Evleneli bir kaç hafta oldu ve ben iki kişi yatmaya alışamadım devamli rahat edemeyip salona gidiyorum biraz tv izliyorum sonra orada uyuyakaliyorum tabi eşimde görünce trip atıyor hemen hiç anlamıyor garipsiyorum sonucta siz nasıl karsilardiniz?
Cevabın nedir?
Aşkla evlendiysen ne olursa olsun ona sarılıp uyumanın zevki hiç bir yerde yok. Ama bazen yeni evli çiftleri yataktan uzaklaştıran görücü/tanıştırma usulu evlendikleri için flört zamanı bir yakınlaşma yaşamadan evlenen çiftlerde ten uyumu sorunu yaşanır. bu cınsellık olarak algılamanın yanı sıra mesela ten kokusu bile insana itici gelir buda piskolojik olarak yataktan uzaklaştırır.. En kötü durumdur bir insan için. Eğer bu şekilde devam edersen yakın zamanda eşinin senden şüphelenmesine neden olabilirsin. Örnek bir gün kaza bela salonda yatarken elinde telefon ya da bilgisayar tablet bırsey yakalarsa artık tüm şüphe üzerinde olacak. Bu boşyere güven sarsacaktır.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYatak ayırmak arada bir sorun OLDUĞUNU belirtir ya da o öyle anlar.
Senin artık alışman Lazım. Yoksa araya soğukluk girecektir E soğukluk girince kavgalar başlayacaktır. Sende bu durumda üzülen taraf olucaksın keşke yapmasaydım yatsaydım yatakta diyeceksin. Velhasıl kelam git kocanın yanında yat valla boşar dımdızlak kalırsın.34 Yorumla
Soran+1 yılO kadar kötü düşünülecek bir durum var mi yeniyiz daha ondan alisamadim sariliyoruz ediyoruz ama yanımda biri varken uyuyamiyorim salona gidiyorum tv başında uyuyakaliyorum alisirim elbet zamanla ama ne gerek var bu kadar sorun etmeye ki sen takar miydin çok
- +1 yıl
Anlayışla karşılarım. Lakin her erkek Karşılar mı ya da kocan orası Meçhul. Anlayışla karşılarsa zamanla çözersiniz.
Soran+1 yılAslında hiç kötü birsey demedi ama alınıyor galiba
- +1 yıl
Yanında istiyor sonuçta artık bir Çatı altındasınız. En doğal Hakkı yanında uyumak.
Bence biraz katlan belki uyuyabilirsin dene sürekli.
Şükür böyle bir problemim yok bu yüzden sizi anlayamıyorum ama bence sevdiğinle evlenmek çok güzel bişey ve bunun keyfini sür derim zaman geçtikçe erkekler romantik yanlarını kaybediyor bu durumda eşin için zaman daha hızlı geçebilir soğuyabilir aman dikkat derim.. Ben mesela sevdiğimin kokusuna bayılıyorum ayrıyken kokusunu özlüyorum sende yok mu böyle bişey? En azından bunun hatırına alışmaya çalışır insan :) Gerçekten merak ediyorum eğer alışırsan yazar mısın tekrar senin adına mutlu olurum :)
Sevgiler..02 Yorumla
Soran+1 yılOzlemez miyim çok özlüyorum nobette filan oluyor o zaman hele bende uyumuyorum evde onu bekliyorum ama yanımda biri varken uykuya dalamiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirlikte uyumanız bu fikre alışmanızı daha da hızlandırır hanımefendi. Her yataktan çıkıp salona gittiğiniz gün yarın da bunu yapacaksınız demek oluyor. Bir sure birbirinize dokunmadan uyumayı yani yatağın ayrı Uçlarında yatmayı deneyim umarım zamanla alışırsınız
24 Yorumla
Soran+1 yılDursa belki yaticam ama durmuyor sinir ediyor beni gidincede trip atıyor
Cevap sahibi+1 yılUslu dur yoksa giderim de :) tehdit et azıcık uzak dursun yahu
Cevap sahibi+1 yılAklın yolu bir @bilimsel :)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
109Cevap
Severek evlendin demi? Garip geldi bana bu düşüncen tabiki saygı duyuyorum ama bende tek yatamam bak şu an uyuyamiyorm mesela yorgunum uykum var uyuyamiyorm ama sevgilimle çok güzel bir şekilde uyuyorum ve hemen göğsünde siziyorum bizde biran önce evlenmek istiyoruz sırf birlikte uyuyabilmek için Bence çok güzel bir duygu sevdiginin sicakliginda uyumak
33 Yorumla
Soran+1 yılevet tabiki seviyorum sariliyoruz filan hersey çok güzel ama ben uyku evresine gecemiyoruz yanimda biri varken sabaha kadar dikiyorum gözümü sonra salona gidiyorum tb açıyorum oradada uyuya kaliyorum
Soran+1 yılO öyle işte sende benimle yat uyuyamiyorum filan dedi bugün kesinlikle kalkmicam yanindan bu aksam
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. alışman için yanında yatman lazım. zamana gerek var alışırım diyorsun ama ayrı gayrı olarak hiçbir şekilde alısamazsın. bir ilişkiye baslarken bile birlikte zaman gecirerek alışıyorsun birbirine mesela. sen orada o orada olarak birbirine alışamıyorsun mesela. o senin ömrünü gecireceğin erkek artık. bir şekilde yanında olman lazım. erkekler tabikide gücenir alınır yani. ben olsam bende alınırım.
