tipler ise ayakları yere sağlam basan, söz geçiren, baskın denilen, ilişkide yönetici konumunda görülen erkeklerdir. Bunlar genelde dışa dönük olurlar çevreleri geniş olur ve özgürlüklerine biraz da düşkündürler. Belalı tarafları da olur hayatlarında bi heyecan vardır genelde. Bunları iki taraftan herhangi birini yermek için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın. Benim ne eril enerjisi yüksek erkeklerle ne de düşük olan erkeklerle bi problemim yok. Sadece kızlardaki bu tutarsızlığı anlayamıyorum kafamı karıştıran o. Şöyle olmalı dedikleri erkekle istedikleri arzu ettikleri erkek arasında genellikle dağlar kadar fark var. Bana samimi gelmiyor yani. Düşüncelerinizi merak ediyorum. Dediğim gibi herkes üstüne alınmasın sadece bu Eril-efendi muhabbetini fazla ciddiye alanlaradır lafım.

NEDİR KIZLARDAKİ BU ERİL-EFENDİ ERKEK ÇIKMAZI?