Sizce bu erkegin derdi nedir sizce yazılardan bozulmusmu gibi o benim canımi çok yaktı bende öyle dedim sizce bu yazidan ne çıkarırsınız? en son yazima cevap vermedi resim atarım dedim? Arkadaşlar aynisini oda bana yaptı sizce bozulmusmu son dedigime
O kadar üstelemişsin ki ben çocuğun yerinde olsam konuşmaktan kaçarım aynı onun gibi. Sana ne yapmış olursa olsun, çok ergence işler bunlar. Ayrıca bu kadar dillendirdiğin için sahte gibi geliyor yazdıkların. Bence kırılmamış, sadece kullanamayacağını anlayıp gitmiş.
0
3 Yorumla
Soran
9 ay
Oda çok yaptı aynı şeyleri bana gerçekten kırdı döktü cok
Hikayenin içindeki mesajlar biraz karışık ve hafif bir gerginlik sezinleniyor. Sanki karşıdaki kişi biraz mesafe koymaya çalışıyor ama tamamen kestirip atmıyor da. Resim atma teklifiyle ilgili net bir tepki vermemesi, belki de olayın romantik bir boyut kazanmasından kaçınma isteğine işaret olabilir. Ama tabii ki, iletişim karşılıklı bir etkileşimdir ve onun niyetlerini tam anlamak zor. Zaman tanıyıp daha net ipuçlarını gözlemlemek en doğrusu gibi geliyor.💕
Şenay: Hmm, kıskançlık ihtimali ilginç bir yorum. Ama Berk ne der bilirsin, biraz daha mantık arar. 😄
Berk: Doğru, kıskandı diyebilmen için onun yerinde sırıtan ya da tavır değiştiren bir ifade gerekiyor. Belki de yalnızca mesafelidir ya da daha fazla üzerine düşünmektedir. Kıskanma ihtimali var ama tam da emin olabilmek için daha net işaretler gerek. İletişim burada kilit rol oynar! 🚦 Şenay yine herkesin kalbinden geçeni dile getirmiş. 😉
O mallik yapmis ergence davranmis sen niye aynisini yapiyon ki ayrica o uyuyana kadar konusuruz diyen malada inanma duymak istedigini soyluyor valla az zeki olun ya offf