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız ama uf
+1 yılYalnız yatmanın avantajları var tabide. Eşinle yatıyor olman daha bir avantajlı bence insan kendini güvende hisseder. Benim şahsi düşüncem sen eşini sevmiyorsun bu yüzden de onunla yatagını yastıgını paylaşmak tan rahatsızlık duyuyorsun. Önce sevmeye çalış duyguların var senin evlendiniz artık ya se se ya da si si alışcaksın bu işe :)
04 Yorumla
Soran+1 yılEşimi cook seviyorum onunla alakali değil bu ben sadece yanimda biri varken uyuyamiyorum küçükken kardeslerimle bile yatamazdim yattığım odada kimse olsun istemezdim onunla yatmak çok güzel ama uyku yok yanu
- +1 yıl
ilginç bir kişiliğin var bende yalnız yatmaktan hoşlanıyorum ama alışcaksın mecbur :)
Soran+1 yılAlisicam tabi tek sorun onun cok alıngan olması
- +1 yıl
Alınganlık hanımlara yakışır :)
Empati kurarsan alınması çok normal=) aynı şeyi sana yaşatsa eminim bir kadın olarak daha fazla tepki gösterirdin=) evlilikte en önemli şeylerden biri de aynı yatakta uyumaktır. Hani eskiler der ya küs olsan bile aynı yatakta uyumalısınız diye. Bir psikolog ya da aile danışmanı tarzı bir şeylere danışmalısın, çünkü acilen çözüm şart. Mutluluklar;)
01 Yorumla
Soran+1 yılYa ben anlamaya calisirdim herhalde yani sonuçta arada bir soğukluk yok seviyoruz birbirimizi birazcik zaman sadece
Ben ve esimde ayni senin gibiydik. Esim yatakda döner durur sonra gider TV izlerdi. Bende yatagimda yanliz olduğum için uyuyabilirdim. Sonra saat 1-2 gibi uykusuzlukdan dayanamayıp o da gelirdi yatağa. Yani aslinda normal bisey. Bende bir hafta esimdede iki ay gibi sürdü. Ama alisman için de kendi yataginda yat. Yoksa hic alisamazsin :-)
02 Yorumla
Soran+1 yılDimi herkes çok yadirgadi , yanimda biri varken uyku evresine gecemiyorum sonra uykum kaçıyor hop salona
salonda uyumaya devam edersen nasıl alışacaksın? yanında uyumaya çalış bir iki gün rahatsız olursun, belki üç gün ama eninde sonunda alışırsın. kaçarsan alışamazsın. kocanın alınması da normal bence. o aynısını sana yapsa sen nie benden kaçıyor diye düşünmez misin?
01 Yorumla
Soran+1 yılO kadar kötü düşünülecek bir durum var mi yeniyiz daha ondan alisamadim sariliyoruz ediyoruz ama yanımda biri varken uyuyamiyorim salona gidiyorum tv başında uyuyakaliyorum alisirim elbet zamanla ama ne gerek var bu kadar sorun etmeye ki
+1 yılbuna hiç alışmadıysanız yadırgarsınız mesela teyzemlere veya babaanneme gittiğimiz zaman çok kalabalık oluyoruz mecburen bazıları iki kişi yatmak zorunda kalıyor bende zaman zaman kuzenlerimle aynı yatakta yattım ondan alışkınım. Not: bizim ailede akraba evliliği veya ensest ilişki yok ve yasak.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ben küçükken kuzenlerimlede uyuyamazdim sabaha kadar dikerdim gözlerimi
- +1 yıl
valla biz alıştık yani köyde zaten bir döşek açılırdı küçüktük 3-4 kişi yatardık. teyzemlerde mesela eski çift kişilik karyola var çocuklardan birinin odasında onun üstünde de iki kişi yattık ikimizde deli yattığımız halde sıkıntı olmadı :)
Trip atması normal karşıla bence bunu sakin bir ruh haliyle ona konusup durumu hiza etmelisin aranızdaki atmosfer duru deniz gibi olmali yoksa boyle giderse kavga cikar esin sevilmedigini hisseder bu zamana kadar bekledigi hayalini kurduguna kavusamaz arada pas at esinin senin hosuna gide bilecek iyi geceler seneryosu yaratin kendinize burada esine rol buyuk dusmesi gerek sana iyi geceler jestleri yapmali birlikte uyumanin zevki ayri olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiiii hic isim yoktu gitcem salonda yatcam. Birbirimiz icin gozumuz dusuyo zatemn. Hic garipsemezdim valla kivrilir uyurdum koynunda 2 sene beklemisim. Soruna gelince esim bana yapsa tabi ki garipserdim. Ne demek benim yanimda yatmicak salonda uyuyakalcak. Yeni evlisin bide. benden tiksiniyo mu, bisey mi var diye dusunurum. Ne kadar garipsiyorum derse desin. Alisamadiysan yatakta rahat etmenin yollarini ara bence. Yataktan cikip baska yerde yatmak biraz tuhaf gorunuyor cidden.
12 Yorumla
Soran+1 yılYataktan başka yerde uyuma amacıyla çıkmıyorum ki uyku tutmuyor beni sabaha kadar dikiyorum gözleri sonra uykum kaçıyor salona tv izlemeye gidiyorum oradada uyuya kalıyorum genelde
+1 yılalisamamak normal ama kendini zorlamaz ve salonda tv izlemeye gittigin surece alisamayacaksin, alisman gerekiyorsa uyuyamasanda yataktan cikmaki alis bence... ben olsam bende kizardim sanirim, esin hakli yani
112 Yorumla
Soran+1 yılYa uykumda kaçıyor sonra gidiyorum salona tv açıyorum oradada uyuyakaliyorum elimde değil :(
- +1 yıl
Haklisin anliyorum zor bir durum ama 3 gece salona gitmeden bir dene bence, cunku bende tasindigimizda yeni yatagima felan alisamamistim, kanepede uyuya kaliyordum baktim olmadi 3. gun yataktan cikmadim gece uyuya kalarak alistim... bir dene bence
Soran+1 yılSabaha kadar dikiyorum gözlerimi ya bende anlamadim ki sonra diger gün olü gibi dolaniyorim sen yatağına alisamadim bende yanındaki sevimli canliya :)
- +1 yıl
Insallah cozulur sorun :) ama erkekler bunu onemsiyor, yengem dayim horluyor diye bir kac gun salonda yatti, dayim cok alinip kiziyorsu :D
Soran+1 yılAynen oda çok alınıyor bide yeniyiz ya farkindayim ama elimde olmadan yapıyorum
- +1 yıl
Kendini zorla bence :) Ben sarilip uyumayada bayilirim zaten :) once kendine sarilmanin cok guzel olduguna inandir :)
Soran+1 yılÇok sıkıyor yaa romantizimde iyide uyuma evresinde yayilmak istiyor insan :D
- +1 yıl
Esine soyluyormusun :) alisana kadar yatagin en uc kosesinde uyu, sen uyuduktan sonra sarilabilir :)
Soran+1 yılonun orada olduğunu bilince uyuyamam ki ben hem sarılmak içim uyumamida beklemiyor :) küçükken filan kuzenlerimlede yatamazdim ben sabaha kadar dikerdim gözlerimi
- +1 yıl
Eger kendini zorlalamyi deneyip yinede alisamazsin belli bir sure sonra bence bir psikologa gitmelisin, fobin olabilir, kucuklukten beri diyorsun cunku... ama once alisabilirime inandir kendini cok karamsarsin sanirim
Soran+1 yılBak şimdi uyuyor icerde mesela ben burada napiyorum ya :)) Psikologluk bir durum değildir benve ya sadece zaman:(
- +1 yıl
bencede degildir, sadece ihtimal :) ve hadi git yanina :) alistir kendini ve mutlu sona ulas :) bir kere kadin ve erkegin birlikte uyumasi ne kadar dogal ve tamamlayici... bunu dusun ve yapabilecegini kavra :) hem zikir cek hemen uykun gelir :)
Bunu ona anlat anlayışla karşılar mutlaka hiç birşey söylemeden kalkıp tv başına geçiyorsan alınması normal üstelik bunu her akşam yapıyorsan onu itici bulduğunu düşünebilir açıkça söylemelisin.
Şöyle bir durumda var onun yanında yatmadan alışamazsın yanında uyumaya çalış. Hatta sarılıp uyuyun daha kolay alışırsın00 Yorumlaevlilik tabi ki yeni bir yaşam uyum süreci olacaktır fakat duygusal birlikteliği oluşturmak adına birlikte uyumak birlikte yatağa gitmek önemlidir aksi takdirde karşı tarafta beğenilmediği istenilmediği hissi oluşabilir
benden uyarması20 Yorumla
+1 yılAynı durumdayiz hiçbir şekilde iki kişi yatamam daralıyorum boğulcak gibi oluyorum alışmak zor olcak evlilikte. anlayiş göstermeli eşiniz fakat uzun sürede farklı düşüne bilir alıştırın kendinizi yavaş yavaş..
