Neden dünden beri allaha isyan ediyorsun.
Kısa ve öz soylicem güzel insan sana ;
Sana yapilan dünyanın en aşağılık insanına bile yakismiyan bir olay gelmiş başına kotu bir durum senin için inan senin adına çok üzgünüm hani bende bir erkegim ve o kalitesi düşük insan yerine inan ben utanıyorum kendi sahsima.
Allahtan dilerim ki en kısa zamanda sana yapan iğrenç tacizi o insan kendi anasına kendi bacisini hatta karısina coluguna çocuğa na dahi yaşatmasını allah çok kotu bir durum ama yaradan ALLAHTİR Kİ kimsenin ahini kimsede koymaz derdi veren allah dermanini da verir sana emin ol rabbine hergun dua et şükür et sakin isyankar olma hic kimse kaderin önüne gecemiyor yaradan her insana farklı bir kader vermiş sanada bu yükü vermiş başına bu olay gelmiş bunun için sakin allahım suçlama yoksa çıkılmaz bir hal alırsın güzel insan senin için dua edicem unutturmak içinde her zaman destekcin olucam sürekli konusucam seninle tamam mi lütfen ama lütfen allaha isyankar olma allahım suçlama :(36 Yorumla
Soran+1 yılBana dua et tesekkur ederim :(
- +1 yıl
Sana okadar dua edicem ki inan dünden beri aklimdasin zor gününde yaninda olucam söz ama sende lütfen ama lütfen bak nolur allaha sakin ama sakin isyan etme allah hic bir insana taşıyamayacağı yükü vermez her insan bir şeyden sinanir senide boyle sinamis ve ilerisi olmamış prenses tamam mi geçti gitti nolur haline şükür et bak ozgecan kardeşimiz bir şerefsiz yüzünden hem tecavüz edildi hemde öldürüldü buna ne demeli o kız şu an cennette ve o serefsizi bekliyor onun cezasını o diğer dünyada çekecek sen hic merak etme gül eğlen mutlu ol lütfen olur mu?
Soran+1 yılTamam tesekkur ederim. Bana dini kitap onerir misin?
Soran+1 yılTamam bunu alicamtesekkur ederim
+1 yılRabbimin sinayip sinamadigini bilemezsin bu durumda sen 5 vakit namazini kilip Allaha el acip surekli dua edip boyle olan insanlarida Allaha havele et sadece rabbim herseye kadirdir bela anma bela doner dolasir sahibini bulur
03 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim Allah razi olsun
- +1 yıl
Cumlemizden insallah saolasin
Soran+1 yılSizde sagolun
+1 yılAllahin kimi neyle sinadigi belli olmuyo. bir yerlerde islama inandiklari icin yurt bildikleri yerden surgune zorlananlar var, islama inandiklarini sananlar bir yerlerde kafa kesiyolar. bir yerlerde acliktan susuzluktan olen bebekler var. Savas nedir bilmeyen ama savasin ortasinda kalan cocuklar var. Yani demem o ki bu konulara cok kafani yorarsan dinden cikmanin esigine gelirsin. Allah sinadiklarinin odullerini verir diye dusun
11 Yorumla
Soran+1 yılPiskolojim bozuk. Namaz kilsaim bile gelmiyor artik. Huzursuzum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende 6 yasindayken. Ama taciz olmadi. Liseye giden psikopat komsu cocugu vardi. Apartmana goturdu beni tabi kucuk ben. Etegimi acti. Allah'tan o gun yirtik tayt giymistimde etegimi acacginda yirtigi gormesin diye cekindim. Hemen etegimi kapadim. Ccukta anladi izin vermycgimi falan
03 Yorumla
Soran+1 yılAllahyardimcimiz olsun
Cevap sahibi+1 yılAnlayacagin cok kucuk yasta o seyin duygusunu tatmis oldum bir nevi. Ama bundan dolayi Allah'a yuklemedim ve yuklenmemeli. Allah zaten diyor Kuran'da sizi dertlerle sinayacagiz diye. Muslumaniz dediysek onlarada ahirete kadar gogus gerebilmeliyiz
Soran+1 yılBana cok oteye gitti ama :((
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Boyle bir sey asla affedilmez he ben bir kere afferim ama affetmez olaydım o iti eski sevgilim 3 se e once zorla öpmüştü beni zorla dokundu ben istmeeden olsa bir de ben herseyi sınır den yaptim diyor ama hepsi hikaye sonra karsima cikti pismanim dedi bende sans verdim bir hocam da ver dedi onun gazına gelerek verdim surekli evine davet ediyodu ondan sonra beni ben gelmiyodum sen guven miyon bana dedi sonra akımına o anlar geliyor dedim sana guvenmiyom dedim sonra bidaha yazdi ben yazmayın ca eğer ceavp vermesen kapina kadar gelirim dedi korktum cok sevmiyom desem daha beter tehtit ederdi onu malsef seviyom dedim yatin evime gel dedi her neyse iste sonra aradi teyzem saten o mesji gordu alo buyrn dedi teyzem kapati bid3 beni telefona canim ici diye kaybetmiş ama yalan sonra bana hakaret ler etti bela okudu seçime hic saygin olmadi dedi saten 3 sene once evime geldi kapiyi acmasan apatmani yikarim diyodu affetmesedim keske ozman da piskojik olarak iyi değildim ama şimdi hakimi helal etmiyom sikayet ermedim spastik engelli saten aama aklı yerinde bana her yerde parmagim var diyor unutma diyor pisman olcan diyir kapimda köpek ol ins diyor ben sevgilim var dedim ins ins seni sevgilin siker de bana döner sin diyor allah onun belasini versin veter olsun allah onu yamultsun iyice
00 Yorumla
+1 yılSakın ALLAH'ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma.. Ancak onların azabını, korkudan gözlerinin dışarı fırlayacağı bir güne erteliyor... "İbrahim Suresi 42" Sana yaşatılan şeyi Allah izin veriyor gibi bir algı yaratıyosun çok yanlış Birincisi sana tacizde bulunan kişiyi şeytan ele almıs bu belli ikincisi Allah adaletlidir ki sana yapılana müüdahale ederse baska tacize ugrayana adaletsizlik olacak ona ona derken her kötülüge magruz kalana müdahale etmiş olacaK ki sen egerki ALLAHın soracagı hesabı bilebilseydin ondan baska adalet kapısı aramazdın buna emin ol
48 Yorumla- +1 yıl
+1 @Umursamaz-gnc
Soran+1 yılBenim hicbir sucum yoktu ama :'( ben kucucuktum daha
- +1 yıl
hiç bir suc cezasız kalmaz buna kalbinle emin ol ama bu dünyada ama diger dünyada kuzeninin hayatını iyi takip et...
Soran+1 yılCok mutsuzum. O an ona bisey yapamadim ya kendimden nefret ediyorum. Simdi olsa oldururdum onu
- +1 yıl
senin bir günahın yok ama yanlış şeyller yapıpta isyana düşme kesinlikle
Soran+1 yılOnu oldurmeliydim :'(
- +1 yıl
onunla beraber kendini de öldürürdün ailenide öldürürdün umutlarını da öldürürdün...
Soran+1 yılNasil?
senin başına gelen sınanma değil. dinle ilgili temel bilgilere sahip değilsin. Allah seni uyarmış ama sen dinlememişsin. şimdi de gelip neden oldu diyosun. dinle ilgili temel bilgilere sahip olmamanda sadece senin değil aynı zamanda ebeveynlerininde suçu zaten. benimde 14 yaşında kızım var. ona öğrettiklerim sayesinde önlem alabiliyor. sen kuzenini , büyük ihtimal bilmeden , beklenti içine sokmuşsun. ama bu kuzeninin yaptığını asla haklı çıkarmaz. suçlu olan kuzenin, ona bu suçu işletende senin bilmeden yaptığın tavır ve almadığın önlemler.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen bisey yapmadim tavrim falan 14yasindaki cocuk gibiydi nasil olabilir Allah askina?
+1 yılKimisi ölümle sınanır, kimisi açlıkla, körlükle, sakatlıkla, kimisi yetim kimisi öksüzlükle başlar hayata.
Her kez farklı farklı durumlardan geçer ama bu demek değildir ki onun hayatını bunlar mahvetsin.
Olmuş geçmiş birşeyin hayatını mahvetmesini engelleyip gelecek güzel günler için hazırlık yapman dileğimle.
Onu yapanda yaptığının cezasını çekmesi umudumla.013 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim
- +1 yıl
Geçmiş olsun.
Senin suçun yoktu, o yüzden suçlu hissetmene gerek yok.
Dik dur ezilmesi gerekenler ezilsin.
Soran+1 yılBen o an ona bisey yapamadim kucuktum gucum yetmedi :( bu yuzden kendimden nefret ediyorum :'(
- +1 yıl
Çoğu çocuk yapamaz bu normal.
Çocuğa onu yapanlar nefreti hakediyor.
Sen unutmak için, unuturacak bir yar için dua et.
Soran+1 yılAllah kabul edermi
- +1 yıl
Asıl senin dualarını kabul eder.
Allahü teâlâ buyurdu ki: “Kimin, bedenine, evladına veya malına bir musibet gelir,
o da güzel sabrederse, Kıyamette ona hesap sormaya hayâ ederim.) [Hakim]
Allah suç işediği halde bana geleni affederim derken sen masum olduğun halde affeder mi demen yanlış.
Soran+1 yılNe zaman Allah'a dua etmeye kalksam agliyo buluyorum kendimi
- +1 yıl
Ben kalbi kırık olanların yanındayım.
Buyuruyor.
Kırık gönlünle ağlayarak edeceğin dualar boş çevrilmez, başına gelenlerin senin suçun olmadığını bilerek, umutla iste.
Soran+1 yılAllah beni hala seviyormudur :(
- +1 yıl
Allah tevbe edenin tevbesinden dolayı, susamış kimsenin suya kavuşmasından, çocuğu olmayan birisinin baba olmasından ve bir şeyini kaybedenin yitiğini bulmasından daha çok sevinir.” (Ebü’l-Abbas)
Suç işleyen böyleyken seni daha çok sever:)
Soran+1 yılInsAllah Allah razi olsun senden
- +1 yıl
Cümlemizden olsun.
Kimbilir ne kadar zordur ama kötü günlerle yaşayıp
gelecek güzelliklere gözlerini kapama, bizim görevimiz geçmişi arkamıza alıp önümüze bakmak.
Dua edicem sana:)
Soran+1 yılAllah razi olsun
+1 yılLaik sistemde 5 yıl içinde bu yaşadığın olay geçersiz oluyo işte ne tuhaf :)
Sen kötü birşey yapmamışsın ortadoğu ülkelerinde sürekli kadınların hatta erkek çocuklarının başına gelen birşeyi yaşamışsın o insanın adiliği senin suçun yok
Psikolojik destek al çok etkileniyosan ama sen hala tertemizsin birşeyler yaşasanda kendi isteğinle yine temizsin :) sıkma canını07 Yorumla
Gizli Soran+1 yılozamanları yemek yiyemez olmuştum türkiyeye ondan sonra gitmek istememiştim. o an ki duygularımı inanın yazarak anlatamam şimdi bile o bakkalın masasının yanında ayakta duruşum adam gözümün önünde. O çocuk gözümünün önünden gitmek bilmiyo. Bakkal dendiğinde yine aklıma geliyor. 13 sene oldu neden geçmiyor? Temiz olduğumu biliyorum ama inan li tarif edemediğim duygu içersndeyim.
- +1 yıl
Bence prof destek almalısın hem yurt dışındasın çok iyi imkanlara sahipsindir değerlendir.
Gizli Soran+1 yılKimseye anlatamam buna cesaretim yok üstelik öğretmenim ben bunu asla yapamam
- +1 yıl
Psikolog sonuçta mesleği o neler duymuştur bu olay ufacık gerçekten kur-an kursunda imam 4 tane erkek çocuğuna tecavüz etti onlar ne yapsın ozaman
Senin yaptığın hata yok anlattıkca çözersin bu sıkıntıları öğretmen olman birşeyi değiştirmez.
Gizli Soran+1 yılBiliyorum allah tecavüze uğrayanlara sabır versn ben bile bunu unutamıyorsam allahım kimbilir onların ki nasıl bir acı. Psikolog dogru bir cözüm ama ozamanlari antabilirdim belki simdi yapamam
- +1 yıl
Ozaman kendin yenmek zorundasın bu olayı unutabildiğin kadar unut aklına getirme, allah yardımmcın olsun iyi geceler
Gizli Soran+1 yılyardiminiz icin sagolun iyi geceler
sadece sen değilsin ama sen bu dünyaya sınanmak için geldin zaten bunun için varsın evet iyi bir şey değil ve duymuşsundur özgecan 20 yaşında üniversite 1 sınıf psikolji öğrencisi tecavüze uğradı ve öldürülüp yakıldı ben pek emin değilim orda tecavüz ettiklerini ama o kız masum kız öldü öldü öldü öldü öldü öldü öldü ölldüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
00 Yorumla
+1 yılAllah belasını versin bu kisilerin bu igrenc kisilerin köklerıni kurutur insallah tek temennim o kücücük yasindayken o pis elleriyle hayatına masumluguna degip kirletmeye ne hakkı vardı cocuklugunu gencligini calmaya ne hakkı vardı korkarak hala yürümeye ne hakkı vardı o zamanlar uykundan hayallerinden calmaya ❗😡 artık cidden yeni kanunlar getirilmeli hapisle mapisle olmuyor bu is. Hapse girenlerin cogu bile para yoluyla sıyıra biliyorlar. Cidden dellendom ya 😒
010 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAllahıma şükürler olsun sadece dokundu ilersini yapamadı ama bu bile gözümün önünden aklımdan inanki çıkmıyor hiç bir zamanda çıkmayacak galiba unutmak istesemde
- +1 yıl
Allah belasını verir insallah yarın ölur de icin bir nebze olur rahatlar 😒
Gizli Soran+1 yılcok sagol canim. ozamanlari 40 felandi simdide 53 olmustur. allah diger tarafta sorar hesabini.
- +1 yıl
O kisi baska kızlara umarım yapmıyordur birisi gidip onu fena bir sekilde yola getirmeli 😡
Gizli Soran+1 yılCanim insallah yapmiyordur ama kanit yoksa dövsen bile neye yarar olan döven kisiye olur
Gizli Soran+1 yılMesela o gizli üye sapik ama nasil bulup yola getirelim onlardan okadar cokki Allah belalarini versin
- +1 yıl
Aynen öyle 😪 nasıl bu kadar sağ duyusuz olabilir insan nasıl bu kadar nefsine hükmedemeye bilir
Gizli Soran+1 yılAllaha inanci olmadigindan bence
- +1 yıl
Aynem öyle allah korkusu olsaydı yeltenemezler. O zaman rabbim herkese dogru yolu gösterip kalplerinde ki allah inancını cıkartmayı nasip etsin diyelim 😌
Gizli Soran+1 yılAMIN canim AMIN
Her sorunun bir cevabi ve nedenselliği vardır..
1) bu soruyu dine bağlarsak karşımıza binbir türlü cevap çıkacaktır, ve birini seçmekte zorlanırız. Ama dinde bu cevapları birleştirirsek ortaya bir cevap çikar... önce bunların cevabını bulmak zorindasın..
2) bu yöne Asaiş olarak bakarsak cevabini bulmakta %50 zorlanirsin bu sana daha zor gelir ve suçu kendinde ararsin.. ve ders çikaramassin..02 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim
Şimdi bu durumu Allah beni sınamak için bilerek yaptı diye bir olgunun olması yanlış. Allah herkesi iradesi hür, fikri ve düşünceleri için aklı ile yarattı. Adamın tekinin nefsine, şeytana ve kendi içindeki kötülüklere uğrayıp suçu Allaha (haşa) atmak yanlıştır. Allah sana dil vermiş burada onu suçlayacağına annene babana anlatsaydın daha iyi olurdu
03 Yorumla
Soran+1 yılBabam o sahsida benide öldürür. Annemin huzurunu bozmak istemiyorum
Soran+1 yılKorumaz oldurur beni
bence isyan tarzı sorgulamalardan uzak dur vebali büyük olur hayatta herşeyin bir karşılığı vardrı ama bu dünyada ama öbür dünyada karşılığını görürsün bir arakdaşım vardı çok daha ağırına yıllarca maruz kaldı istersen özelden bu konu hakkında birazcık dertleşip kafanı dağıtmana sorualrına cevap bulmana yardımcı olabilir :(
11 Yorumla
Soran+1 yılZaten konusuyoruz ya seninle
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Eger Allaha baglarsak bu konuyu sorular hep cevapsiz kalir Allahin isi deriz cunku hep. Ama seni taciz edenin serefsizligine baglarsak daha mantikli cevaplar bulabiliriz. Taciz mi tecavuz mu kuzum ya:(
111 Yorumla
Soran+1 yılTaciz etti. Ben daha kucuktum taciz tecavuz nedir bilmezdim. Kizlik zari nedir bilmezdim. Bilgisayar oyunlari oynardim. Ben masumdum.
Soran+1 yılBilmiyor sadece ablam biliyo. Babam bilse öldürür onu
Soran+1 yılKeske sadece onu öldürseydi benide öldürür
Soran+1 yılNamusum gitti diye heralde
Soran+1 yılBen ona bisey yapamadim sessiz kaldim. Gitti iste. Simdiki aklim olsaydi oldururdum onu
Soran+1 yılTesekkur ederim. Aminn.
Bana da girişimde bulundu eski sevgilim kelebeği geçirdim. Neyseki dokunamadı. Etrafta çok puşt var valla dikkat etmek lazım.
13 Yorumla
Soran+1 yılBenim kuzenim yapti
Soran+1 yılBenimde sadece o kuzenim oyle
+1 yılseni taciz edenin aklı bunlara eriyorsa gerçekten üzüldüğümü belirteyim
Ama eğer oda yaparken onları bilinçli bir şekilde yapmıyorsa bişey diyemezsin00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 952 cevap paylaştı. ALLAH akil fikir versin sana canim olaylara artik olumsuz tarafindan bakmayi birakkk iyi olani gor iyiye git tecavüz eden kuzenin sen kimi sucluyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılBen kendimden nefret eder oldum. O an ona hicbisey yapamadim. Simdiki aklim olsaydi bicaklardim oldururdum onu
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana babam yapıyordu sen düşün yine iyi kuzen oda küçükmüş ben 4 5 yaşımda başladı lise 1 e gidiyordum en sonunda hayata küstüm hep sessz bir kızdım hep ağlardım anlamadm başlarda sonra insanın babası bunu yaparmı dedm ne yapıyr bana böyle uyuyorken yapardı ama bn hiç rahat uyuyamadm ondan sonra uyanp ne yapıyrsun diyemedm çünkü beni uyuyor sansınki yüzüne bakabileym diye ama o benm yüzüme nasıl bakıyor bilmiyorum.
