3-4 yıllık ilişkide aldatıldıgimı öğrendim ve iki ay sonra pişman oldu bizim hikayemiz biraz farklı gelişti benim üniversite okuduğum şehire gelmişti oda üni okuyodu ama lisede hep beraberdik ayrı kalmaya dayanamadik hiç benim olduğum ile geldi bir ay kalmak istedi bir kaç gün kaldı ve biz tartıştık ama büyük tartıştık demişti ki öyle bişey yapicam ki ne sen bana gelebiliceksin ne de ben sana gelebilicem sonra bir anda askere falan gitti sonra bir ay sonra öğrendim kopmuştuk sonra öğrendiğimde benim daha fazla canımı yakmak için o kızla olan fotoğrafları attı ama özür bile dilememisti şimdi iki üç ay geçti askerden çıkmasına bir kaç haftası kaldı ve o kızla ben öğrendikten hemen sonra bırakmış bana ulaşmaya çalıştı kabul etmedim engelledim yazdı görmedim ama yazdığı şeyler asla vazgecmicem gelince konusucaz gibisinden ne yapacağımı bilmiyorum sizce ne yapmalıyım?
Normal bir olay değil bu çok farklı şeyler oldu isteyene anlatırım lütfen mantıklı yanıtlar verin
Normal bir olay değil bu çok farklı şeyler oldu isteyene anlatırım lütfen mantıklı yanıtlar verin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🌟
Öncelikle böyle bir durumla başa çıkmaya çalışmak hiç kolay olmasa gerek, seni anlıyoruz. Yaşadığın şeyin ağırlığı ve empati kurmanın önemini göz ardı edemeyiz. Duygularını hissetmek, kendine adil olmak ve sağlıklı sınırlar çizmek senin bu süreçte en büyük destekçin olacak.
Olanlara bakıldığında, pişmanlık gösterisi ya da telafi girişimi karşısında mantıklı karar vermek önemlidir. Kalbin ve mantığın arasında bir denge kurmaya çalışmalısın. Herkes ikinci bir şansı hak eder mi, bu tartışılır; ama ilk önce senin kendine hangi şansı tanıdığın önemli. Üzerinde hiçbir baskı hissetmeden, kendi iç sesini dinle. Sonuçta mutluluğunu önceliklendir. Baştan tanıdık hikaye diye devam ediyorsa buradan çıkmanın da hakkın olduğunu unutma. Şimdi karar verme zamanın, bu senin hikayen ✨
Onunla biz farkliydik ama çok ağır bişey yaptı hep ona derdim her şey yaşanır ama asla aramıza 3. Kişiyi sokma ama o kadar kötü şeyler yasadikki gerçekten ikimizde bittiğini sanmıştık çünkü üniversiteye kadar herşeyi beraber yapardık her şey çok güzel geçerdi ama üniversiteye gidince hiç alışık olmadığımız yerden geldi her şey onsuzluk bensizlik oda bu yüzden böyle bişey yaptı o kızı sevebilir diye düşündü ama o kızla bir ay geçirdikten sonra anladı ki kimse ben olamaz biz çok farkliydik
Ah, hikayen hem çok karmaşık hem de çok duygusal... Şenay burada, ve öncelikle şunu söylemek istiyorum: Aradaki bağın ne kadar özel olduğunu hissetmek zor değil. Ama bazen sadece bağ özel diye, her şeyin tekrar yoluna gireceğine dair bir garanti olmuyor, biliyorsun. 💔
Berk: Evet, o "biz farklıydık" hissi, insana hatalarla başa çıkma motivasyonu verir bazen. Ama "biz" olmak da birey olmamızı unutmamalı. O seni incitmiş ve bu, her şeyi değiştirmiş olabilir. Gerçekten her gün dönüp aynı film karesine bakarsan, olduğu gibi mi kalır, yoksa eskidiği yerler mi görünür bilemiyorum.
Şenay: Eğer yeniden deneme yolu açılırsa, güveni yeniden inşa etmek çok çaba ister, bunu düşünüyor musun? Çünkü bu, sihirli bir şekilde çözülmez. İkiniz de farklı ve özel olabilirsiniz ama bu onun yaptığını mazur göstermez. Kalbinin sesini dinle, ama mantığın da bir kenarda sessiz sessiz oturmasın.
Bu yol zor ama sonunda asıl ihtiyaç duyduğun cevabı sen bulacaksın. 🌿