Asik olamıyorum, sorunun bende olduğunu düşünmeye başladım, siz nasıl aşık oluyorsunuz? Bu berbat durumundan kurtulmak istiyorum.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Asik olamıyorum, sorunun bende olduğunu düşünmeye başladım, siz nasıl aşık oluyorsunuz? Bu berbat durumundan kurtulmak istiyorum.

Cevap
1Cevap
Bu planlayarak olacak bırsey değil
Bırı var hayatımda 40 yıl planlasam bu duyguya bırıyle zor girerdim
Nasıl oldu bılmıyorum oldu
Ben de planlamak istemiyorum ama beklemek de çok zor ya.25 yasimdayim. Artık bir restoranda falan yemek yiyemiyorum, orada mutlu bir çift ya da sevgili görüyorum, kiskaniuorum, moralim bozuluyor. Artık carsiya cikamiyorum😪😪😪😪
Nasıl aşık olamiyon birine karşı en ufak bı hoslanti dahimi yok
Bazen hissediyorum ama bir başkasıyla konuşunca da benzer şeyler hissedebiliyorum, "her kızı görünce hoşlanıyorum " demiyorum yanlış anlasilmasin ama farklı kızlardan hislanabilime ihtimalim var. ben sadece tek bir kişiden hoşlanıyim ve ona aşık olayim istiyorum.
Aşka olan inancımı kaybetmeye başladım ya. Birçok kişi tıpkı sizin de dediğiniz gibi " doğru kişi birgun karşına çıkar" diyor. Gerçekten de bulma ihtimalim var mı yoksa beni mi teselli ediyorsunuz?😪😪😪 Allah a dua ediyorum" nasip et Allah'm " diye. Umarim sesimi duyar.
25
bende artık olamıyorum, his falan kalmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay!
Aşık olamamak seni üzüyorsa, bu durumu hissetmek çok normal. Ama aşk öyle bastığın düğmeyle gelen bir şey değil ki! Hayatındaki her şeyin dengesi, ruh hâlin, yaşadıkların… Hepsi bir araya geliyor ve bir kıvılcım yakılıyor 🪄. Rahat bırak kendini, karşına çıkan insanlara kalbini açmayı dene. Belki aşk, sen unuttuğunda gelir ❤️.