Diğer Fuddy partner nereden nasıl bulabilirim nasıl tanışabiliriz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor bir platform ya da direkt bu amaçlı siteler sosyal gruplar var mı, burası ilgimi çekmiyor ayrıca boşuna yazmayın ben ben diye Güncellemeler10 ay digital ortamları kastettim Fuddy partner nereden nasıl bulabilirim nasıl tanışabiliriz? Cevapla Partner Soruları Site Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Asɯodeus Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 10 ay Diğer konusunda 407 cevap paylaştı. bak işteyim seninle konuşalım her türlü bulursun zaten 1 4 Yorumla Asɯodeus 10 ay tamam ben de burayı kastettim bence yaz bir konuşalım bak ben bu konuda çok ciddiyim yemin ederim Yorumla Asɯodeus 10 ay hatta ve hatta samanlık resim atacağım istediğin şekilde ama duygum bir şekilde olsun lütfen Yorumla Soran 10 ay hangi il Yorumla Asɯodeus 10 ay şehir benim için çok önemli değil ben ayak uydururum önemli olan gerçekten ciddi bir şekilde anlaşmak bak ben çocuk değilim zallık resim de atarım dedim zaten Yorumla
Savaşçı-Türk Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 10 ay Eğer istersen yardımcı olabilirim sana.Emin ol yeterince doyururum seni. bırak diye yalvarırsın bana ama bırakmam. 1 0 Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 10 ay Diğer konusunda 584 cevap paylaştı. İstanbul'dayım Eğer okey dersen ve karşında ciddi bir miktarda destek almak istersen devam edebiliriz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay İst. yaşıyorsan ne dersin? yaş 28 , boy 175, kg 72, alet 17 ve kalın, uyarsa ve İstanbulsa 0 3 Yorumla Cevap sahibi 10 ay Uymazsa yorumumu kaldır anlarım zaten Yorumla Soran 10 ay fbuddy böyle bir şey değil sen çok uzaksın bu konulara belli , yaşıtlarınla takıl Yorumla Cevap sahibi 10 ay Yanlışmı anladım yaa Yorumla
Gizli Üye (36-45) 10 ay buna özel bi site yok sanırsam. buradan biri olsun dersen ve bakir kabul edersen ben varım 0 0 Yorumla
Cioarslann34 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 10 ay Öyle bi site varsa banada söylermiisn 0 0 Yorumla
Reula Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 10 ay Bulabilirsen uygulama bana da haber edermisin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay Burası neden ilgini çekmiyor güvenmiyor musun 0 8 Yorumla Soran 10 ay hayır Yorumla Cevap sahibi 10 ay Burdan görüştüğün oldu mu peki Birçok site var ama hepsi de aynı burası gibi Yorumla Soran 10 ay nereler var Yorumla Cevap sahibi 10 ay Dm de konuşalım mı? Yorumla Soran 10 ay yok Yorumla Cevap sahibi 10 ay Kötü biri değilim inan Yorumla Soran 10 ay muhakkak ama benim için yeterli değil Yorumla Cevap sahibi 10 ay Senin için yeterli olması için ne lazım 😃 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 10 ay Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Nerde arıyorsun ki 0 2 Yorumla Soran 10 ay kıt mısın ne yazıyor soruda Yorumla Hatırlasevgilim55 10 ay Sen kıtmısın kitmir mi Okudum dediğin yerlerde aramıyorsun nerde arıyorsun nerde Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 10 ay Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. burada çok 0 2 Yorumla Soran 10 ay burada yok nasıl çok. dünya kadar muhabbet edecek devamı var mı yok mu belli değil saçma sapan insanlar var burada Yorumla glaberizm 10 ay çok var çok Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 10 ay Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Emin degilim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
bak işteyim seninle konuşalım her türlü bulursun zaten
tamam ben de burayı kastettim bence yaz bir konuşalım bak ben bu konuda çok ciddiyim yemin ederim
hatta ve hatta samanlık resim atacağım istediğin şekilde ama duygum bir şekilde olsun lütfen
hangi il
şehir benim için çok önemli değil ben ayak uydururum önemli olan gerçekten ciddi bir şekilde anlaşmak bak ben çocuk değilim zallık resim de atarım dedim zaten
Eğer istersen yardımcı olabilirim sana.
Emin ol yeterince doyururum seni. bırak diye yalvarırsın bana ama bırakmam.
İstanbul'dayım Eğer okey dersen ve karşında ciddi bir miktarda destek almak istersen devam edebiliriz
İst. yaşıyorsan ne dersin? yaş 28 , boy 175, kg 72, alet 17 ve kalın, uyarsa ve İstanbulsa
Uymazsa yorumumu kaldır anlarım zaten
fbuddy böyle bir şey değil sen çok uzaksın bu konulara belli , yaşıtlarınla takıl
Yanlışmı anladım yaa
buna özel bi site yok sanırsam. buradan biri olsun dersen ve bakir kabul edersen ben varım
Öyle bi site varsa banada söylermiisn
belli dönem için ariyorum
Bulabilirsen uygulama bana da haber edermisin
Burası neden ilgini çekmiyor güvenmiyor musun
hayır
Burdan görüştüğün oldu mu peki
Birçok site var ama hepsi de aynı burası gibi
nereler var
Dm de konuşalım mı?
yok
Kötü biri değilim inan
muhakkak ama benim için yeterli değil
Senin için yeterli olması için ne lazım 😃
Nerde arıyorsun ki
kıt mısın ne yazıyor soruda
Sen kıtmısın kitmir mi
Okudum dediğin yerlerde aramıyorsun nerde arıyorsun nerde
burada çok
burada yok nasıl çok. dünya kadar muhabbet edecek devamı var mı yok mu belli değil saçma sapan insanlar var burada
çok var çok
Gazete ilani
Emin degilim
Varsa bende merak ediyorum ama yoktur
İstersen ben kayarim sana izmirdeysen guzelsen
Nerde yaşıyorsun
Millet aç aç
Kolay yani
O ne ola ki.