cahil dinci bunlari nasil ayirt ederim diye sordum daha sonra kapali kizlarin tepkileri neden boyle bana karsi davranislari altinda bilmedigim ne olabilir diye sordum
sadece hakaret ve tepki aldim
cahil dinci bunlari nasil ayirt ederim diye sordum daha sonra kapali kizlarin tepkileri neden boyle bana karsi davranislari altinda bilmedigim ne olabilir diye sordum
sadece hakaret ve tepki aldim
Cevap
4Cevap
takma milleti
Hepsine tek tek engele basacaksın nasıl olsa sınırsız
Iyiydi bu nsjsj
Yarası olan gocunuyor işte boş ver
Tamam da sorumu kime sorayim ben (
Buradaki kitleye güvenip ciddi soru sorulur mu hiç. Burada ancak dalga geçersin, geyik yaparsın. Sen de öyle yap.
O zaman burada ne işim var benim
Niye normal dama gibi insanlar yok mu yani
Bilmem vardır elbet birkaç tane. Sen yine de umudunu kaybetme :)
Bana soruma koca bulmaya geldin ve sutyen bilmem ne diyen var burada düşün yani hadsizligi
Engelle geç böyle insanları, muhattap olmaya değmez
Aman salla
onem verdigim seyleri sallayamam hayatimi ara sira sorgulayip tarktmadan da yasayan bir tip deilim
Sorgulamayi bana anlatma
Anlamayana anlatma benim işim değil
Benim hayatim direk zihnimde geciyo kardesim bisey anlatma zaten ben en dibinden geliyorum
E öyle desene
Ve ozurdilerim o kadar negatif doldum ki sorulardan cevaplara bir baksana tacizci, hakaret eden inatla sorumu anlamayan sorduğumda soruya gerçekten cevap değil tepki slogan veriyorlar sanki s. laklar mi ne
Sorun yok sen iyi hisset gerisi onemsiz insanlarin geneli cahil ve salktr azınlık var düzgüne yakın olan
Ya biliyo musun herkes böyle ya ben kafayı yiyorum sosyallesemiyorum arkadaş es dost hicbirsey edinemiyorum çok cahil veya geri kafalilar kendimi düşünüyorum ben napicam böyle yaşamak mi olur
Evet sen gibiyim bende uzun yillardir yalnizim arkadas edinmedede kotiyum sosyallik sıfır bendede
ama boyle olmaz ki yani napabilirim acaba
Bilmiyorum ben major depresyonu atlatamiyorum
bende depresyon yok ve sen bence ilac kullanabilirsin eger major depresyonsa gercekten degilse aklima sadece sehir ya da ulke degistirmek geliyor
benim icin Şu an mumkun degil bu ama bi sureligine azerbaycana gidicem 1 hafta filan o da para biriktirdikten sonra
Ilaclar hicbirise yaramio git belki kafan dagilir
yariyo aslinda senin istemen lazim yoksa olmaz ki
gidicem orada da mutlu degilim ama burdaki insanlardan daha iyi cahil olsalar da cogunluk cahil degil keko kisim varos kisim oyle diyelim ama hepsi insana saygili tuirkiyede surekli biri beni izliyor ve dinliyor hatta temas ediyor taciz ediyor hissi orada asla ve asla yok bu konuda iyi bide guzel yani genel olarak guzel bir yer temiz filan ama fakir ( bide kendimi son zamanlar cahil hisedyorum azerbaycanda surekli bir gelisme ortami varken burada yok daha cok yabanciyim bide bide mucadele ve hayatta kalma olayi var rahat degilim isime dersime sosyalligime odaklanamiyoirum iliskim filan da olmuyor istedigim gibi cop insanlar cop hayatlar ve fakirlik bide agresyon baska bisey yok benim icin burada ben de bu yuzden nebileyim isteksizledsiyorum hayata karsi
bi isim olsa belki bi kafami o seyden cikarabilsem yani bu yoksunluktan bi rahatlicam aslinda
Umarim rahatlarsin
peki soruma cevap verebilme sansin var mi kapali ve bunun erkek versiyonlarina ait sorularim bundan onceki son 2 sorum mesela
Bakiyim dur
Takip etmen gerek
Bak yine soru sordum yine aynı kafam patlayacak artık bu kadar aptal olur mu ya türk haklı niye bu kadar aptal okudugunu mu anlamıyor mal mi ne anlamıyorum ki
Evet aptllar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! 💬 Bazen insanlar sorularını anlama yerine çabucak kendi yargılarını dile getirmeyi seçebiliyor, bu da üzdüğünü fark etmeden gerçekleşiyor. Sen bu soruları merakla ve öğrenme isteğiyle sormuş olabilirsin, ancak maalesef bu, bazen yanlış anlaşılmalara sebep olabiliyor.
Empati yaparak sorularını daha sakin bir dille ifade etmek belki de katkı almanı kolaylaştırabilir. Herkesin hassasiyetine saygı gösterirken, kendini ifade etmeyi bırakma. 🧡 Sözü nasıl söylediğimiz bazen içeriğinden daha büyük bir izlenim bırakıyor, unutma. 😊