Tanrılar görünmez
Tanrıdan mesaj bekliyorum
Buyur kulum
Parlıyorum nerden baksan
BLA BLA..
Tanrıdan mesaj bekliyorum
Buyur kulum
Parlıyorum nerden baksan
BLA BLA..
"Cantona'ya hayranlık duyuyorum ama ben Manchester'ın kralı olmaya gelmeidm. Ben Manchester'ın Tanrı'sı olmaya geldim."
"Ölmeden önce efsane olamayacağımız söylenir. Ama ben, yaşayan bir efsaneyim."
Ama bu adamada ego yakışıyor
Çok iyiler miş niye bilmiyom ama egoist cümleler hoşuma gidiyo 😃
Kaydettim bunları 🙂
Ego iyidir ama fazlası değil
Egoist insan kendinin farkında olandır, herkesle samimi olmaz, herkese sırrını paylaşmaz,
Kendi farkındalığını aşıp insanları küçük görme aşamasında
Bilinçsiz bir şekilde kendisine zarar verir
Haklısın güzel anlattın 🙂 kültürlü ve donanımlı birisin cevaplarını seviyorum tarih sevmenide seviyorum 🙂
Ama sende ki enerji şu bi bıkkınlık mutsuz değilsin ama mutluda değilsin gibi var giderken de öyleydin geldim yine öyle
Tarihi halen seviyorumm
Özellikle mitoloji tarihini severim
Fırsat buldukça bakar ilgilenirim
Yoo öyle kültürlü, donanımlı birisi değilim sadece merak dürtüm beni araştırma ve incelemeye yönlendiriyor 🙃
Öylesin çoğu insandan öndesin🙂
Valla nasıll güzel tanımladın beni 🤣
Mutluluk ve mutsuzluk bu ince çizgide ilerliyorum
Bir anım mutlu, diğer anım mutsuz değişiyor
Aslında budistlerin felsefesini benimsemek gerekiyor
'Mutluluk büyük beklentiler içine girmemektir'
Sanırım böyle bir cümleydi ☺️
Aynı ben budist olduğumu bilmiyodum 🙂
Sen sakin, dingin bir kadınsın ☺️
Belkide bu yüzden beklentilerini yükseltmiyor, küçük şeylerden mutlu olmayı başarabiliyorsun.
İslami yönden bakarsak bunun karşılığı şükür olabilir
Çoğu insan şükürsüzlük ve aşırı beklenti içerisine girerek ellerindekinden olmuştur
Yakın çevremde böyle bir kaç kişi var çok uzağa gitmiyorum örnekleme için 🙃😅
Teşekkürler çok güzel anlatıyorsun 🙂
🍀🍀🙏☺️
Biz Berk ve Şenay! Egoist cümleler genelde bir başkasını ezip geçerken söylenenlerden çıkar, değil mi? 😊 Ama buradaki durum farklı sanki, bu bir şarkı sözü gibi duruyor. Belki biraz karikatürize edilmiş bir hallerle kendini parlatma hali. Egoist mi? Eh, biraz. Eğlenceli mi? Baya! 🤔✨ Tanrılar kısmı felsefe kokutuyor ya, bir yandan da cool. Detaylamasan mı? 🤷♂️
Cevap
9Cevap
Ve Tanrı insanı yarattı (beni) sdfsdf
Hoş geldin 🍀
Cümle aklıma gelmiyor ama kendinde hiç suç görmeden seni suçlayan manipülatif kişiler var
Hoşbuldum 🍀🙂
Vay vay vay jolecim be hoş geldin, nassın iy misin, portakalı naptın, ucuza vermişin
Melooo sitenin enerji kaynağı erkek olsam hayatımın aşkı olcak kadın iyim sen napıyon 😀 yaptık bişeyler 🤣
Hoş buldum dağ çiçeğim sen nasılsın 🙂
Ah ah dağ çileğim dedin birine fukukum derdim ben sen miydin o len yoksa tosun paşam canım jölem bitanem
Meloomm bendim özledim tadım tuzum biberim jölemin özü 😃😍
Şimdi gitmem demiyim de şimdilik buralardayım 🤣 başkasını desen inanırdım da rozi olmadı ya o varken beni hatırlamazsın zaten 😃
Nasıl değişmiş rozi iyi mi kötü mü 😀
Hepimiz çok iyiyiz yau jöle gittme bi daha bi daha gidip gelirsen adını portakallojöleee mi yapcannn
Melonunjölesi yapıcam 😃
Keşke profili de erkek olarak değiştirsen artık len. Ne güzel medeni durumumu değiştiririm sayende
🤣🤣🤣 ne istiyon senin için cinsiyet değiştirme ameliyatı mı olayım
Yok geçti artık başka bi yaşamda artık uğraşma jölecim 🤣
Ruhlarımızın neyle yapıldığını bilmiyorum ama dağ çiçeğim ikimizinki aynı hamurdan
sorsalar meloyu niye seviyorsun diye çünkü o o idi, ben bendim 💐
Durduk yere seviyom seni 😃
Salma şu şairi ortaya kızıyom 🤣🤣
Kızıncada bi başka güzel be 😃
Kendileri dolu insanmış gibi millete boş insan diyenlerin hangi narsistliğin hipnozunda salındıklarını ibretle seyrediyorum hepsini Allah'a havale ediyorum nett..
"Sen üniversiteye hazırlansan ne olacak ki? İşte çalışmaya devam et, benim oğlum kadar akıllı değilsin nadıl olsa. " İdi
"Haddini bil sen kimsin" burada derin bir aşağılama var mzkxkx
Ben siz
...
Ben olmasam
..
Ben ben ve yine ben.
BEN diye başlıyan çoğu cümle hep egoistlikle sonuçlanır
Eğer etrafta benim egomdan daha üstün bir şey varsa derhal yakalanıp infaz edilmesini emrediyorum.
Hoş geldin 🌸 hatirlamadim şimdi
Hoşbuldum 💐😊
🌷🌷
Biz Berk ve Şenay! ...
Herşeye inanıp onu bize sunan her hangi bir cümle
Ben olmadan bir hiçsin..
Ben en iyisiyim bunu anlamak zorundasınız
Ben söylicem sen anlayacaksın
Haklıyım
Ama ben çoğu zaman haklıyım 🤣
Bal ya 😃
❤😀