Diğer Moralim bozuk cinsellik olmadan benimle konusacak biri var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Yapay Zekaya Sor Havadan sudan, niye moralim bozuk sormadan Güncellemeler10 ay Seçemedim Güncellemeler10 ay Ekranı kaydırıp rastgele birine tıklicam kim gelirse ahdvhw Moralim bozuk cinsellik olmadan benimle konusacak biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
viridis Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 10 ay +: sen-: onlar+: Selam-: selam+: Sütyen bedenin kaçBôyle bişey olcak bak, yapma dndndj 0 5 Yorumla Soran 10 ay Aynen ben de öyle düşünüyorum Yorumla Soran 10 ay Vazgeçtim o yüzden kendi kendime kafa dinlemek daha iyi Yorumla viridis 10 ay Bence de Yorumla Soran 10 ay Kızlar da yazdı ama onlarla kafam dağılmaz çünkü mesele biraz onlarla ilgili yaşadığım bir sorun:( Yorumla viridis 10 ay Anladım Yorumla
darkist Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 101% 10 ay Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. niye bozuk olduğunu anlatırsan rahatlarsın belki 0 1 Yorumla Soran 10 ay Yok sanmam Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 10 ay Diğer konusunda 9,8b cevap paylaştı. Cinselliği zaten havadan sudan muhabbet sanan dolu bitik var. İsim zor bulursun insallah 0 0 Yorumla
Bayek00 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% 10 ay Konuşmak istersen buyur, cinsellik istemiyorum asla, sıkıldım. Sadece düz sohbet 0 0 Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% 10 ay Ne kınuşcaz o zaman birbirimiz hakkında bişey bilmeden 0 0 Yorumla
Altar19 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 10 ay Moralin neden bozuk yardımcı olabilirim neşenin artması konusunda 😂 0 0 Yorumla
espressobey Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 10 ay Kız artık nasıl biktiysa bddbrbbdf 0 4 Yorumla Soran 10 ay Neyden Yorumla Soran 10 ay Cinsellik mi ahsh Yorumla espressobey 10 ay Sapıklardan shdhfhfc Yorumla Soran 10 ay Aynen Yorumla
avaka_do Takip Et Yoda Yaş: 125 , eic 100% 10 ay Diğer konusunda 391 cevap paylaştı. Konusuruz tabiki neden olmasin 0 0 Yorumla
Kaan_basar38 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 10 ay Diğer konusunda 570 cevap paylaştı. Olur farketmez uyar bana 0 0 Yorumla
EfeÇerkez Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 10 ay Diğer konusunda 531 cevap paylaştı. Çok var seç birini 0 1 Yorumla EfeÇerkez 10 ay O piti piti yap Yorumla
muhasebeuzms Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 10 ay Diğer konusunda 380 cevap paylaştı. Beklerim neden konusmayayim 0 1 Yorumla muhasebeuzms 10 ay Sen bilirsin Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 10 ay Diğer konusunda 7,7b cevap paylaştı. Anlatabilirsin 0 0 Yorumla
omurcancan Takip Et Guru Yaş: 27 10 ay Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tabiki konuşalım istersen sende 0 1 Yorumla omurcancan 10 ay Eee yazn çok olunca normal secememen Yorumla
justtmurat Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% 10 ay Diğer konusunda 477 cevap paylaştı. Konuşalım 0 6 Yorumla justtmurat 10 ay Haklısın, seçenek çok Yorumla justtmurat 10 ay Acaba kim o şanslı 😁 Yorumla Soran 10 ay Şanslı kişi Sondans20 arkadaşlarYorumu da"Ne oldu bebiş sana"Allah kahretmesin ya. d Yorumla justtmurat 10 ay Olmadı, bebiş demiş, kaybettik 🫤 Yorumla Soran 10 ay Ne kaybetmesi ingiltere prensesi miyim ben Yorumla justtmurat 10 ay Belki 😄 ama o Türkçe konuşmaz, doğru Yorumla
ümitlerbittiartik Takip Et Xper 5 Yaş: 36 10 ay Olabilir ama zamanim yok uyuyacağım 0 2 Yorumla Soran 10 ay Çok üzüldüm Yorumla ümitlerbittiartik 10 ay Hadi konuşalım Yorumla
skci3535 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 10 ay Olur.. başlık neden cinsellik 🤔 0 2 Yorumla Soran 10 ay Site öyle yaptı Yorumla skci3535 10 ay anladım Yorumla
Davinci000 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Diğer konusunda 480 cevap paylaştı. Tabiki neden olmasin 0 2 Yorumla Davinci000 10 ay Bu arada uykum yokBenim icinde vakit gecmis olur Yorumla Davinci000 10 ay Hala uyumadim yazbilrsn Yorumla
atılgan55 Takip Et Guru Yaş: 57 , eic 98% 10 ay Olur tabikide 0 1 Yorumla atılgan55 10 ay Bekliyorum Yorumla
47_Mardinli_47 Takip Et Xper 3 Yaş: 19 10 ay Olur ama seks hakkında hiç bir şey olmadığı sürece 0 2 Yorumla 47_Mardinli_47 10 ay Anlaştık mı Yorumla 47_Mardinli_47 10 ay ? Yorumla
AfterAllThisTimee Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 10 ay Diğer konusunda 765 cevap paylaştı. Olur tabi 0 0 Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 10 ay Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. olur 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 10 ay Diğer konusunda 10,9b cevap paylaştı. Bulursun çok 0 0 Yorumla
Sondans20 Takip Et Master Yaş: 35 10 ay Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ne oldu bebiş sana 0 0 Yorumla
Etli_Butlu_Sever Takip Et Yoda Yaş: 32 10 ay Secersen ben olurum 0 1 Yorumla Etli_Butlu_Sever 10 ay Ben gelmem kesun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
+: sen
-: onlar
+: Selam
-: selam
+: Sütyen bedenin kaç
Bôyle bişey olcak bak, yapma dndndj
Aynen ben de öyle düşünüyorum
Vazgeçtim o yüzden kendi kendime kafa dinlemek daha iyi
Bence de
Kızlar da yazdı ama onlarla kafam dağılmaz çünkü mesele biraz onlarla ilgili yaşadığım bir sorun:(
Anladım
niye bozuk olduğunu anlatırsan rahatlarsın belki
Yok sanmam
Cinselliği zaten havadan sudan muhabbet sanan dolu bitik var. İsim zor bulursun insallah
Konuşmak istersen buyur, cinsellik istemiyorum asla, sıkıldım. Sadece düz sohbet
Ne kınuşcaz o zaman birbirimiz hakkında bişey bilmeden
Moralin neden bozuk yardımcı olabilirim neşenin artması konusunda 😂
Kız artık nasıl biktiysa bddbrbbdf
Neyden
Cinsellik mi ahsh
Sapıklardan shdhfhfc
Aynen
Konusuruz tabiki neden olmasin
Istersen iyi arkadas var amasyada
Olur farketmez uyar bana
Çok var seç birini
O piti piti yap