042 Yorumla
Gizli Soran+1 yılEn kotusude o yaslarda hic bisey anlamiyor olman
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle ve kimseye anlatamaman şu an bile yüzüne bakıyor olman heriey çok acayip. küçük omuzlarıma koca bir yük bindi 4 ya da 5 yaşındayken sonrası yok 😏
- +1 yıl
Allah seninde babanın belasını versin nalet insan o nasıl can verecek nasıl öteki dünyada senin yüzüne bakacak nasıl senden helallik isteyecek
Cevap sahibi+1 yıl@Gelmez_oldun26 bilmiyorum sadece düşünmemeye çalşıyrm arkadaş yaznca haline şükretsin istedim en azndan sürekli aynı evn içinde değil. Hiç sarılmadm babama kendimi bldm bileli üveymiyim die düşündüm hep ama o imkanszdı hiç kimseye güvenemiyorum ve sadece buraya yazdm bu yaşıma geldim kimseye anlatamadm anlatamamda heralde
- +1 yıl
Ya varya resmen yıkıldım ya bir kişide kuzeni tarafından tecavüze uğramış burda ikinizin yazısını okuyunca yemin ediyorum erkekliğimden utandım erkek olmaktan nefret ettim 😠😠
- +1 yıl
Bu ne ya nasıl dünya böyle 😔
Cevap sahibi+1 yıl@Gelmez_oldun26 dvet gördüm çok kız var böyle çok araştrdım minicik çocklara dedeleri acaları abileri tecavüz taciz. Herşey var Allah ıslah etsin ben bişey bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Deepdeduran11 ah bir bilsem 😣
- +1 yıl
Allahım Allahım
Allahım ben ölmek istiyorum ya iğreniyorum bu hayattaki pislik insanlardan 😢😢😢
Ya hiç mi düşünmezler ahiretlerini bu nasıl bir yaşamaktır ya 😔 - +1 yıl
Buraya girdiğime pişman oldum böyle ağır acılar hayatlar 😔 Diyecek söz bulamıyorum
- +1 yıl
Bana yazma sansın varsa özldn yazarmısın 😔
Cevap sahibi+1 yıl@Gelmez_oldun26 aslında nasıl oluyor bilmiyorum ama şimdi de bana din iman derai vermeye çalışır ya da benim yaptıklarımı sorgular hep
Cevap sahibi+1 yıl@Gelmez_oldun26 kafayı yememek için zor tutuyorum kendimi ben evlatlık vazifemi yapayımda Allah bilir gerisini
- +1 yıl
Ya bırak dinsiz imansız köpeği ya önce gitsin namus nedir haysiyet nedir şeref nedir bir insan ne için yaşar kimin için yaşar kime kulluk eder onu öğrensin şerefsiz
- +1 yıl
O sana babalık mı yaptı da sen evlatlık vazifesini düşünüyorsun 😳
- +1 yıl
Ah ya al işte bir . Öyle namussuz şerefsiz haysiyetsiz baba var
Birde melek gibi kızı var halen 😢😢😢
Cevap sahibi+1 yıl@Deepdeduran11 sen ne diyorsun köyde yaşıyoruz biz tarla vs olunca her işe beni götürüp para istediğimde evden yiyorsun ya diyorlar
- +1 yıl
Üzmek amacında değilim kızgınlıktan yazdım durumunu bilemediğim için. Allah hayırlı bir kısmet versin de bir an önce kurtul oradan kardeşim
Cevap sahibi+1 yıl@Gelmez_oldun26 benim aklım eriyor dinimi imanımı biliyorum yani bilemeyiz belki o tövbe eder Allah affeder biz asi olmak istemem Allah versin cezasını ben ne yaparsam değişmez annem babam seçnme şansım yoktu ilerde çocuklarımın bana nasıl davranmasını istyrsam öyle davranmaya çalşıyrum ne kadar olursa işte
- +1 yıl
Bana yazacakmısın güzel insan
- +1 yıl
Ya senin Allahına kurban ya Allahına sen ne güzel bir düşünceye sahipsin ya şuraya bak ya şuraya bak evlat budur evlat bu kızıdır ama ne yazık baba baba değişmiş Rabbim versin cezasını
- +1 yıl
En azından devam etmiyor anladığım umarım tövbe eder o da sende huzur bulursun tez zamanda
Cevap sahibi+1 yıl@Deepdeduran11 inşallah yok şükürki devam etmiyor öyle bişey şimdi yapsa zaten giderim sanırım o yüzden yapmaz. İdrak edemediğimi bildiği zamanlarda yapmş yapacağını
- +1 yıl
Yapmış yapacağını derken sen anlamadın mı ki? Kaç yaşında fark ettiniz? Ruhunuz çok zarar görmüş inşallah fiziksel bir kalıcı durum olmamıştır umarım
Cevap sahibi+1 yıl@Deepdeduran11 ben ilk başta okula bile gitmiyorsum babam bana ne yapıyor diyordum ağlıyordum sessz sessz. Daha sonra beni liseye yazdıracaktı düşün birde imam hatibe gidecekksin demşti ben uyuyordum sabah uyandğmda bana dokunuyordu işte o zamanlar anladım ama yine şimdiki anladığımı anlamamştm utanmştm kendimden hep nefret ettim herşeyden herkesten
Cevap sahibi+1 yılYani aslnda annm falan evde yokken ara ara yapıyordu en sonu liseye başladğmdaydı . 4 5 yaşmdan 14 15 yaş arası işte
- +1 yıl
Özür dilerim uyandırmak için de olabilir bir yanlış anlama olmuş diye iddiam yok elbette çocuğuz daha çok seviyorlar onyaşlarda
Genelde küçük yaşta anne babalar çocuklarını severek uyandırır bazen gıdıklar bazen de büyüyünce tekme atarlar çok uğraştırınca☺️ - +1 yıl
İleri yaşta olmuş evet sen haklısın kardeşim ben iyiniyetle bakmak istedim ama öyle değilmiş yanlış anlamış olma ihtimalin zayıf 14-15 yaşta
- +1 yıl
Beterin beteri var tv de haberlerde evladını katleden caniler var neyse ki vazgeçmiş kötü işten umarım tövbe eder senden de af diler pişman olur
Cevap sahibi+1 yıl@Deepdeduran11 inşallah Allah ıslah etsin herkesi ya evet sokağa atıyolar şükür halimize ne dieyelm buda bizim imtihanımız
- +1 yıl
Bir öz babanın dinde bile kızına asla kanı kaynamaz diye bir şey okumuştum. Doğruluk payı var midir bilemem ama bence de böyle bir sey nasıl mümkün olabiliyor? Babanın öz baban olup olmadığını garantile. Eğer öz babansa tam bir serefsizmis zoruna gitmesin. Bu durumda güçlü kal. Kendini ezdirme sakin.
- +1 yıl
@bloodwomaannn bu da enteresan yaklaşım doğru olabilir Gözardı etmemek gerek bence de
- +1 yıl
@deepdeduran11 öyle düşünüyorum yani
- +1 yıl
@bloodwomaannn bence de mantıklı aynı kandan insanlarda olamaz evlada bide
- +1 yıl
@deepdeduran11 bunu öz abi bile yapamıyor gerçekten okumuş ve duymuştum televizyon da bir hoca da anlatmıştı bence gidip öz babası olup olmadığını ispat etsin ve suç duyurusunda bulunsun. Sessiz kalarak bir yere varamaz. Güçlü kadınlar olmak lazım.
- +1 yıl
@bloodwomaannn bence de kanda bir bozukluk karışıklık olmalı
Toplumsal yargılar zayıflık elinde tutunacak dal olmaması vs sebepler var nasıl açsın kapanmış olayı yalancı çıkmak evden atılmak hayatta yalnız kalmak alışılmış düzeni bozmamak toplumsal baskı vs sebeplerle mağdur kız nasıl mücadele etsin tek başına !! - +1 yıl
@deepdeduran11 Tek başına olmak önemli değil güçlü kalmak önemli. Bir kız olarak tacizin ne kadar kötü bir durum olduğunu az cok anlayabiliyorum. Sessiz kaldıkça tacizler devam edecek! Mağdurluğu geç! Bir kaç kişiden yardım alabilir. Bu kadar düşüncesiz olma! Bunu o zaman kucucuk bir kizken yapan şimdi büyüdüğü vücut haltlari ortaya çıktığı yaşta mi yapamayacak? Açığını yakalasın ve dava açsın sessiz kalınca acı bir geçmiş kalacak ve iyice sessiz bir kiz olarak devam edecek hayatına.
Cevap sahibi+1 yıl@bloodwomaannn en iyisi unutmak hatrladığımı hatta o zamanlar bildiğimi bile bilmiyordur kim bilir. en yakın zamanda ayrılacam Allah a hesap verdin ben evlat olarak belki tövbe etmiştir diye günahını açığa çıkarmayıp unutup hayatımın sonuna kadarda böyle olayların yaşanmaması için insanları bilgilendirmeye çalşacam elmden geldiğince dava açsam herkes bana karşı çıkacak annm kardeşlerim rezil ettim bizi diyecekler kim bilir o yüzden Allah a havale ediyorum ben
- +1 yıl
Sen nasıl ister canım. Ayrılmak belki de en iyisi olacaktır. Rabbim seni korur umarım.
Cevap sahibi+1 yıl@bloodwomaannn amin caanım inşallah teşwkkür ederim güzel düşüncelerin için
- +1 yıl
Okuduklarim gercekmi tovbe tovbe oyle babayi gecte olsa ihbar etmek lazim ya da ayni evde durmamak lazim😠baba sifatini haketmiyor pislik herif senin yuzune nasil bakiyor ay wallaha sinirlendim
- +1 yıl
En iyisi geçmişe takılmadan ileriye bakmak Allah'dan hayırlısını iste yolunu açması için dua et O'na sığın
+1 yılBen de anlamyorum. 6 yaşındaydım daha büyüdüm hala aynı :(
111 Yorumla
Soran+1 yılAhh ahh :'(
- +1 yıl
Hala görüşüyo musunuz o kuzeninle?
Soran+1 yılAilem bilmedigi icin gorusuyo onu gordugumde yuzune bile bakmiyorum
- +1 yıl
Aynı iğrenç durumu yaşıyorum ben de. Şikayet etsen, anlatsan bir şey geçmiyor eline. Dikkatli ol ona karşı. Küçük yeğenin filan varsa uyar annelerini en azından dikkatli davransınlar bizim yaşadığımızı yaşamasın çocuklar
Soran+1 yılSanadami akrabalardan biri satasti? Allah bizleride kardeslerimizide korusun o kopeklerden. Polise falan sikayet etsem bisey yapmiyolar mi?
- +1 yıl
Komşumuz, abimin arkadaşlarıydı. Annem bana inanmamıştı hala giderler
Avukatla bile görüştüm ben adam ispat edemezsin, zaman geçmiş dedi çok uğraşırsın dedi. Yeni vakaları bile yürütemiyorlar ki hukuk zayıf
Soran+1 yılBana diyolar karakola git. Bu olayin ardindan 3 yil falan gecti bende bosa cirpinmis olurum
- +1 yıl
18'den büyük mü? 3 yıl bana göre daha iyi kalıyor. Bu konuda yine de en azından görüşmeni tavsiye ederim
Soran+1 yılAilem ogrenir falan babam o sahsida benide oldurur.
- +1 yıl
Ne pis, rezil bir toplumuz ya =/
Soran+1 yılAynen :( malesef
+1 yılAllah sevdiği kullarını sınar. İsyan etme canım. Allah sabır versin. O erkeğin de çükü kopsun inşallah
03 Yorumla
Soran+1 yılInsallah. Isyan etmek istemiyorum ama elimde degil :(
- +1 yıl
Allah sabır versin sana 😔
Soran+1 yılAmin tesekkur ederim
hadi affettim diyelim çok zor ama yinede affetsemde o kişi benim gözümde bir sapık olarak tacizci olarak etiketlenmiştir buda hiç değişmez nolursa olsun o benim gözümde hep o şekilde olarak kalır
00 Yorumlayuh, yapanın allah cezasını verir merak etme sapık çok dünyada
12 Yorumla
Soran+1 yılBenim canim gitti napiyim artik cezaaini bulsada
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir akrabama taciz etti konuşmuyorum yüzüne bakmıyorum
Evli çoluk çocuklu biri
Ama bir şey de diyemedim, rezalet çıkarmadım açıkcası
Gidip gelmiyorum ama akrabalık olunca bir araya geliyoruz bazen
mecburen
İnsan akrabasını seçemiyor :(04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTaciz diye sorduğun şey taciz işte..
Cevap sahibi+1 yılYok eminim ben, öyle yanlış olmaz..
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılşimdi taciz var taciz var tacizden tacize fark var nasıl bir taciz olduğunu yaz ona göre fikrimi belirtebilirim
05 Yorumla- +1 yıl
çok mu oldu bir kere mi?
- +1 yıl
çok kötü bir şey değil affedilir,bacakları çok mu güzeldi sormadan edemedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende tecavüze uğradım amcamın oğlu tarafından hemde anal yoldan oldu. Ben ona yalvardığımı bilirim ağlardım ama ne yaptıysam bırakmadı. Çok kötü birşey bu.
07 Yorumla- +1 yıl
O kaç yaşındaydı sen kaç?
- +1 yıl
Allah bin belasını versin serefsizlerin ya 😠😠
- +1 yıl
Oha şaka dimi 😨
- +1 yıl
Lan deli oldum ya ulan ne adi haysiyetsiz şerefsiz insanlar var ya ah keşke şimdi elimde olsalar inan şiringayla totusundan kan alıp içeridim o namussuz haysiyetsiz şerefsiz kişiye 😠😠😠🙃🙃
- +1 yıl
Ters gülme emoji yanlıs oldu
Cevap sahibi+1 yıl@yazganenes keşke şaka olsaydı ama değil.
Cevap sahibi+1 yıl@ilacınnmmm aynı yaştaydık biz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılherkes kendi iradesiyle yaşıyor bu dünyada Allah onları kötü yapmıyor insanlar kendileri kötü oluyor.
07 Yorumla
Soran+1 yılBenim ne sucum vardi peki?
Cevap sahibi+1 yılwww.ihvanforum.org/showthread.php al bunu oku.. sadece sen sınanmıyorsun bütün insanlar sınanıyor senden daha kötü sınanan var peygamber efendimiz s. a. v emin ol onun yaşadıklarının az buçuğunu yaşıyorsun..
Soran+1 yılBen masumdum ne sucum vardi benim :'(
Cevap sahibi+1 yıldini bilginin zayıf olmasından kaynaklanıyor tüm bunlar benimde çok iyi olduğum söylenemez. araştırıyorum bende inanıyorum tabiki. bu konuda bilgisi olan kişi ile konuşsan daha iyi olur senin adına.
Soran+1 yılPeki tesekkur ederim. Onerecegin kitap var mi peki alabilecegim?
Cevap sahibi+1 yılkurani kerimin Türkçe mealini okumak... dinimiz de anlayamıyacağımız akıl karıştıran çok şeyler var. bilgi dağarcığımız kadar cevaplandırabiliyoruz oyüzden araştırılıp öğrenilmesi gerekiyor. kuran-i kerim dışında önerebileceğim bir kitap yok bunu soru olarak paylaşabilirsin :)
Soran+1 yılPeki tesekkur ederim hayatim
+1 yılNe affetmesi ya yüzünü bir daha görmeyeyim onun. Mahkemeye veririm valla!
00 Yorumlaher türlü önlemini al sonra tevekkül et. gene olursa sabret. büyük sabrın sonunda büyük ödül vardır. isyan etme.
05 Yorumla
Soran+1 yılO zaman onlem almazdim. Ne biliyim iste herkesi kendim gibi bilirdim. Nerden bilicektim boyle bisey yapacagini
Soran+1 yılKucuktum nerden bilebilirdim ki.
Soran+1 yılTamam tesekkur ederim. Kizinizi her daim koruyun arkadasi gibi olun onun. Olun ki Allah muhsfaza boyle bir durumla karsilastiginda size anlatsbilsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılTacize uğramayan bir bayan gösterin?
Kim kaldı? Neredeyse her bayan.
Küçücük köyde bile tacize uğradım ben, o zamanlar yaş 17
Sürekli hatırlayarak unutamazsın zaten.09 Yorumla
Gizli Soran+1 yıldogru söyluyorsunuz unutamiyorum unutulmuyor
Cevap sahibi+1 yılSana tavsiyem üzerine bir sünger çekmen.
Ben de yaşadım gerçekten anlıyorum seni , üzülme gerçekten değmez.
Gizli Soran+1 yılSenin hic istemedende olsa gözünün önüne gelmiyormu? bunu engelleyemiyorum ki.
Gizli Soran+1 yılSenin ki az zaman önce olmus daha zoe olmali
Cevap sahibi+1 yılİstersen bende başımdan geçen olayı anlatıyım. Senin ki kadar mide bulandırıcı.
Yaşım 17 ,11. sınıfı bitmişti. okuldan eve gidiyordum. hava da rüzgarlıydı. malum kızlar etek giyer. Neyse o rüzgar nedeniyle eteğim havalandı her ne kadar tutsam da. o sırada da sağ tarafımda 2-3 tane oğlan oturuyordu. Çarşıdan geçiyordum anlayacağın neyse tam o sıra eteğim açıldı ve birisi Allah Allah dedi diğeri iğrenç bir çığlık attı hani böyle afedersin zevk çığlığı gibisinden.
Ben ilk önce tabii o şokla anlamadım , yani kabullenemedim. daha sonra farkına vardım durumun. ama nasıl kötü hissettim kendimi anlatamam gözüm doldu falan. Ailemden falan kimse de anlatamadım öyle. Düşünmemeye çalış ben unuttum sayılır.
Gizli Soran+1 yılSapik insanlar okadar cokki Allah dogacak cocuklarimizi korusun. Senin unutabilmene unutmaya calismana sevindim insallah bende unutabilirim
Cevap sahibi+1 yılAmin inşallah cümlemizinkini.
Size çok olmuş çocuk tranvası olsa gerek.
bana 2 yıl falan oldu o gün hüngür hüngür ağladım , anlatacak kimsem de yoktu. Küküçük köyde oldu bir de hiç beklemezdim gerçekten il bile değil. Allah'ından bulsunlar inşallah
Gizli Soran+1 yılEvet aradan yillar gecmis olsada yinede unutamadim.
Birde köylerde herkes akraba gibidir derler. Sapik heryerde sapik.
Cevap sahibi+1 yılAynen köyde hiç beklemezdim ben az çok tanıyor herkes birbirini başına geldi
Gizli Üye(30-35)+1 yıl10 yaşımdayken beni 20 li yaşlardaki bir erkek taciz etti. Ama babama söyledim ve hapse attırdık o piçi. Erkek çocuğuna taciz edilen bir ülkede kadın olmak gerçekten zor olmalı.
17 Yorumla
Soran+1 yılBu yuzden daha fazla yasamak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılsen neden söylemedin?
Soran+1 yılNeyi
Cevap sahibi+1 yılBabana tacize uğradığını neden söylemedin?
Soran+1 yılO sahsida benide oldurur
Cevap sahibi+1 yılAllah aşkına seni neden öldürsün?
Soran+1 yılOldurur
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkek oldugum halde benimde başıma geldi 9-10 yaşlarındaydım arkadan yapmaya calısıyodu oda 17 yaslarındaydı hala aklımda hala arkaba muhabbetimiz var gecmişi unuttum cahilliklerine verdim belki kız olsaydım sogurdum ondan
01 Yorumla
Soran+1 yılNefret ediyorum ondan nefrett
+1 yılben affetmiştim ama içkiliydi o yüzden ama normalde affetmem dayağın altında gebertirim
04 Yorumla- +1 yıl
başka biri sanmıştı telefonla aradı içkiliydi sözlü taciz
- +1 yıl
olsun aklıma geldi yazayım dedim:D
hayır üstünede muhtemelen yumruk atmış olurum o kişiye
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazı insanlar dokunarak sevebiliyor benide küçükken kadının biri ıssırarak seviyordu, adam belkide seni tanıdğının kızı diye sevgiyle yokladı olur böyle şeyler tecavüz etmedi ya, O değilde ben tokaya acıdım neredeyse okurken gözümden yaş gelicekti :(
06 Yorumla
Gizli Soran+1 yılinanın çocukken yüreğinize tuhaf bir his oluşuyorsa, terliyorsanız sadece o yaşta bile o kıyafetlerden kurtulmak oradan gitmek istiyorsanız ozaman sevgi olmadığını sizde hissederdiniz. Küçükke sevenlerde oluyor ama arada fark vardı salga geçmeyin
Cevap sahibi+1 yılcanım bak geçmişte cocuk yaşlarda bunlara maruz kalan bir sen değilsin zaman zaman bir çok kişinin başından geçmiştir seninki devede kulak o yüzden sıkıntı yapma, oradaki bakkal lavuğunun bir anlık boşluğuna denk gelmiş olabilirsin tabi burada adamı suçlamakda ne kadar doğru onu bilemiyorum çünkü senin cocukken aldığın his onun aldığı hisle farklıdır belkide... zira sana onu taciz şeklinde yapsaydı devamı gelirdi emin ol ya ucuz yırtmışsın ya da o anlık gaflet bu yüzden senin yapman gereken cehaletine bağışlayıp affetmek o kişiyi, kin tutma ve olumlu düşün senin yerinde olsam o adamı bulur sen ne şirin adamsın diye gider öperim... belkide seni büyük bir beladan kurtardı? olabilirmi? ondan sonraki temkinli halin başından belayı savuşturdu! pozitif düşün.
- +1 yıl
l*n sen ne sacma adamsın ne bicim adamsın sapık mısın sende l*n ne demek bunlar ne demekkkjkj ❗❗❗😡 olum tek tek mi veriyorlar sizi bize ya. Tokaya acımıs yok git öp tesekkür et demeler. Allah belanı anana bacına kendi kızına yapılda onlara da öyle de. Kıt beyinli idyot. İnsan ama insan olamayan pis sahsiyet 😡
Gizli Soran+1 yılDevami eminimki gelirfi ama su yasima kadar önünden bile gecmedim!!! Sözlü tacizleri oluyordu ama o yasta anlamiyordum. sacmalamayin ya ne gibi beladan kurtardi o aninsu yasima kadar unutamiyorum diyorum size evet benimki allaha sukur digerlerinin yaninda bir sey degil ama taciz tacizdir bana amcam oyle yapmamisken baska bir el dokundu
Cevap sahibi+1 yıl@RengarenkBaloncuk sana çok ağır konuşurdum ve bir daha sanırım giremezdin bu siteye, ama adabım bun müsade etmiyor, Bak güzel kadın öncelikle biz geçmişte yaşanmış tatsız bir olayın şimdilerde belirtilerini bir nebze olsun hafifletmeye çalışırken senin yangına körükle gitmen ne hacet? Kellimelerin şahsiyetindeki küçüklüğü belli etmesin yeteri kadar lütfen şimdi konuşmamızdan çekil ve özel hayatının derinliklerine dal.
Gizli Soran+1 yılBence Sizde bu konudan gidin!!!
cogu kizin basina geliyor boyle seyler benim de bnzer bisi olmustu ins en kisa zamanda unutursun
11 Yorumla- +1 yıl
Ne oldu
Gizli Üye(36-45)+1 yılyanlış yapan sen değilsin suçlu hissetme kuzeninde hem bu dünyada hem ahirette yaptığının bedelini ödeyecektir
03 Yorumla
Soran+1 yılAma ben o an ona hicbisey yapamadim. Simdiki aklim olsaydi onu bicaklardim
Cevap sahibi+1 yılonun bunun bedelini ödeyeceğinden emin ol
Soran+1 yılBen orda sessiz kalmamaliydim :'(
Sen calismadan helal para kazanabiliyor musun calismadan cirpinmadan
04 Yorumla
Soran+1 yılHayir
Soran+1 yılAllaha cok dua ediyorum beni affet diye :( sucumolmadigi halde af diliyorum :(
+1 yılorasını Allah bilir sen yinede herşeye rağmn inancını kaybetme ve Dua et.
07 Yorumla
Soran+1 yılNamaz kilirdim kilmak bile gelmiyor artik icimden
- +1 yıl
işte bu yüzden sınanıyorsun Namaz kılan biri olarak bunu en iyi senin bilmen lazım ve dün taciz edip yakılan özgecan'ı düşün onun gibide olabilirdin tabi senin durumunda çok kötü
Soran+1 yılKeske benide oldurseydiler. Enazindan piskolojim bu kadar berbat olmazdi :((
- +1 yıl
herkes bişeylerle sınanıyo buda senin sınavın ayrıca o an o kızın yerinde olmayı hiç istemezdin bence
Soran+1 yılBu aciyla yasamak daha kotu :(
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun
Soran+1 yılTesekkur ederim
Otobüste acaip tacize ugruyom nedense benimki biraz farklı ama olsun 60 yasinda teyze telefon numarami istedi valla.
02 Yorumla
+1 yıl12 yaşımda tacize uğradım 18 yaşıma geldim babam yaşındaki adam taciz etti gidicem bu üllkeden tiksiniyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yılBenide kuzenim taciz etti. Nefret ediyorum kendimden :'(
Soran+1 yılBen ona o an hicbisey yapamadim ya o yuzden nefret ediyorum
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sen bana özelden o bakkalın adresini atsana biliyorsan bide adamın adını yaz
07 Yorumla
Gizli Soranadama bakkal mustafa derlerdi soyismini bilmem Küçük şehirde
Gizli SoranAdresi biliyorum
Gizli Soran+1 yılDüsünceniz icin sagolun ama birsey yapamazsiniz kanit yok
- +1 yıl
Ya ne birsey yapamaz söyle baska kızlara devam ederse o pislik 😡
Gizli Soran+1 yıl@rengarenkbaloncuk Allah korusun ama arkadasa adresi versem ortalik karisir
+1 yılöyle bir şey yaptıysan affetmez yani işin zor derim
01 YorumlaHerkes bişeyle sınanır bu dünya sınav yeri. Bunu sorgulayamayız
01 Yorumla
Soran+1 yılAma ben daha cocuktum tertemizdim. Bunlari haketmedim ben :'(
O serefsiz elime gececek komalik edicem sinirlerim atiyor
18 Yorumla
Soran+1 yıl:'(
Soran+1 yılAglamaktan gozlerim yaniyor artik :'(
Soran+1 yılBen cok yorgunum :'(
Soran+1 yılCok ofkeliyim coksinirliyim :'( ben artik olmek istiyorum
+1 yılBirini taciz ettiysen bidaha gözüne giremezsin sapık olarak kalırsın.
00 Yorumla
+1 yılBeni babam taciz etdi hemde defalarca sen ne diyorsun
00 Yorumla
+1 yılBugün ikinci kez bu soruyu paylaştın ve ikinci kez sana söylüyorum o çocuğu pişman et
00 Yorumla
+1 yılSeni taciz ederken kaç yaşındaydı?
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yıl19 filan belki daha kucuk
- +1 yıl
Yerinde olsam intikamını alırdım. Yaptığının yanlış olduğunu akıl edecek kadar büyük
Kaç yaşındaydı ozaman?
00 YorumlaALLAH yardımcın olsun :( zor :(
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAllah tecavüc edilen kızlara sabır versin ben bile bu olayı üzerimden atamazken onlar nasıl dayanıyor kimbilir
Boyle birsry birsey icin cok zor ve affedilmez
00 Yorumla
+1 yılTacize mi uğradın tecavüze mi? İkisi farklı...
012 Yorumla
Soran+1 yılTaciz
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun canım. Kız olmak gerçekten zor :/ ama böyle isyan etme bence doğru değil çünkü kimlerin başına neler geliyor insan başına bu kadarı geldi diye en azından şükrediyor Kimseye söylemedin mi seni taciz ettiğini?
Soran+1 yılSadece ablama dedim. Aklima geldikce cok sinirleniyorum :'(
- +1 yıl
Gayet doğal :/ ama güçlü ol bir daha da yanına bile yaklaşmasına izin verme. Ve kendinden de nefret etme kimse kaderini kendisi seçemiyor.
Soran+1 yılYanima gelse oldururum onu
- +1 yıl
Allah'a havale et elini kana bulamana değmez. bir pislik için.
Soran+1 yılZaten sessiz kaldigim icin yapmadimi bunlari :((
- +1 yıl
Neden sessiz kaldın ki tamam kendini savunamamış olabilirsin ama seni taciz ettiğinde ailene söylemeliydin babama falan
Soran+1 yılKorktum babama desem o sahsida benide oldururdu cunku :((
- +1 yıl
Hmm anladım. Uzak dur o zaman canım ondan olabildiğince. Allah sabırlı insanlara yardım eder. Dua et inşallah atlatırsın.
Soran+1 yılInsAllah tesekkur ederim Allah razi olsun
- +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yılKeşke hiç hatırlamasaydın acı verir sana
01 Yorumla- +1 yıl
Amca oğlun o Yaşta baya baya bilinçli taciZ Olmuş maalesef unut yeme kendini
Mhayır asla affetmem yumrugu gozune yer hatta
10 Yorumla
+1 yıliyi ki evcilik oynamamış verilmiş sadakan varmış
00 YorumlaAllah.. 404 Found Error
22 Yorumla
+1 yılNe yaptın len kıza?
00 Yorumla
+1 yılonu sınamış olamaz mı
04 Yorumla
Soran+1 yılBeni sinadi
- +1 yıl
nasıl yani, istiyerek mi tacize ugradın sen
Soran+1 yılHayir tabikide istemedim. Isteseydim taciz demezdim
- +1 yıl
demekki onu sınamış seni değil.
Gizli Üye(36-45)+1 yılAffetmedim, Allah cezasını verdi...
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAh ım tuttu yeterli mi ?
Cinsel Yaşam konusunda 18,3b cevap paylaştı. Boş şeylere takıyosun kafanı sevişsen rahatlarsın
00 YorumlaSenı sınamamıs, onu sınamıs
00 YorumlaNe yapti? Ne kadar sure
00 Yorumla
+1 yılseni değil o sapığı sınamış
011 Yorumla
Soran+1 yılNasilyani
- +1 yıl
ona hayat boyu lanet vermek için insanlığını sınamış onun.
Soran+1 yılAbi gozuyle bakardim ona
- +1 yıl
suç senin değil üzülme... kendini kahretme
Soran+1 yılBen bir erkegin bile elini tutmadim :(
- +1 yıl
hayata küsme bence... bekaretini bile kaybetmiş olsan seven erkek için sorun olmaz. ben sevdiğimin bacak arasına diil gözlerine bakarım.
Soran+1 yılYa sevdigim boyle dusunmuyorsa
- +1 yıl
onun amacı senden yararlanmaktır bence. hikayeni kimseye anlatma. gerçekten seversen öyle anlat
Soran+1 yılTamam tesekkur ederim
- +1 yıl
umarım hayatta hep gülersin
Soran+1 yılAmin insAllah
- Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler