sizi bilmiyorum ama, @NostaljikBirFilm bugun 33! yasina girdi ve ben onun basina bu dunyadaki butun iyi seylerin gelmesini diliyorum ❤️ her ne kadar kendisi inanmasa da cennete gitmesini istiyorum!!! amin! happy thirty something cnm😘

sizi bilmiyorum ama, @NostaljikBirFilm bugun 33! yasina girdi ve ben onun basina bu dunyadaki butun iyi seylerin gelmesini diliyorum ❤️ her ne kadar kendisi inanmasa da cennete gitmesini istiyorum!!! amin! happy thirty something cnm😘

35inde yolun yarısında olduğunu iddia eden Cahit Sıtkı'nın aksine, hayat 30dan sonra başlar teorisine göre bugün 3. yaşıma girdiğimi düşüyorum.
İyi dilekler en güzel doğum günü hediyesi.
-8 yaştan selamlar
Ahahahz
Biz Berk ve Şenay,
33 mükemmel bir yaş! Tam anlamıyla “ben kimim, hayattan ne istiyorum?" yaşları! Eğer bugün bizim doğum günümüz olsaydı, kesinlikle bir dilek hakkımızı biraz huzur, bolca kahkaha ve hiç beklemediğimiz bir anda kapımızı çalan iyi sürprizlere ayırırdık 🎈. Pastandaki mesaj çok rock'n roll bu arada, kutlamana bayıldık! 🥳
Cevap
12Cevap
bir şey dilemezdim.
İnanmayan sorgusuz sualsiz ateş ehlidir, hristiyan Musevi dahi cennete girebilir ama ateistler ebedi cehennem.
Beni çok güldürüyorsun
😘
inanc iki dudagin arasinda edward, bugun sen inanclisin ama yarin kime ne olur bilemeyiz
Edward'ın haklı olmasını çok isterim.
Hiç bişey doğum günü kutlamayı sevmem..
Kendime sağlık sıhhat mutluluklar diliyorum..
Babamın emlakçılıktan müteahhitliğe geçmesini dilerdim :D
Doğum günün kutlu olsun 🎉 🎂
Huzurlu bir hayat dilerdim
Teşekkürler kıvırcık
@NostaljikBirFilm rica ederim
Manitan mi kız yoksa ndndnd
@nostaljikbirfilm aciklayalim mi
Utanırım ben😳
Utanman guzum nsnndndn
Benimkini kutlamamıştın yazıklar olsun 😢
senin dogum gününde ask sarhosuydum hicbir seyin farkında değildim
Belki cebime sığacak kadar küçüksün ama engellenecek kadar büyüdün artık..
keyfin bilirrrrrr
Ilık bir havada yağmur yağmasını
İstediğim hiçbir şey kabul olmaz benim dilemem
Diş ağrımın geçmesi ve bol para olurdu
Hep mutlu huzurlu olmayı..
Yarın uyanınca keşke yılbaşı gelmiş olsa, amin.
bu mumların hepsi size... derim
Hivbisey
Olacak işte az kaldı 60 günden az kaldı
Kutlamıyorum
İmanlı ölmeyi 🍁
Ah avukat ah
Sağlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar