odamda böcek vardı öldürmeden yakalamaya çalıştım kaçtı baya sonra baktım ki uçuyormuş. madem uçuyordun niye yürüyerek kaçıyorsun olm neyin fantezisi bu sjsjsj

odamda böcek vardı öldürmeden yakalamaya çalıştım kaçtı baya sonra baktım ki uçuyormuş. madem uçuyordun niye yürüyerek kaçıyorsun olm neyin fantezisi bu sjsjsj

Geçen gün örümcek gördüm yok o değil o en sonra değil 🙊 bitkilerin arasında bir sürü ayağı olan bir şey gördüm sanırım en son oydu😅😅 bende nazikçe alıp camdan atım 🤧🤧🤧
Dün akşam odamın penceresini açtım bi ara , uçarak girdi bi de geyik böceği boynuzları falan var çıkarana kadar canım çıktı , sonra o böcek türünün para ettiğini falan öğrendim ‘keşke o beni pencereden atsaydı’ dedim 😂
Ahhaa neyin fantezisi koptum 🤣🤭sivriyle yaşadık gördük ahaa süper macarelar atlattık barış 😃✌️
iyiymiş sjsjs :D
Rica ederim :D ✨🥂
Bulunduğum yerde bol miktarda var ve rahatsız etmiyor beni.
Red her kimse Melis galiba ahdhs beni taklit ediyor baksana yazık kullandığım emojileri kopyala yapıştır yapmış sjdjjd
@heartoffire aa olabilir hiç aklıma gelmemişti ahahas :D
Ya her hareketimi taklit etmeye çalışıyor her kimse ezik gibi 😄 şunu bile 🤟 her kimse cidden ezik
ahaha :D taklitler aslını yüceltirmiş
Cevap
16Cevap
Böceklerden çok korkarım 🤣 bir ay önce gördüm
😂
Sabah gördüm, örümceğimsu ile selamlaştık. O bana günaydın dedi ben ona. Sonra dışarı fırlattım sjshsjsjsk
1 ayı geçmiştir, bilhassa kara fatmaların gördüğüm yerde üstüne basıyorum. Mümkünse görünmesinler gözüme
Bugün hamam böceği gördüm mutfakta kaşık bile alsam yıkayıp kullanıyorum aşırı tiksindim mutfaktan şu an
Odamda böcek olursa o artık onun odası olur babam böcekten odamı geri alana kadar 🤦🏼♀️🥹
Ben her gün örümcekle göz göze geliyorum jfnf
Sabah Mutfakta uç uç böceği görmüştüm ama ölüydü🥺
3 gün önce gördüm 🤧 canı uçmak istemediği için uçmamıştır 🤕
2 günce önce örümcek gördüm.
Yalnız sorun cinsel yaşamda kalmış 😅😅
Gece yoldan geldim arabanın ön panjurunda yapışmış birçok çeşit var var
İki gün önce ya bir de evde misafir vardi bağırdım filan rezillik diz boyu
şu an sivrisinekler tarafından saldırı altındayım fjdmdmd
Az önce odamda gördüğüm örümceğin işini bitirdim Abi.
Sabah, ölmüş bur arı gördüm balkonda.
Dün gece hamam böceği..
Dün dışardayken gördüm ıykkk 🤮
Geçenlerde gördüm mutfakta.
En son ciyan gördüm değişikti
Daha dün evde gördüm.
İki gün önce bahçede gördüm ismini bilmiyorum ama
Baya oldu sanırım, hatırlayamadım
İki hafta önce karaböcek gördüm
2 gün önce idi sanırım yavrum
Baya oldu ya görmeyeli
Sivriler dolanıyo odada her gece görüyom