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende öyle işte bir kaç hafta oldu evleneli hemen hemen her gece kalktim rahatsiz olup
- +1 yıl
Alışırsınız inş sonucta eşinizde sevdigi kadına bir nefes kadar yakın olmak istiyor tripler normal üstüne gitmeyin :))
Soran+1 yılYok alttan alıyorum zaten hatami biliyorum ben :)
+1 yılBen normal karşılardım. Ha karşımdaki kişiyi iyi biliyorsam, hiçbir sorun göremiyorsam, emin isem, çünkü istemsizce paranoyalara sokabilir, itici miyim filan gibisinden...
cut.31 Yorumla- +1 yıl
sen harbi raatsızsın bilader :)
+1 yılBen de uyuyamiyodum. Ama mecburen tek kisilik yatakta yatmak zorunda kalinca yavas yavas alisiyosun. Iki kisilikte daha da rahat uyurum artik sanirim. Sana onerim her ne kadar uyuyamasan da yataktan cikma. O sekilde alisamazsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılDün sabaha kadar uyaniktim bugün ölü gibiyin düşün
Bnce oyle yapma sen oyle dvm edersen esin seni aldatir sonra cvbda bu olur sen ne zmaan yanimda yatin falan filan bnce alis sarilarak uyu ayri olursaniz esin alisir artik istedigin zamanda onu bulamazsin
12 Yorumla
Soran+1 yılYa niye aldatiyor olmaz öyle şey :(
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. ay evlenince ben de öyle olucam galiba yaa :D
4 kişilikmiş gibi özel yatak yaptırın bence, onu uyuttuktan sonra sen uzaklaş ondan sabah uayndıgında yatakta seni görüyo mu görüyo önemli olan bu :D şahsen benim düşüncem bu yönde :D113 Yorumla
Soran+1 yılUzaklaşsa belki yatardim ama dibimden ayrilmiyor :)
Soran+1 yılcüssesini görsen bunu demezdin :)
Soran+1 yılSizi gorucez evleninde bir :D
Soran+1 yılDüşün birde arkamda bir adam yatıyor yeni evliyim garipsiyorum işte :) O yurt olayi bendede :D :D
Soran+1 yılO kulak tikaciyla uyku bandini bekle bırakır gözünde tövbe :D :D
Soran+1 yılDaha birsey soylemicemm :))
- +1 yıl
Ben sana ozel yatak odasi yaptiricam. Sarivari 😀
+1 yılbir erkeğe edilebilcek ağır bir ifade...
kadına yapınca götünü döndü odun kaka erkek... erkeğe yapınca ne war bunda...25 Yorumla
Soran+1 yılAma gerçekten yanlış anladınız ben malum organi dönüp yatmiyorum aksine yatakta sariliyorum ediyorum ama uyku evresine gecemiyorum sabaha kadar gözümü dikiyorum sonra salonda biraz tv izliyim derken orada uyuyorum
- +1 yıl
ben bu durumda olsam tutar belinde kucaklarım gel der salonda üstümüze battaniyeleri çeker yine kollarımın arasından ayırmam... sende kaldıramzsın belki ama çağır yanına yine sarıl ama yannında uyu...
peyder peyi ona sonra kollarına sonrada yatağına alışmak için yardım iste... o anlayışı kafi derecede bir karşılama ile pekala desin gönüller şen :)
Soran+1 yılO kadar tepki ve nasihat aldım ki bugün kendimi yataga baglicam kesinlikle :)
- +1 yıl
yihhuuuuu :) sev ya sev... gerisi hikaye tebessüm edip sarılın işte huzurun uykusu bu...
Soran+1 yılSeviyorum ama işte yıllarca tek yaşamaya alışmış biriyim yurtdışında yaşadım uzun zaman tek başıma bazı aliskanliklarim var beni zorluyor asicam inşallah :)
Bu çok büyük sorun. Evlilik birlikte yaşamaya her turlu çalışmaktır. Sen simdi yeni birşey farklı alistircaksin kendini, oda AYRİ UYUMAK.
BUNA SON VERMELİSİN. Yoksa yuvanin huzuru ciddi olarak bozulacak22 Yorumla
Soran+1 yılAllahim korkutmayin beni ya :(
+1 yılbırak yanımı oda da biri varken uyuyamayan biriyim, seni gayet iyi anlıyorum ama aşmaya çalış yanından kalkıp salona giderek olmaz. kal yanında uzaklaşacağına daha da sokul. etkili olabilir.
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende oyleydim işte sariliyoruz ediyoruz ama ben o halde uyuyamiyorum bir türlü uyku evresine geçemiyorum
- +1 yıl
inşallah kısa zamanda alışırsın sıkıntılı bir durum :S
Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Alışamaman normal olabilir de gidip salonda uyuman anormal bence, biraz uyum göstermeye çalışarak alışacaksın zamanla. Eşin sana böyle birşey yapsa bence sen daha büyük tripler atardın.
01 Yorumla
Soran+1 yılYataktan başka yerde uyuma amacıyla çıkmıyorum ki uyku tutmuyor beni sabaha kadar dikiyorum gözleri sonra uykum kaçıyor salona tv izlemeye gidiyorum oradada uyuya kalıyorum genelde
+1 yılSoru gerçeği yansıtmıyor. Eğer yazdıkların doğru ise; evlendiğin kişiyi sevmiyorsun ya da parası için evlendin. Bunun başka açıklaması olamaz.
14 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle birşey gercekten aşığım ben ona sariliyoruz filan çok güzel ama uyuma evresine gecemiyorum yanımda biri varken
- +1 yıl
Alışman lazım. Alışmazsan gözü dışarıda olur.
Soran+1 yılÖyle değil ya sadece uyumak istedigimde yokum
- +1 yıl
Kitap oku. İlla oradan ayrılmana gerek yok. Uykun gelince istemesen de uyuyacaksın.
+1 yılBugune kadar hic kimseyle ayni yatakta yatmamis kiz kaldimi ya. Erkek arkadadinla yatmadiysan kiz arkadasinla yatmissindir ayni yatakta bence sende bir tuhaflik var.
14 Yorumla
Soran+1 yılYattim ama biri varken yanimda uykuya dalamiyorum sabaha kadar dikiyorum gözleri
- +1 yıl
eşini sevmiyomusun peki kollarında uykuya dalmak istemiyomusun?
Soran+1 yılEşimi cook seviyorum onunla alakali değil bu ben sadece yanimda biri varken uyuyamiyorum küçükken kardeslerimle bile yatamazdim yattığım odada kimse olsun istemezdim onunla yatmak çok güzel ama uyku yok yanui
- +1 yıl
ozaman buyuk bır yatak alcan en buyugunden bı ucunda bırınız bı ucunda bırınız temas etmeden uyuycankı oyle oyle alışasın denedınmı bunu
Hmm sıkıntılı durum. Bence kendini buna alıştır yöntem olarakta evi soğuk tut, kıçınız donunca mecbur götgöte yatacaksın ısınmak için :D Böyle böyle alışırsın :)
03 Yorumla
Soran+1 yılEşimde bunu dedi evde kaloriferi acmicam diyor :)
+1 yılBunu esine belirt bence aklina kötü şeyler gelebilir yani ondan uzaklaşmak istedigin gibi dusuncelere kapilabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa söyledim ama yinede aliniyor trip falan atıyor
- +1 yıl
Zamana birakalim falan de ya da uyumadan once uykunu getiricek şeyler ic belki yarari olur. ya da once sen yat uyu sonra o gelsin yatsın yanina
Karıyı alıcam evlenicem birde benimle yatmayacak vah haline :D
42 Yorumla
Soran+1 yılYatıyorum sadece uyuyamiyorum , hem naparsin ki
Zamanla alisrsin ama sürekli gider tv başında uyuya kalırsan nasıl aliscaksn ki ben onu anlamadm az zorla kendini
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. tmmda bnu esıne soledınmı böle böle hıssedıorum dıye? bıde merak ettm esın burdakı uyelıgını blıomu
13 Yorumla
Soran+1 yılHesap benim değil ki
Soran+1 yılNöbetten geldi uyuyor doktor :)
Eşin üzülür, istenmediğini düşünür ve senin ona davrandığın uzaklıkta sana davranabilir
13 Yorumla
Soran+1 yılKötü birsey söylemiyor ama alınıyor sanırım birde o doktor çok çalışıyor hep nöbetler filan bir gece görüşüyoruz ondada ayriyiz filan diyor
Soran+1 yılYa gerçekten bir sorun yok aslinda yeterincede yakiniz lakin söz konusu uyuma olunca yanimda biri varken uykuya dalamiyorum
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. 23 yıldır babam annemin baska yerde yatmasına izin vermiyormus annem hep soyler. ki ne kadar kırıcı bir davranıs yaptıgın kocan haklı
01 Yorumla
Soran+1 yılYa alisamadim ondan alistim tek kişilik yatağa ama şimdi arkamda bir adam var sarilmak filan çok güzel ama uyuma evresine gecemiyorum bir türlu
+1 yılsen varya bendensin evli deilim ama arada aklıma gelir evlenirsem 2 kısı aynı yatakta yatmam diee. büyük konusmım ama hiçte alısıcagımı filan zannetmıyorum. hayırlısı bakalım
02 Yorumla
Soran+1 yılBüyük pelüş bir ayiyla yatmaya başla şimdiden :)
- +1 yıl
eksi verenlerle yatmak istiyorum.)
- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılNu durumu eşine açıklasan anlayışlı hır adamsa hoş karşılar ama biraz çaba sarfetmen gerekiyor bende rahatsız olurdum galiba
00 Yorumla ablam evlendıgınde ılk sabahlarında bırbırlerını gorup ıkısıde sıcramıs bu yazıyı okuyunca aklıma o geldı nedense :D
01 Yorumla
Soran+1 yılIlk sabah benzer olay banada olmuştu eşim beni kaldırmaya çalışıyordu bende annem sanıp bir dakika daha uyuyim anne dedim sonra bu gülünce gözümü açtım noluyoruz ya diyip yataktan sicramistim :D
Adam hakli niye evlendin o zaman peki iliskiye girdiniz mi?
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet tabiki
Soran+1 yılUzak durma değil olay yakiniz yatakta ama konu uyuma olunva yanımda biri varken uykuya dalamiyorum uykum kaçıyor salonda tv izliyorum oradada uyuya kalıyorum
- +1 yıl
O zaman sen salonda uyuyacaksin sonra seni kucaklayip yataga goturecek baska yapacak bir sey var mi yoksa bunu deneyin senin dedigini anladim simdi tamam bu psikolojik sorun ya da baska bir sey doktora gitmeyi deniyebilirsin bir de sanirim kucuklukten gelmede olabilir ya da sonradan baslayan bir seyde olabilir tabi sence hangisi
Soran+1 yılO dediğini çok yaptı kaldırdı yatağa götürdü beni filan , ya ben uzun yıllar tek başıma yurtdışında yaşadım ondan bazı aliskanliklarim var rahata filan düşkünüm evlilikte sorumluluk işi eşine ilgi göstermen lazım ben tam alisamadim zamanla inşallah :)
+1 yılyok artık!
bu cok yanlış bır harket ama...
bırlıkte yatmaya alışmalısınız.
bırlıkte sarılıp uyumadıktan sonra ne anlamı kalır işin.06 Yorumla
Soran+1 yılYa off işte öyle değil ya yatiyoruzda ben uyuyamiyorum yanımda biri varken sabaha kadar dikiyorum gözleri sonra salona gidip tv açıyorum oradada uyuyakaliyorum
- +1 yıl
tamam bende oyleyım zaten aynı dert bende de var ne kardesımle yatarım ne başka bıryle.
ama alışmaya çalıştırmalısın bugun uyumazsın yarın uyumazsın dıger gn yorgun olur dalarsın ya da bır sekılde yolunu bul uyku problemının.
araştır falan netten
ne bileyim yoğurt ye süt falan iç
Soran+1 yılValla bak neler yapıyorum bir bilsen sanırım psikolojikmen uyuyamiyorum hatta o doktor bana dedi ki sana uyku hapi filan getiriyi mi sabaha kadat dilkyorum gözleri bekarkende boyleydi yattigim odada kimse olsun istemezdim
- +1 yıl
aynı ben :)
senı cok ıyı anlıyorum ama esının yerıne de koyuyorum kendımı evet dedıgın gıbı psıkolojk senınkı ama bu durumu hemen düzelt bence canım yoka eşinle ister istemez sorn olur :/
Soran+1 yılHaklısın canım işte ama elimde değil napıyım ki çok yeniyiz ve alışamadım :(
- +1 yıl
doğrudur zor senın içinde ama elinden gelen tedavıyı başlat sen hem hergun uyku hapıda alamazsın bu da bır gerçek beynınde bıtırmen lazım işi
+1 yılsevmeyerek mi evlendin bence sende bir gariplik var :/
01 Yorumla
Soran+1 yılYoo çok seviyorum ama yanımda biri varken uyuyamiyorum opusuyoruz koklasiyoruz ama uyku evresine gecemiyorum
- Aile & Toplum konusunda 651 cevap paylaştı.
+1 yılBende aynı yanımda birisi olunca uyuyamıyorum her hareket edişinde ben uyanıyorum.. Evlenince yatagımı 4 kişilik olandan alıcam belki alan cok olunca hissetmem uyuyunca
14 Yorumla
Soran+1 yılBizim yatakta büyükte pek farkketmiyor
- +1 yıl
Obaaaa öyle demeseydin iyidi en Azından bir kurtuluş gibi düşünmüştüm neyse artık alışıcaz 2 3 haftaya kadar
Soran+1 yıl5 hafta oldu :D Nasıl demiyim gerçekler :)
- +1 yıl
O kadarda değildir ya 5 hafta cok.. Bir iki gün uykusuz kalınca diğer gün illaki uyurum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen normal karsilamam. Evliligin belli kurallari vardir. Eger karima sarilip uyuyamayacaksam sabah kalktigimda baska yerde yatiyorsa herseyi 4 4luk olsa dahi neden evlendim diye sorgulardim.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma çok tera düşünüyorsunuz ben sevmedigimden kalkmadim ki o yataktan zaten her gece birlikte yatıyoruz ama ben yanımda biri varken uyku evresine gecemiyorum yatakta dört dönüyorum sonra uykum kaçıyor salona gidiyorum biraz tv izliyim derken uyuyakaliyorum
Cevap sahibi+1 yıl3 gun uykusuz kalirsan 4. Gun nasil yattigini sezmezsin ve alisirsin. Boyle kolay bir cozum yolu var.
+1 yılyani benim başıma gelse çok üzülürüm kocan haklı bu konuda.
04 Yorumla
Soran+1 yılAmacim kırmak değil ama
- +1 yıl
ya tabi orası öylede böyle bir durumda kim olsa üzülür. yani ben mesela eğer evleneceğim kadının eline erkek eli değmemişse eğer istemezse ilk gerdekte çatara patara pompa yapmam ilk benimle uyumasına bana dokunmaya öpüşmeye felan alışması lazım yani ben bu kadar esneyebilirim. ilk başta seksten feragat edebilirim ama beraber yatmaktan etmem yani
Soran+1 yılO kadar kötü düşünülecek bir durum var mi yeniyiz daha ondan alisamadim sariliyoruz ediyoruz ama yanımda biri varken uyuyamiyorim salona gidiyorum tv başında uyuyakaliyorum alisirim elbet zamanla ama ne gerek var bu kadar sorun etmeye ki sen takar miydin çok
- +1 yıl
ya dediğim gibi üzülürdüm yani ha tutupta yatağa hapsetcek halim yok ama üzülürdüm. olmadı televizyonu yatak odasına alın orta yol bulmuş olursunuz ;)
- Aile & Toplum konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılkaç yaşındasın baya erken evlenmişsin sanki. alışırsınız çaba göstermen lazım
06 Yorumla
Soran+1 yıl25 yaşındayım erken mi bilemedim :)
- +1 yıl
Gencliginizin zirvesinde evleniyorsunuz amaciniz ne anlamadimki
Soran+1 yıl3 yıllık ilişkim sonucu evlendim mutluyumda amacimda mutlu olmakti zaten
- +1 yıl
Bence cok erken kariyerinde ilerlemeni isterdim..
Soran+1 yılYüksek lisans yaptım ben amerikada yeterince okudum zaten beni deli gibi seven biri vardı daha fazla bekletmek istemedim insan zor buluyor gerçekten seveni
- +1 yıl
23yasinda mezun oldun 2 yilda lisansi bitirip aininda evlendin ki amerikada lisansini yaptigina gore hazirliginla gitmek zorundasin
Hayaller hayaller hayaller.. :) sallamadan once 1 kez dusunerek yaz
Aile & Toplum konusunda 460 cevap paylaştı. Sen galiba onun yanında kendini rahat hissetmiyorsun. Bu sorunu aşman lazım.
08 Yorumla
Soran+1 yılonunla alakasi yok ya ben küçükkende kuzenlerimle filan hiç yatamazdim sabaha kadar dikerdim gözleri bekarkende yaptığım odada kimse dahi olsun istemezdim
Soran+1 yılÇok seviyorum çok
Soran+1 yılYok ya neden korkucam oldu o iş çoktan :D
Soran+1 yılAynen işte alismisim tek yatmaya yillardir uyku tutmuyor şimdi
+1 yılAlışırsınız sorun etme akışına bırak trip atmaya devam etsin..
08 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ben sorun etmiyorum ama o alınıyor sanırım onu kafama taktım
- +1 yıl
Herkeste olur bu daha önce yalnız yatan kişilerde daha çok olur..
Soran+1 yılAynen ben işte bekarken yaptığım odada baskasi bile olsun istemezdim
- +1 yıl
Allah mutluluğunuzu daim etsin kardeşim.. Bir yastıkta kocayın. Hayırlı evlatlar nasip etsin Mevlam..
Soran+1 yılSağolasın kardes :)
- +1 yıl
Dua et bizde bulalım hayırlı kısmet :)
Soran+1 yılBulursunuz inşallah sizin için hayırlı olanı :)
- +1 yıl
İnşallah :)
Gerçek nedeni bu mu peki?
Adam haklı kusura bakma :D04 Yorumla
Soran+1 yılEvet baska neden yok yani garipsiyorum yanimda biri varken uyuyamiyorum yoksa kendisini cok seviyorum
Soran+1 yılYa annenle esin farkli oluyor şimdi :))
bundan 10 yil onceye kadar 13 14 yasina kadar annemle yatardim babam hep tek yatardi ah o eski gunler aklima geldi yine :D var mı benimle ayni kaderi paylasan
00 Yorumla30 yıl hasretini çekeceğim
Evlenince de kadınım kalkıp gidecek yataktan. Yok yeaeae
Urganla bağlarım o garıyı yatağa alimallah:)))25 Yorumla
Soran+1 yılValla uykum gelmiyor ya yoksa niye kalkiyim
Soran+1 yılYanımda biri varken uykuya tam dalamaiyorum ama oda hiç durmuyor aman neyse kardes
Herifi at yataktan yerde yatsın yatak benim de keyfini sür işine gelmiyorsa boşasın dert ettiğin şeye bak :D
02 Yorumla
Soran+1 yılBen zamanla alisacagimi biliyorum zaten ama yorumlara bakamisin bir :( Bu durumu sorun etmiyorum zaten ama eşim cok alingan
+1 yılZor olur biraz ama zaman geçtikçe alışırsın ama şöyle bir önerim var ilk önce sen yat uyuduğunda kocan Senin ardından yatsın alışırsın zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılya beklemiyor işte diyorum ama diyincede alınıyor sonra haydaaa yine başa
Gizli Üye(30-35)+1 yılOldu gülüm git annene hatta orda kal. alışamamış niye evlendin o zaman?
21 Yorumla
Soran+1 yılO kadar kötü düşünülecek bir durum var mi yeniyiz daha ondan alisamadim sariliyoruz ediyoruz ama yanımda biri varken uyuyamiyorim salona gidiyorum tv başında uyuyakaliyorum alisirim elbet zamanla ama ne gerek var bu kadar sorun etmeye ki
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok büyük bir yanlış yapıyorsun, eşinin yanında yatmalısın , hatta tartışıp küsmüş olsanız bile. Başta zorlansanda zamanla alışırsın...
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEşinin yerinde olsaydım diye bir empati kurdum, vallahi adama acıdım... Bu nasıl bir bencillitir yahu, sana eşin aynı şeyi yapsaydı ne düşünürdün acaba?
Şahsen ben çok alınırdım ve öyle birinden çok soğurdum ve hiç kimse toplayamazdı o evliliği artık..
Ben gururuma yediremezdim ve bir daha o adam yanıma hiç gelemezdi...
Soran+1 yılSiz böyle diyince gerçekten çok üzüldüm şimdi aslında durum öyle değil yatakta sariliyoruz koklasiyoruz ama ben yanimda biri varken uyuyamiyorum ki sabaha kadar dört dönüyorum yatakta sonra sabaha karşı uykuda kaçıyor salona gidiyorum tv izlerken uyuyakaliyorum oda öyle görünce alınıyor
Cevap sahibi+1 yılCanım kusura bakma ama adam haklı...
Lütfen kendini onun yerine koy, sen beraber sarılarak uyumak istiyorsun ama adam başka bir oda da uyuyor, ne hissederdin? Ayrıca çiftler arası açılınca, 3'üncü şahıs daima araya girer, Şeytan...
Soran+1 yılHaklısınız ya bugüne kadar elimde olmadan yaptım ve kendisi bana çokta düşkündur kizmasi normal
Cevap sahibi+1 yılAynen, sana nacizane tavsiyem, hep yanında yat, mutlaka alışırsın ama ayrı yatarak alışman neredeyse imkansız... :((
+1 yılAyrı yatılmaz evlilikte büyük bir yatak al daha rahat alışırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılYatak büyükkte birsey farketmiyor
Sanırım aranızda fazla bir ten uyumu olmamış. Evde çıplak dolaşıp birbirinize hep yakın olun yardımcı olucaktır.
00 Yorumla
+1 yılhaklısın ben kedime sarılıp uyuyamamıştım =(( buda sanırsam aynı şey (çok yalnızım =( =( )
00 Yorumla
+1 yılAma bu durumla alakalı konuşun eşinizle. Yoksa kafasında kurup kurup duracak, ona da yazık.
12 Yorumla
Soran+1 yılDedim ama anlamıyor biraz alingam biri
- +1 yıl
Kesin balıktır benim gibi :))
- Aile & Toplum konusunda 580 cevap paylaştı.
+1 yılbazı insanlar uyurken istemsizce osuruyor bu ilişkiyi maalesef basitleştiriyor
32 Yorumla
Soran+1 yılNe diyorsun sen yaa :D:D
- +1 yıl
:))
+1 yılbiz birbirinizi evndikten sonramı gördünüz :) o evlilik cok sürmez, yakında biter, ucarı kaçarı yok, net
12 Yorumla
Soran+1 yıleee yok artık 3 yıllık iliskinim ardindam evlendik daha yeni evliyiz 2 ay bile olmadi alisamadim ne var bunda
- +1 yıl
bişey yok, alışmak zorundada değilsin, ben olucakları söyledim sadece
+1 yılBen de kız arkadaşım bende kalıyodu bir süre geçen sene bir türlü yanımda uyumasına alışamadım en ufak çıtırtıya uyanıyodum ve zor uyuyodum
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen bende oyle
+1 yılcok zorlanacagımı sanmıyorm çünkü zaten kocaman bir ayıyla yatıyorum :)
10 Yorumla
+1 yılEvlendiğimde alışana kadar bende aynı şeyi yapmayı planlıyorum umarım sorun çıkarmaz
00 Yorumlayatağa laptop götür, orda izleyerek uyu derim.. ben öyle yapıyorum..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de rahatsız oluyorum 2 kişi yatınca. Uykum gelene kadar herşey güzel sarılmayı zaten çok seviyorum ama uyumaya karar verince rahat edemiyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle uyuyamiyorum bir türlü
- Devamını Gör (98)
Devamını Gör(143)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri